Impermeabilizanti pentru piatra naturala LTP

Impermeabilizanti pentru piatra naturala LTP

Marca:
LTP
Produs furnizat de:

PIATRAONLINE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
LTP

LTP Ironwax Satin, 1 L - Impermeabilizant cu efect satinat IPN-1026

Ironwax Satin este un impermeabilizant de suprafata, recomandat pentru aplicare la interior, in medii uscate, pe suprafete nepolisate din piatra naturala, caramida, beton, ceramica, teracota, terrazzo.   


Avantaje 
• protejeaza suprafetele la praf, apa si diverse pete
• creeaza o pelicula protectoare care ofera suprafetei un aspect satinat
• faciliteaza lucrarile de intretinere a suprafetei 


Mod de aplicare
Pregatirea substratului exterior pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  Suprafata trebuie sa fie complet uscata (inclusiv rosturile) si curata.
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
In functie de gradul de porozitate solutia se aplica folosind o laveta sau un pad, pe suprafete cu porozitate redusa (ex: mate) sau cu o perie sau un burete, pe suprafete cu porozitate mai ridicata (ex: periate, fiamate, buciardate, sablate etc) . Dupa aplicare solutia se uniformizeaza fara sa se frece suprafata. 
1. Dupa aplicarea primului strat in modul descris, se lasa suprafata sa se usuce o ora.
2. Se verifica daca s-a obtinut efectul scontat. 
3. Se aplica un al doilea strat si apoi, dupa inca o ora, un al treilea. Uzual, dupa 3 straturi, pelicula protectoare este vizibila. 
4. Se continua pana la 6 aplicari pentru efecte cu stralucire superioara.
5. Se lasa sa se usuce circa o ora pentru intarirea solutiei si circa 3 zile pentru maturizare completa. 

Consum 1l acopera circa 15-30 mp, intr-un strat, in functie de porozitatea suprafetei
Depozitare: 4 ani in recipient sigilat, in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: recipiente de 1l si 5l


Recomandari suplimentare:
• faceti proba inainte pentru a stabili numarul de straturi si modul de aplicare care sa dea aspectul dorit
• NU aplicati prea multe straturi, eficienta solutiei poate scadea si aspectul are de suferit  
• NU aplicati in cabina de dus 

Precautii: se aplica in intervalul de temperatura de 5-25 grade Celsius. 
Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareIn cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizanti in prealabil cu un strat de LTP MattStone H20 (impermeabilizant puternic pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP Ironwax Satin, cu efect de ud, confera aspect proaspat spalat, 1 litru
Description

Beneficiile sigilantului LTP IRONWAX SATIN
Sigilant/impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor
Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta 
Perfect pentru toate suprafetele
Protectia impotriva petelor
Intretinere usoara

Utilizare doar la interior (fara spatiii umede sau cabine de dus)
Potrivit si recomandat pentru spatii cu uz casnic si comercial, LTP Ironwax Satin este un produs extrem de usor de aplicat, pelicula sa de finisare dupa uscare devine satinata cu efect de auto-stralucire, LTP Ironwax Satin este usor de intretinut. Ironwax Satin este varianta superioara a vechilor variante de lac pentru piatra naturala sau lac piatra efect umed, formand la final un etansant acrilic rezistent la uzura. Imbunatateste culoare si textura, protejeaza impotriva patarii si murdariei persistente Poate fi utilizat pe travertin, calcar, gresie, ardezie, marmura, teracota, pietre poroase, caramida, terrazzo si chiar beton. I

Utilizare:
Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata si uscata cu min 24 de ore inainte. Orice urma de umezeala ramasa neuscata, poate provoca uscarea opaca a produsului LTP Ironwax Satin si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitate si mai ales duritatea completa.

Aplicare in functie de suprafata:
In cazul suprafetelor neslefuite sau texturate (despicate, natur, periate, fiamate, etc). Folosind o perie sau burete se aplica un strat subtire uniform intr-o singura directie, dar fara sa frecati, produsul trebuie sa se lase sa se usuce (aprox. 1 ora). Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform. (In medie de 3 ori). Pentru straturi si mai lucioase ar trebui sa fie aplicate, straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de cel anterior (max.6).

In cazul suprafetelor mate sau antichizate, aplicati folosind o carpa imbibata, se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati tesatura in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati un strat subtire uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (1 ora). Pentru straturi si mai lucioase ar trebui sa fie aplicate straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (max.6).

Trebuie tinut cont sa nu se aplice prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin duritatea si pentru a devini pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general.

Intretinere:
Se curata podeaua - recomandarea noastra sa utilizati LTP Floorshine pentru a curata si a proteja suprafetele tratate. In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Ironwax Satin. La un moment dat este de dorit renovare completa a etansarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa etansarea originala inainte de a re-etansa.

Acoperire:
Aproximativ 15-30 mp per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.

De retinut: In cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizanti in prealabil cu un strat de LTP MattStone H20 (impermeabilizant puternic pe baza de apa) 

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Sigilant/impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor
USP2Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta
USP3Perfect pentru toate suprafetele
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):560
Greutate unitate ambalare (kg):7 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220014015
Dimensiuni pt titlu1 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Mattstone, 1 L - Impermeabilizant pentru suprafete din piatra naturala nepolisata, caramida, teracota, beton IPN-1030

LTP Mattstone este un impregnator cu aplicare la interior si la exterior, pe suprafete nepolisate din piatra naturala si artificiala, ceramica neglazurata, beton, caramida, piatra de cariera.   Se foloseste pe pereti si pardoseli in bai, bucatarii, living, dormitor, hol, garaj, terase, balcoane. 


Avantajele principale:
• protejeaza suprafetele la praf, apa, grasimi si diferite pete
• permite suprafetei sa respire


Mod de aplicare
Pregatirea substratului pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  Suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata. Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. Agitati recipientul inainte de utilizare. 
1. Se aplica in strat subtire pe suprafata, folosind o perie/laveta/pad specific/burete, sau prin pulverizare, dupa caz. Aplicati in intervalul de temperatura de 5-25 grd.
2. Se uniformizeaza.
3. Dupa o ora se indeparteaza eventualele reziduuri de pe suprafata. 
4. Se repeta procedura in cazul suprafetelor cu porozitate ridicata . Aplicarea celui de-al doilea strat se face la un interval de cel putin 2 ore de primul.
5. Solutia se usuca in 2 ore dar se maturizeaza in circa 3 zile. 

Consum suprafete cu absorbtie scazuta: 1-2 l acopera 10 mp
Consum suprafete cu absorbtie ridicata: 3-4 l acopera 10 mp 

Depozitare: 4 ani in recipient sigilat, in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: recipiente de 1l si 5l

Precautii: 

• se aplica in intervalul de temperatura de 5-25° Celsius, in arii ventilate (lichid si vapori inflamabile). 
• feriti suprafata de umiditate pentru 3 zile de la aplicarea ultimului strat
• nu aplicati direct in bataia razelor de soarelui
• pe suprafetele cu porozitate ridicata se recomanda aplicarea si a unui sigilant de suprafata

Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Poate cauza somnolenta si ameteli. Evitati contactul cu pielea si ochii. La utilizare indelungata poate determina uscarea pielii si eventuale crapaturi. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTPSpecificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareProdusul se poate aplica peste orice suprafata, mai putin peste suprafete lustruite (polisate), de asemenea trebuie tinut cont sa nu se aplice la exterior, daca urmeaza sa ploua (in cazul in care se aplica la exterior si urmeaza sa ploua, utilizati LTP MATTSTONE H20, acesta din urma fiind un impermeabilizant pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant puternic piatra naturala LTP Mattstone, nu modifica aspectul, 1 Litru
Description

Beneficiile utilizarii impermeabilizantului LTP MATTSTONE
Imbunatateste delicat culoarea si textura materialului pe care este aplicat
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau grasimiilor
Se preteaza pentru exterior sau interior
Prima alegere a oricarui profesionist
Permite suprafetei tratate sa respire

Mod de utilizare:
Agitati flaconul inainte de utilizare. Asigurati-va de suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata uscata si fara murdarie noroi ciment sau mortar. Aplicati impermeabilizantul cu o carpa moale sau o pensula si lasati cel putin doua ore pauza intre straturi. Podelele mai absorbante pot necesita straturi viitoare si pe acestea produsul trebuie aplicat din abundenta. La o ora dupa aplicare frecati suprafata cu o carpa moale fara puf sau masina de lustruire pentru a obtine o finisare uniforma si indepartati orice material care nu a fost inca absorbit. Acest produs se va usca dupa aproximativ doua ore dar va dura inca trei zile pentru a deveni pe deplin rezistent.

NB. Scopul este de a umple complet substratul cu etansant fara aplicarea acestuia in exces. Nu se aplica in lumina directa a soarelui. Impermeabilizantul va ajuta la inhibarea petelor pe baza de ulei (grasimi). Pe podele dure ar putea fi recomandat sa utilizati un impermeabilizant de suprafata corespunzator impreuna cu acest etansator.

Consum in functie de porozitatea suprafetei:
porozitate mai mica - aproximativ 1-2 litri pe 10mp de podea
porozitate mai mare - aproximativ 3-4 litri pe 10mp de podea
nu se aplica peste suprafete cu finisaj lustruit (polisat)

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Imbunatateste delicat culoarea si textura materialului pe care este aplicat
USP2Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau grasimiilor
USP3Ideal de utilizat la aplicarea cu masina monodisc
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):560
Greutate unitate ambalare (kg):7 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220012011
Dimensiuni pt titlu1 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Colour Intensifier, 1 L - Impermeabilizant cu intensificarea culorii IPN-1029

Colour Intensifier este un impregnator cu functie suplimentara de intensificare a culorii.
Se aplica la interior si la exterior pe suprafete nepolisate din piatra naturala si artificiala, ceramica, beton, caramida, piatra de cariera.   Se foloseste pe pereti si pardoseli in bai, bucatarii, living, dormitor, hol, garaj, terase, balcoane. 


Avantaje 
• protejeaza suprafetele la praf, apa, grasimi si diferite pete
• permite suprafetei sa respire
• eficient in medii umede 
• recomandat pentru revigorarea aspectului placarilor 
• foarte rezistent, greu de indepartat odata maturizat 


Mod de aplicare
Pregatirea substratului pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  Suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata.
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
1. Se aplica in strat subtire pe suprafata, folosind o perie/laveta/pad specific/burete, sau prin pulverizare, dupa caz. Aplicati in intervalul de temperatura de 5-25 grd.
2. Se uniformizeaza.
3. Dupa 15-30 minute se indeparteaza eventualele reziduuri de pe suprafata. 
4. Se repeta procedura in cazul suprafetelor cu porozitate ridicata sau pentru accentuarea culorii. Aplicarea celui de-al doilea strat se face la un interval de 30-60 minute de primul.
5. Solutia se usuca in 2 ore dar se maturizeaza in circa 3 zile. 

Consum suprafete cu absorbtie scazuta: 1-2 l acopera 10 mp
Consum suprafete cu absorbtie ridicata: 3-4 l acopera 10 mp 
Depozitare: 4 ani in recipient sigilat, in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 

Ambalare: recipiente de 1l si 5l
Precautii: se aplica in intervalul de temperatura de 5-25 grade Celsius, in arii ventilate (lichid si vapori inflamabile). 
Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Poate cauza somnolenta si ameteli. Toxic pe termen lung pentru viata acvatica. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTPSpecificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareOfera o inviorare materialelor pale sau materialelor din piatra naturala - mate, antichizate, periate, fiamate, neslefuite sau buceardate (in momentul cand un material primeste un finisaj din cele mai sus mentionate vor devenii pale).
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant puternic piatra naturala LTP Colour Intensifier, asigura efect mat intensificat, 1 Litru
Description

Beneficiile utilizarii LTP COLOR INTENSIFIER
Intensifica fara aspect ''umed'' materialele naturale pale
Destinat in special spatiilor umede (bai, saune, etc) 
Permite suprafetei tratate din piatra naturala sa 'respire'
Se poate utiliza atat la interior cat si la exterior 

Un produs premium destinat profesionistilor din domeniu si nu numai, LTP Color Intensifier este un impermeabilizant puternic ce ofera o inviorare materialelor pale sau materialelor antichizate, periate, fiamate, neslefuite sau buceardate (in momentul cand un material primeste un finisaj din cele mai sus mentionate vor devenii pale). Produsul este folosit in special in spatii umede, oferind o protectie puternica impotriva apei, petelor, uleiului, etc. lasand in acelasi timp suprafata sa 'respire'. 

Mod de utilizare:
Suprafata care urmeaza sa fie tratata trebuie sa fie complet curata uscata si fara urme de contaminare.
Recomandam sa curatati mai intai podeaua cu LTP Grimex (diluat 6:1) si lasati sa se usuce bine. Aplicati LTP Color Intensifier intr-un strat uniform si subtire aplicati produsul cu o carpa pensula sau burete si lasati-l sa actioneze timp de 15-30 de minute inainte de a-l sterge cu o carpa uscata ce nu lasa scame pentru a indeparta orice exces care a ramas pe suprafata.


Nota: Suprafata trebuie sa aiba un finisaj intensificat/inviorat dupa tratament, fara aspect umed. Orice exces ramas pe suprafata ar putea oxida si forma un lac lucios inestetic. Pentru o intensificare mai mare a culorii si in cazul suprafetelor mai absorbante pot fi aplicate straturi ulterioare. Se lasa cel putin 30-60 de minute de la aplicarea stratului anterior inainte de a aplica un nou strat. Nu se aplica in lumina directa a soarelui sau la o temperatura mai mare de 25 grade C. Aveti grija la aplicarea pe suprafete cu incalzire prin pardoseala deoarece produsul se poate usca mai repede. Daca nu sunteti sigur de metodele de aplicare corecte incercati pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala.

Consum:
Aproximativ 5-10 metri patrati / litru in functie de porozitatea suprafetei

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice. 

Tip produsDetergent
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Intensifica fara aspect ''umed'' materialele naturale pale
USP2Destinat in special spatiilor umede (bai, saune, etc)
USP3Permite suprafetei tratate din piatra naturala sa 'respire'
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):560
Greutate unitate ambalare (kg):7 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220013018
Dimensiuni pt titlu1 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP MPG, 1 L - Impermeabilizant pentru suprafete lucioase din piatra naturala si ceramica IPN-1032

MPG este un impregnator incolor pentru placari din piatra naturala si ceramica.
Se aplica la interior si la exterior pe suprafete polisate (pereti si pardoseli in bai, bucatarii, living, dormitor, hol, garaj, terase, balcoane). Recomandat pentru piese speciale polisate (blaturi, trepte, placi de dimensiuni atipice, glafuri).


Avantaje 
• protejeaza suprafetele la praf, apa, grasimi si diferite pete
• permite suprafetei sa respire
• nu afecteaza finisajul suprafetei 
• eficient pe suprafete polisate mecanic 


Mod de aplicare
Pregatirea substratului pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  Suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata.
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
1. Se aplica in strat subtire pe suprafata, folosind o laveta/pad specific/burete, sau prin pulverizare, dupa caz. Aplicati in intervalul de temperatura de 5-25 grd.
2. Se uniformizeaza.
3. Intr-un interval de 20 minute, cand suprafata este inca umeda, se lustruieste bine cu o carpa moale sau mecanic. 
4. Se lasa 4 ore suprafata sa traga.
5. Daca suprafata este poroasa se aplica al doilea strat.
6. Excesul pe suprafata are un aspect gras. Se inlatura aplicand o cantitate suplimentara foarte mica pe suprafata si lustruind imediat. 
7. Solutia se usuca in circa 4 ore dar se maturizeaza in circa 3 zile.
 
Consum in functie de porozitatea suprafetei: 1 l acopera 10-30 mp
Depozitare: 4 ani in recipient sigilat, in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: recipiente de 1l si 5l

Precautii: se aplica in intervalul de temperatura de 5-25 grade Celsius, in arii ventilate (lichid si vapori inflamabile). 
Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Poate cauza somnolenta si ameteli. Expunerea indelungata poate cauza uscarea pielii. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareDaca dupa aplicare raman reziduri la suprafata, se datoreaza supraplicarii si se poate indeparta usor folosin o carpa alba imbibata cu LTP MPG, in cazul in care nu reusesti cere ajutorul specialistiilor nostrii.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP MPG, pentru suprafete lustuite, 1 litru
Description

Beneficiile utilizarii impermeabilizantului LTP MPG
Ultima tehnologie de protectie la nivel de nano structura
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor
Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura
Solutie perfecta pentru aplicare exterioara sau interioara
Se preteaza pentru aplicarea cu masina monodisc

Mod de utilizare:
Asigurati-va ca suprafata este curata, uscata si fara contaminare (reziduri de chit, adeziv sau chiar mizerie).
Daca este necesar, pentru prima aplicare, curatai suprafata cu LTP Grimex si lasa sa se usuce complet (24h).

Aplicati un strat subtire si uniform cu o carpa alba sau cu un burete. Timp de 20 de minute in timp ce impermeabilizantul este inca umed pe suprafata polisati utilizand o carpa uscata sau o masina de polisare. Lasati sa se usuce timp de 4 ore si apoi pe suprafetele mai poroase aplicati un strat suplimentar utilizand aceeasi metoda. Este important sa indepartati orice exces de pe suprafata si sa polisati bine fiecare strat.
Nu aplicati la temperaturi de peste 25°C. Asigurati-va ca incalzirea prin pardoseala este oprita. Impermeabilizantul in exces si nepolisat se va usca si va lasa urme uleioase pe suprafata. Pentru a elimina, aplicati terebentina de petrol sau inca putin LTP MPG si polisati peste suprafata in cauza. Daca nu esti sigur de metodele de aplicare corecte incearca pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala. Zonele tratate ar trebui sa fie suficient de uscate pentru a merge pe ele dupa aproximativ 4 ore dar va dura 3 zile pentru ca produsul sa devina pe deplin rezistent la apa.

Consum:
1L = 15mp in functie de porozitatea suprafetei.

Intretinere:
Utilizati LTP Floorshine pentru pardoseli si LTP Stonewash pentru pereti. Pentru petele persistente de pe suprafete utilizati LTP Grimex caz in care este posibil sa fie necesara re-impermeabilizare zonelor tratate. Nu utilizati agenti de inalbire puternici la intretinerea de rutina.

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Ultima tehnologie de protectie la nivel de nano structura
USP2Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor
USP3Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):560
Greutate unitate ambalare (kg):7 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220021013
Dimensiuni pt titlu1 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Glaze Protector, 1 L - Impermeabilizant cu efect de ud IPN-1024

Glaze Protector este un impermeabilizant de suprafata, recomandat pentru aplicare la interior, in medii uscate, pe suprafete neporoase din ceramica si piatra naturala.  


Avantaje 
• protejeaza suprafetele la praf, apa si diverse pete
• creeaza o pelicula protectoare care ofera suprafetei un aspect de proaspat spalat
• faciliteaza lucrarile de intretinere a suprafetei 


Mod de aplicare
Pregatirea substratului exterior pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  Suprafata trebuie sa fie complet uscata (inclusiv rosturile) si curata.
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
1. Se aplica folosind o laveta inmuiata si stoarsa de surplusul de solutie. 
2. Se uniformizeaza fara a freca suprafata. 
3. Se lasa sa se usuce o ora.
4. Se verifica daca s-a obtinut efectul scontat. 
5. Se aplica un al doilea strat si apoi, dupa inca o ora, un al treilea. Uzual, dupa 3 straturi, pelicula protectoare este vizibila. 
6. Se continua pana la 6 aplicari pentru efecte cu stralucire superioara.
7. Se lasa sa se usuce circa o ora pentru intarirea solutiei si circa 3 zile pentru maturizare completa. 

Consum 1l acopera circa 30-40 mp, intr-un strat, in functie de porozitatea suprafetei
Depozitare: 4 ani in recipient sigilat, in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: recipiente de 1l si 5l

Recomandari suplimentare:
• faceti proba inainte pentru a stabili numarul de straturi si modul de aplicare care sa dea aspectul dorit
NU aplicati prea multe straturi, eficienta solutiei poate scadea si aspectul are de suferit  
NU aplicati in cabina de dus 
Precautii: se aplica in intervalul de temperatura de 5-25 grade Celsius. 
Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareA nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea si duritatea, pentru a devini pe deplin rezistente la apa.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP Glaze Protector, cu efect de ud, 1 litru
Description

Beneficiile utilizarii LTP GLAZE PROTECTOR
Rezistent la trafic intens, cu mentenanta scazuta
Extra rezistent la pete si uzura
Destinat spatiilor interioare
Confera un aspect ''proaspat spalat - fresh'' 
Perfect pentru materiale pale (ardezie, calcar, etc)

Mod de utilizare:
Suprafete nou montate - asigurate ca suprafata care urmeaza sa fie tratata (impermeabilizata) este complet curata, uscata si fara urme de chit sau adezivi. Pentru curatarea in prealabil vezi LTP Grimex sau daca suprafata este grav murdara si permite (ex: suprafata antichizata, periata, fiamata sau chiar neslefuita) foloseste LTP Grout Stain Remover.  

Suprafetele existente - trebuie prima data curatate si degresate cu LTP Grimex avand grija sa clatiti foarte bine. Lasati sa se usuce foarte bine (12-24 ore). Orice umezeala retinuta in imbinarile de chit pot provoca uscarea opaca a LTP Glaze Protector si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitatea si duritatea completa.

Utilizare numai la interior (nu pentru camere umede sau cabine de dus)

Aplicare:
Aplicati folosind o carpa imbinata cu solutie. Se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati tesatura in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (+/- 1 ora). Pentru un finisaj lucios ar trebui sa fie aplicate straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (maxim 6 straturi).

A nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea si duritatea, pentru a devini pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general. Se clateste podeaua cu ocarpa cu apa dupa utilizare.

Intretinere:
Se mentine extrem de usor cu detergentul universal LTP Floorshine (acesta mentine protectia impermeabilizantului timp indelungat). In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Glaze Protector. La un moment dat este de dorit refacerea completa a impermeabilizarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa impermeabilizarea originala inainte de a reimpermeabiliza.

Consum:
1L = 30-40m2 per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.

Atentie:
A se pastra in afara accesului copiilor. Pastrati intr-un loc ferit de inghet. Evitati temperaturile extreme. Evitati sa folositi detergenti puternici pentru a spala suprafetele tratate cu LTP Glaze Protector.
 

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Rezistent la trafic intens, cu mentenanta scazuta
USP2Extra rezistent la pete si uzura
USP3Destinat spatiilor interioare
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):560
Greutate unitate ambalare (kg):7 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220020016
Dimensiuni pt titlu1 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Mattstone H20, 1 L - Impermeabilizant ecologic pentru suprafete din piatra naturala si artificiala, caramida si beton IPN-1022

Bucura-te de noua tehnologie a impermeabilizantiilor pe baza de apa si ecologici, care pot fi utilizati la exterior sau interior, in special in spatii inchise sau in cadrul HORECA. Produsul LTP Mattstone h10 este neutru si nu modifica aspectul suprafetei tratate. Se foloseste pentru orice tip de piatra naturala si orice finisaj. Protejeaza impotriva petelor necorozive, a apei, uleiului si grasimilor. Permite suprafetei tratate sa respire. Livrare nationala prin curier (plata ramburs la primirea produsului).

Recomandat pentru:
- Toate tipurile de piatra naturala;
- Caramizi;
- Pavaje. 


Beneficiile utilizarii LTP MATTSTONE h10
Protectie puternica, folosind ultima tehnologie pe baza de apa.
Se aplica la exterior si interior.
Aplicare extrem de usoara si miros placut.
Produs ecologic.


Mod de utilizare:
Pregatire: asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata, uscata si fara murdarie (ex: noroi, chit sau adeziv). Daca este necesar, prima data spalati suprafata cu o solutie diluata de LTP Grimex 1:10.  Clatiti bine pentru a elimina reziduurile si lasati sa se usuce 24 de ore.


Suprafete neprelucrate sau fiamate
Agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati generos si uniform cu o pensula sau cu un burete. Pe suprafetele foarte absorbante se aplica mai multe straturi ud-pe-ud. Dupa 15 minute se indeparteaza orice produs in exces cu o carpa absorbanta. Nu permiteti reziduurilor sa se usuce pe suprafata.


Suprafetele mate natur-netede si lustruite
Agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati generos si uniform folosind o carpa fara scame, un aplicator din lana de oaie, burete sau trafalet. Asigurati distributia uniforma, stergand de mai multe ori. Dupa 15 minute se indeparteaza orice produs in exces cu o carpa absorbanta. Suprafetele lustruite ar trebui sa fie finisate dupa eliminarea excesului prin lustruite cu o carpa moale fara scame sau cu un dispozitiv de lustruire. Acest lucru trebuie facut in timp ce impermeabilizantul este inca ud pe suprafata. Nu permiteti surplusul de LTP Mattstone h10 sa se usuce pe suprafata.


Acoperire in functie de suprafata tratata:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10 metri patrati
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10 metri patrati

Depozitare: se va depozita la loc uscat, racoros, ferit de inghet

Termen de valabilitate: 2 ani pentru flacoane sigilate

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati pereti si suprafete de lucru (blaturi), utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, consultati fisa cu date tehnice.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTPSpecificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareUn produs senzational in cazul spatiilor HORECA (aplicare usoara si rapida, produs concentrat, cost scazut, miros placut)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant ecologic LTP Mattstone H20, pentru piatra naturala, 1 litru
Description

Beneficiile utilizarii LTP MATTSTONE H20
Protectie puternica folosind ultima tehnologie pe baza de apa
Perfect pentru spatii inchise (HORECA)
Se preteaza la exterior sau interior
Aplicare extre de usoara si miros placut
Ecologic

Un impermeabilizant fenomenal de puternic pe baza de apa ce confera un finisaj neutru. Imbunatateste delicat culoarea. Ajuta la protejarea impotriva patarii. Respinge apa uleiul si grasimile. Permite suprafetei tratate sa respire.

Mod de utilizare:
Pregatire: Asigurati-va de suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata, uscata si fara murdarie (ex: noroi, chit sau adeziv. Daca este necesar, prima data spalati suprafeta cu o solutie diluata de LTP Grimex 1:10 si o carpa alba. Clatiti bine pentru a elimina reziduurile si lasati sa se usuce (24 de ore).

Suprafete neprelucrate texturate sau fiamate.
Agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati generos si uniform cu o pensula sau cu un burete. Pe suprafetele foarte absorbante se aplica mai multe straturi ud-pe-ud. Dupa 15 minute se scoate orice produs in exces cu o carpa absorbanta. Nu permiteti reziduurilor sa se usuce pe suprafata.

Suprafetele mate natur-netede si lustruite
Agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati generos si uniform folosind o carpa fara scame un aplicator din lana de miel burete sau dispozitiv pentru vopsea. Asigurati distributia uniforma stergand de mai multe ori. Dupa 15 minute se scoate orice produs in exces cu o carpa absorbanta. Suprafete lustruite ar trebui sa fi finisate dupa eliminarea excesului prin lustruite cu o carpa moale fara scame sau cu un dispozitiv de lustruire. Acest lucru trebuie facut in timp ce etansatorul este inca ud pe suprafata. Nu permiteti surplusul de LTP Mattstone H20 sa se usuce pe suprafata.

Acoperire in functie de suprafata tratata:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10mp
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10mp
suprafata cu finisaj lustruit (polisat) - aproximativ 1 litru pe 15-20mp

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Protectie puternica folosind ultima tehnologie pe baza de apa
USP2Perfect pentru spatii inchise (HORECA)
USP3Se preteaza la exterior sau interior
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):560
Greutate unitate ambalare (kg):7 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg129
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220028012
Dimensiuni pt titlu1 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Grout & Tile Protector Spray, 600 ml - Impermeabilizant pentru rosturi si suprafate din piatra, beton, ceramica IPN-1778

Cel mai nou produs maca LTP UK: Grout & Tile Protector este un impermeabilizant profesional universal, destinat protectiei rosturilor si a tuturor placarilor la interior si la exterior. Se aplica usor si rapid pe toate suprafetele din piatra naturala si artificiala, ceramica, beton, caramida, zidarie, etc, fie ca vorbim de pereti sau pardoseli (ex: in bai, bucatarii, living, dormitor, hol, garaj, terase, balcoane)


Avantajele acestui produs profesional:
- protejeaza suprafetele (orice tip de finisaj) de apa, grasimi, murdarie, diverse pete (ex: calcar) 
- recomandat in special pentru suprafetele poroase
- eficient in medii umede (ex: piscine, saune, etc) 
- formeaza o bariera puternica (incolora) de protectie a suprafetelor si in special a rosturilor 
- faciliteaza o curatenie rapida dupa aplicarea; 


Mod de aplicare
Pregatirea substratului pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  Suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata.
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
Agitati bine recipientul inainte de aplicare.     
Se aplica in strat subtire pe suprafata, prin pulverizare, cu miscari de periere, de la o distanta de 15-20 cm.
Aplicati in intervalul de temperatura de 5-25° C. 
Se repeta procedura in cazul suprafetelor cu porozitate ridicata. 
Solutia se usuca in 2-3 ore. In zonele umede (cabina dus, baie) se va lasa produsul sa se maturizeze pana a doua zi.
Testati suprafata cu putina apa si daca aceasta este absorbita aplicati un al doilea strat, in aceleasi conditii.
Pe anumite suprafete ar putea fi nevoie de 3 straturi.   
Consum un flacon acopera 600 m de rosturi si o suprafata de 5-25 m², depinzand in principal de porozitate si de nr de straturi necesar. 

Depozitare: in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: flacon tip spray 600 ml 

Precautii: 
- se aplica in zone ventilate
- pe suprafetele poroase se recomanda aplicarea unui prim strat de LTP Mattstone sau LTP Colour Intensifier pe suprafetele polisate pot aparea reziduuri, se recomanda indepartarea excesului imediat. Daca reziduurile se invechesc se recomanda aplicarea unui strat suplimentar de LTP Grout & Tile Protector, foarte subtire, dupa aplicare se lustruieste suprafata cu o laveta sau mecanic. 
- evitati sa pulverizati pe suprafete acrilice sau colorate. mascati și protejati aceste suprafete inainte de aplicare.

Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Produs extrem de inflamabil. Tineti si aplicati departe de caldura si foc. Poate cauza somnolenta si ameteli. Toxic pe termen lung pentru viata acvatica. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP
Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP0.6
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareProdusul se poate aplica peste orice suprafata, doar trebuie tinut cont sa nu se aplice la exterior, daca urmeaza sa ploua (in cazul in care se aplica la exterior si urmeaza sa ploua, utilizati LTP MATTSTONE H20, acesta din urma fiind un impermeabilizant pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:0.6
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant LTP Grout Sealer Tile Protector, pentru piatra naturala , 600 ml
Description

Produs destinat impermeabilizarii suprafetelor de orice fel
• Usor de aplicat formula cu jet cu uscare rapida
• Protectie de lunga durata impotriva apei murdariei grasimii mucegaiului si depunerilor de calcar
• Potrivit atat pentru pereti si pardoseala cat si pentru mortar si piatra naturala
• Pulverizarea in exces se usuca invizibil

Acoperire per 600ml:

600 de metri liniari in functie de marimea rostului de mortar si numarul de straturi necesare.
5 - 25 mp in functie de porozitate si numarul de straturi necesare.

Mod de utilizare:
Zonele care urmeaza sa fie tratata trebuie sa fie curatate. Mortarul adezivul sau chitul murdar sau cel cu pete mai vechi ar trebui sa fie curatat cu LTP GRIMEX si apoi clatit bine. Suprafetele recent chituite ar trebui sa fie lasate timp de 20-30 de minute si trebuie sa fie curate si lipsite de praf inainte de aplicare. Testati intotdeauna produsul pe o zona ascunsa inainte de aplicare generala. Agitati bine recipientul. Pulverizati la 15-20 cm de suprafata si pulverizati printr-o miscare ampla. Lasati sa se usce timp de 5 minute. Un timp de uscare 2-3 ore este recomandat la finalizarea inainte de a permite traficul. Pentru zonele umede inclusiv cabine de dus precum si camere umede permiteti etansarea pentru un minim de 24 de ore inainte de utilizare. Testati zone dupa aplicare cu putina apa in cazul in care apa este absorbita un al doilea strat sau chiar tert poate fi necesar pentru a obtine performanta maxima. Utilizati numai in spatii deschise sau bine ventilate. Deschideti feresterele si daca este posibil utilizati ventilatoare pentru a circula aerul. Se recomanda purtarea unei masti respiratorii adecvate in orice moment. Supra-pulverizarea pe pertelanul foarte polisat sau piatra si pe suprafetele foarte lucioase poate in unele cazuri sa lase usoare urme de reziduu dar puteti sterge excesul in 5 minute. Reziduurile persistente de pe suprafete pot fi indepartate cu aplicarea LTP Grout & Tile Protector care trebuie sters imediat.
Nu pulverizati pe suprafete acrilice sau colorate cum ar fi dulapuri si plinta din lemn colorat. Mascati si protejati aceste suprafete inainte de aplicare.

A se agita bine inainte de utilizare.

Intretinere:
Nu folositi agenti abrazivi de curatare. Curatenie zonele tratate cu apa si un detergent cu PH neutru cum ar fi  LTP Waxwash sau LTP Stonewash. In unele cazuri poate fi necesar sa utilizati un aspirator puternic pentru a elimina petele persistente de pe suprafata caz in care ar putea fi necesar sa se re-

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Usor de aplicat formula cu jet cu uscare rapida
USP2Potrivit atat pentru pereti si pardoseala cat si pentru rosturi
USP3Pulverizarea in exces se usuca invizibil
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):600
Greutate unitate ambalare (kg):0.6 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg79
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220015029
Dimensiuni pt titlu600 ml
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Stone Care Kit - Pachet complet pentru piatra naturala IPN-1781

Kit de îngrijire "all-in one", ideal pentru semineele placate cu piatra naturala, blaturi bucatarie, baie, etc.
Acest Kit este dezvoltat special pentru a ajuta la pregatirea, protectia si intretinerea tuturor tipurilor de pietre naturale și artificiale.

LTP STONE CARE KIT contine trei produse cheie - curatator - sigilant - intretinere.

Beneficii:
1. Tot ce ai nevoie intr-un singur pachet
2. Ideal pentru blaturi, seminee sau obiecte din piatra naturala
3. Poate fi folosit atat pe piatra naturala cat si pe cea artificiala
4. Recipienti tip spray pentru o aplicare economica

Detalii pachet:
Setul contine produse pentru curatare (LTP Stonefoam 250 ml), impermeabilizare (LTP Stoneseal 250 ml) si intretinere (LTP Stonecare 250 ml)

LTP Stonefoam - Ideal pentru a elimina resturile vechi de ceara sau produsele de curatare nepotrivite. Este folosit ca un detergent puternic pentru a pregati atat suprafetele reconditionate cat si cele noi pentru impermeabilizare. Este recomandat atat in cazul suprafetelor polisate cat si mate (piatra naturala sau artificiala precu calcar granit marmura travertin ardezie calcar quartz ceramic bazalt ciment si orice alt tip de suprafata pe baza de piatra sau ciment).

LTP Stoneseal - Formează o barieră incoloră și ajută la protejarea suprafețelor din piatră naturala, apă, murdărie, ulei, grăsime, funingine și calcar, făcând suprafețele tratate mai ușor de păstrat curate. Confera protectie puternica, pentru uz intern și extern, totul se intreține usor si rapid cu LTP Stonecare. 

LTP Stonecare - Cel mai nou detergent de întreținere cu spumă redusă este un produs neutru/bland ce curăță fără a deteriora chiar și cele mai delicate suprafețe. Potrivit pentru piatra naturală și artificială polisata și nepolisata (nelustruită) din limestone, granit, marmură, travertin, ardezie, gresie, quarț, terrazzo, bazalt, produse din beto. Contine parfum proaspăt - curat. Potrivit pentru uz intern și extern.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareLivrare prin curier (plata ramburs la primire)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameLTP Stone Care Kit - Pachet complet pt Piatra Naturala (curata, impermeabilizeaza si intretine)
Description

Beneficiile utilizarii pachetului LTP STONE CARE KIT 
Tot ce ai nevoie intr-un singur pachet
Ideal pentru blaturi, seminee sau obiecte din piatra naturala
Poate fi folosit atat pe piatra naturala cat si pe cea artificiala
Depozitare comanda si eleganta, aplicarea fiind usoara si rapida
Setul poate fi oferit inclusiv cadou celor pasionati de piatra naturala

Pachetul contine: LTP Stonefoam |  LTP Stoneseal | LTP Stonecare (3buc x 250 ml)

Descriere si utilizare:
Pachet Complet pentru blaturi din marmura granit travertin si seminee placate cu materiale polisate sau mate oferindu-le protectie indelungata si usor de aplicat. A fost special conceput pentru a raspunde necesitatilor de pe piata de piatra naturala in speciala cea a blaturilor si semineelor. Setul contine trei recipiente de 250ml fiecare ce vor prelungi viata si aspectul materialelor dvs intr-un mod elegant si modern. Cele trei produse pot fi achizitionate si separat insa prin acest set veti indeplini toti cei trei pasi pentru curatare (stone foam) impermeabilizare(stone seal) si intretinere in timp(stone care).

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Tot ce ai nevoie intr-un singur pachet
USP2Ideal pentru blaturi, seminee sau obiecte din piatra naturala
USP3Poate fi folosit atat pe piatra naturala cat si pe cea artificiala
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):500
Greutate unitate ambalare (kg):1 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220033023
Emag Cantitate250 ml
eMAG PropietatiCurata, Protejeaza piatra
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Ironwax Satin, 5 L - Impermeabilizant cu efect satinat IPN-1027

LTP Ironwax Satin este un sigilant cu efect satinat, pentru toate tipurile de piatra naturala, caramida, terrazzo, beton. Compatibil cu finisajele nepolisate. Protejeaza impotriva prafului, apei si petelor necorozive. 


Potrivit pentru:
- piatra naturala;
- calcar;
- gresie;
- teracota;
- caramizi;
- beton. 


Beneficiile sigilantului LTP IRONWAX SATIN
Sigilant puternic satinat 
Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta 
Intretinere usoara
Utilizare doar la interior (fara spatiii umede)
Potrivit si recomandat pentru spatii cu uz casnic si comercial, LTP Ironwax Satin este un produs extrem de usor de aplicat, pelicula sa de finisare dupa uscare devine satinata. LTP Ironwax Satin este usor de intretinut. Ironwax Satin formeaza un etansant acrilic rezistent la uzura. 


Utilizare:
Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata si uscata cu min 24 de ore inainte. Orice urma de umezeala ramasa neuscata, poate provoca uscarea opaca a produsului LTP Ironwax Satin. 


Aplicare in functie de suprafata:
In cazul suprafetelor nepolisate (natur, periate, fiamate, etc). Folosind o perie sau burete se aplica un strat subtire uniform intr-o singura directie, dar fara sa frecati, produsul trebuie sa se lase sa se usuce (aprox. 1 ora). Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform. (In medie de 3 ori). 
In cazul suprafetelor mate sau antichizate, aplicati folosind o carpa imbibata, se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati tesatura in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati un strat subtire uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (1 ora). 
Trebuie tinut cont sa nu se aplice prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea si pentru a devini pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general.


Intretinere:
Se curata podeaua - recomandarea noastra sa utilizati LTP Floorshine pentru a curata si a proteja suprafetele tratate. In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Ironwax Satin. La un moment dat este de dorit renovare completa a sigilarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa sigilarea originala inainte de a re-sigila.

Acoperire: aproximativ 15-30 mp per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.

De retinut: In cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizanti in prealabil cu un strat de LTP Mattstone h10 (impermeabilizant puternic pe baza de apa)Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareIn cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizanti in prealabil cu un strat de LTP MattStone H20 (impermeabilizant puternic pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP Ironwax Satin, cu efect de ud, confera aspect proaspat spalat, 5 litri
Description

Beneficiile sigilantului LTP Ironwax Satin:
- Sigilant/ impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor;
- Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta;
- Perfect pentru toate suprafetele;
- Protectia impotriva petelor;
- Intretinere usoara.

Produsul se utilizeaza doar la interior (nu sunt recomandate spatiile umede sau cabinele de dus).

LTP Ironwax Satin este potrivit si recomandat pentru spatii cu uz casnic si comercial, fiind usor de aplicat. Pelicula sa de finisare dupa uscare, devine satinata cu efect de auto-stralucire, 

Produsul este varianta superioara a vechilor tipuri de lac pentru piatra naturala sau lacuri pentru piatra cu aspect umed, formand la final un etansant acrilic rezistent la uzura. 
Solutia de la LTP UK are mai multe avantaje de care te poti bucura:
- Imbunatateste culoare si textura;
- Protejeaza impotriva patarii si murdariei persistente;
- Poate fi utilizat pe travertin, calcar, gresie, ardezie, marmura, teracota, pietre poroase, caramida, terrazzo si chiar beton. 

Utilizare:
Pentru inceput, asigura-te ca suprafata care urmeaza a fi tratata este complet curatata si uscata, cu minim 24 de ore inainte. 
Orice urma de umezeala ramasa poate provoca uscarea opaca a produsului LTP Ironwax Satin.

Cum se aplica produsul in functie de suprafata
Suprafata neslefuita sau texturata (natur, periate, fiamate, etc.):
- Foloseste un burete sau o perie cu care sa aplici un strat subtire, uniform, intr-o singura directie, dar fara sa freci;
- Produsul se lasa sa se usuce timp de aproximativ o ora;
- Ironwax Satin se aplica pana cand s-a creat un strat subtire si uniform (in medie, de trei ori);
- Pentru straturi si mai lucioase, trebuie aplicate straturi suplimentare, in unghiuri drepte fata de cele anterioare (maxim sase). 

Suprafata mata sau antichizata:
- Aplici folosind o carpa imbibata;
- Continutul se toarna intr-un recipient separate, iar tesatura se inmuaie in solutie si se stoarce tesatura;
- Tesatura se impatureste si se aplica in strat subtire, uniform, pe intreaga suprafata, fara a freca;
- Solutia se aplica pana cand se creeaza un strat subtire, uniform (de regula, de trei ori);
- Se lasa la uscat timp de o ora;
- Pentru straturi mai lucioase, se aplica straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (maxim sase). 

Important
Evita sa aplici mult prea multe straturi, deoarece pot provoca acumulari inestetice si pot reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, insa va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin duritatea si pentru a deveni pe deplin rezistente la apa. 
Este recomandat ca inainte, sa incerci produsul pe placi de rezerva pentru a putea stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general. 

Pentru intretinere
Se curata podeaua (noi recomandam folosirea solutiei LTP Floorshine pentru suprafetele tratate), iar in zonele in care impermeabilizarea devine uzata, se aplica mai mult LTP Ironwax Satin. 

Cata cantitate de soltutie LTP Ironwax se foloseste:
- Apoximativ un litu (un strat) la o suprafata de 15-30 mp, in functie de porozitatea substratului. 

In cazul unei suprafete poroase, precum calcarul neslefuit, gresia naturala etc., este recomandat sa impermea

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Sigilant/impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor
USP2Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta
USP3Perfect pentru toate suprafetele
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1040
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220014053
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Mattstone, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete din piatra naturala nepolisata, caramida, teracota, beton IPN-1031

Un impermeabilizant eficient ce ofera protectie maxima tuturor suprafetelor pe care este aplicat (ex: piatra naturala, gresie, teracota, caramida si beton). Nu modifica aspectul suprafetei, perfect pentru uz interior si exterior. Livrare rapida prin curierat rapid cu plata ramburs.


Potrivit pentru:
- toate tipurile de piatra naturala;
- portelan;
- sandstone;
- teracota;
- pavaje pentru curte;
- caramizi. 


Beneficiile utilizarii LTP Mattstone:
- Imbunatateste delicat culoarea materialului pe care este aplicat;
- Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor si petelor necorozive;
- Ideal de utilizat la aplicarea cu masina monodisc;
- Permite suprafetei tratate sa respire


Mod de utilizare:
Agita flaconul inainte de utilizare. Asigura-te ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata uscata si fara murdarie (inclusiv reziduuri de santier). Aplica impermeabilizantul cu o carpa moale sau o pensula si lasa cel putin doua ore pauza intre straturi. Podelele mai absorbante pot necesita straturi viitoare si pe acestea produsul trebuie aplicat din abundenta. La o ora dupa aplicare, freaca suprafata cu o carpa moale fara puf sau masina de lustruire pentru a obtine o finisare uniforma, si indeparteaza orice material care nu a fost inca absorbit. Acest produs se va usca dupa aproximativ doua ore, dar va dura inca trei zile pentru a deveni pe deplin rezistent.

Scopul este de a umple complet substratul cu impermeabilizant fara aplicarea acestuia in exces. Nu se aplica in lumina directa a soarelui. 


Consum in functie de porozitatea suprafetei:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10 mp;
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10 mp;
nu se aplica peste suprafete cu finisaj lustruit (polisat).


Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doresti sa cureti peretii si suprafetele de lucru (blaturi), utilizeaza pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, consulta fisa cu date tehnice.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTPSpecificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareProdusul se poate aplica peste orice suprafata, mai putin peste suprafete lustruite (polisate), de asemenea trebuie tinut sa nu se aplice la exterior daca urmeaza sa ploua (in cazul in care se aplica la exterior si urmeaza sa ploua, utilizati LTP MATTSTONE H20 pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant LTP Mattstone, pentru piatra naturala , nu modifica aspectul, 5 Litri
Description

Beneficiile utilizarii LTP MATTSTONE
Imbunatateste delicat culoarea si textura materialului pe care este aplicat
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau grasimiilor
Se preteaza pentru exterior sau interior
Prima alegere a oricarui profesionist
Permite suprafetei tratate sa respire

Mod de utilizare:
Agitati flaconul inainte de utilizare. Asigurati-va de suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata uscata si fara murdarie noroi ciment sau mortar. Aplicati impermeabilizantul cu o carpa moale sau o pensula si lasati cel putin doua ore pauza intre straturi. Podelele mai absorbante pot necesita straturi viitoare si pe acestea produsul trebuie aplicat din abundenta. La o ora dupa aplicare frecati suprafata cu o carpa moale fara puf sau masina de lustruire pentru a obtine o finisare uniforma si indepartati orice material care nu a fost inca absorbit. Acest produs se va usca dupa aproximativ doua ore dar va dura inca trei zile pentru a deveni pe deplin rezistent.

NB. Scopul este de a umple complet substratul cu etansant fara aplicarea acestuia in exces. Nu se aplica in lumina directa a soarelui. Impermeabilizantul va ajuta la inhibarea petelor pe baza de ulei (grasimi). Pe podele dure ar putea fi recomandat sa utilizati un impermeabilizant de suprafata corespunzator impreuna cu acest etansator.

Consum in functie de porozitatea suprafetei:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10mp
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10mp
nu se aplica peste suprafete cu finisaj lustruit (polisat)

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Imbunatateste delicat culoarea si textura materialului pe care este aplicat
USP2Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau grasimiilor
USP3Ideal de utilizat la aplicarea cu masina monodisc
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220012059
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Colour Intensifier, 5 L - Impermeabilizant cu intensificarea culorii IPN-1023

LTP Colour Intensifier impermeabilizeaza placarea si invioreaza culoarea  pietrei, Este destinat pietrei naturale: ardezie, marmura, travertin, teracota, calcar, dar si produselor din terrazzo oriental. LTP Colour Intensifier protejeaza impotriva apei, petelor de grasime si murdarie, permitand in acelasi timp suprafetei sa „respire”.
Produsul se poate comanda si online, iar livrarea se face orinde in tara, prin curierat, cu plata ramburs.


Beneficiile utilizarii LTP COLOUR INTENSIFIER
Intensifica fara aspect ''umed'' culoarea pietrei naturale nepolisate.
Destinat in special spatiilor umede (bai, saune etc.)
Permite suprafetei tratate din piatra naturala sa 'respire'
Se poate utiliza atat la interior cat si la exterior


Se mai poate folosi:
- pentru piatra naturala;
- teracota;
- terrazzo oriental;
- sandstone. 


Mod de utilizare:
Suprafata care urmeaza sa fie tratata trebuie sa fie complet curata uscata si fara urme de contaminare. Recomandam sa curatati mai intai podeaua cu LTP Grimex (diluat 6:1) si lasati sa se usuce bine. Aplicati LTP Colour Intensifier intr-un strat uniform si subtire cu o carpa, pensula sau burete. Lasati solutia sa actioneze timp de 15-30 de minute inainte de a o sterge cu o carpa uscata (ce nu lasa scame) pentru a indeparta astfel orice surplus de solutie care a ramas pe suprafata.

Nota: Dupa tratamentul cu LTP Colour Intensifier, suprafata trebuie sa aiba un finisaj intensificat / inviorat, fara aspect umed. Orice exces ramas pe suprafata ar putea oxida si poate forma un lac lucios, inestetic. Pentru o intensificare mai mare a culorii si in cazul suprafetelor mai absorbante pot fi aplicate straturi ulterioare. Se lasa cel putin 30-60 de minute de la aplicarea stratului anterior inainte de a aplica un nou strat.
Nu se aplica in lumina directa a soarelui sau la o temperatura mai mare de 25 grade C. Aveti grija la aplicarea pe suprafete cu incalzire prin pardoseala deoarece produsul se poate usca mai repede. Daca nu sunteti sigur de metodele de aplicare corecte, incercati pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea pe intreaga suprafata.

Consum: 1 L = aproximativ 5-10 mp, in functie de porozitatea suprafetei

Intretinere: se intretine rapid si usor cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafetele de lucru (blaturi), utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, consultati fisa cu date tehnice ce o puteti descarca direct acum.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTPSpecificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareOfera o inviorare suprafetelor pale din piatra naturala cu finsaj: mat, antichizat, periat, fiamat, neslefuit sau buceardat (in momentul cand un material primeste un finisaj din cele mai sus mentionate va devenii pal).
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant puternic piatra naturala LTP Colour Intensifier, asigura efect mat intensificat, 5 Litri
Description

LTP Colour Intensifier este o solutie ce impermeabilizeaza placarea si invioreaza culoarea pietrei. Este recomandat a se folosi pe diferite tipuri de piatra naturala precum ardezie, marmura, travertin, teracota, calcar, dar si produse din terrazzo oriental. 
Solutia protejeaza suprafata impotriva apei, a petelor de grasime si murdarie si permite suprafetei sa respire. 

Beneficiile solutiei:
- Intensifica materialele naturale pale, fara a oferi acel aspect ”umed”;
- Este destinat special spatiilor umede precum bai si saune;
- Permite suprafetei tratate din piatra naturala sa ”respire”;
- Potrivit pentru interior si exterior.

Se poate folosi pe suprafete cu finisaj mat, antichizat, periat, fiamat, neslefuit sau buceardat. 

Utilizarea solutiei:
1. Suprafata care urmeaza a fi trata, trebuie sa fie complet curata, uscata si fara urme de contaminare;
2. LTP Colour Intensifier se aplica intr-un strat uniform si subtire;
3. Se aplcia folosind o carpa, o pensula sau un burete si se lasa sa actioneze timp de 15-30 de minute, inainte de a-l sterge cu o carpa uscata ce nu lasa scame pentru a indeparta orice exces care a ramas pe suprafata.

Consum: 
Se foloseste un litru la aproximativ 5 – 10 metri patrati, in functie de porozitatea suprafetei. 

Dupa aplicare, suprafata trebuie sa aiba un finisaj intensificat si inviorat dupa tratament, fara aspect umed. 
Orice exces ramas pe suprafata poate oxida si forma un lac lucios si inestetic.
Pentru o intensificare mai mare a culorii si in cazul suprafetelor mai absorbante, se pot aplica straturi ulterioare. 
Se lasa sa treaca cel putin 30-60 de minute de la aplicarea stratului anterior inainte de aplica un nou strat.
Nu se aplica in lumina directa a soarelui sau la o temperatura mai mare de 25 grade Celsius. 
ATENTIE: La suprafetele cu incalzire prin pardoseala, solutia se poate usca mult mai repede. 
Se recomanda testarea pe o suprafata mai putin vizibila inainte de aplicarea generala. 
 

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Intensifica fara aspect ''umed'' materialele naturale pale
USP2Destinat in special spatiilor umede (bai, saune, etc)
USP3Permite suprafetei tratate din piatra naturala sa 'respire'
eMAG Destinat pentruCeramica, Marmura
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220013056
Emag Cantitate5 l
eMAG PropietatiConcentrat, Protejeaza piatra
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP MPG, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete lucioase din piatra naturala si ceramica IPN-1033

Cea mai noua tehnologie aplica pe baza de impermeablizare la nivel de nano structura, ce patrunde adanc in material, LTP MPG este solutia profesionala pentru piatra naturala si gresie cu finisaj lustruit (polisat). Potrivit pentru uz interior si exterior (podele lustruite, pereti sau blaturi). Nu modifica aspectul pietrei naturale. 


Beneficiile LTP MPG
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor
Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura
Solutie perfecta pentru aplicare exterioara sau interioara


Solutie recomandata pentru:
- piatra naturala cu finisaj polisat;
- limestone. 


Mod de utilizare:
Asigurati-va ca suprafata este curata, uscata si fara contaminare (reziduri de chit, adeziv sau chiar mizerie).
Daca este necesar, pentru prima aplicare, curatai suprafata cu LTP Grimex si lasa sa se usuce complet (24h).
Aplicati un strat subtire si uniform cu o carpa alba sau cu un burete. Timp de 20 de minute in timp ce impermeabilizantul este inca umed pe suprafata lustruiti utilizand o carpa uscata sau o masina de polisare. Lasati sa se usuce timp de 4 ore si apoi pe suprafetele mai poroase aplicati un strat suplimentar utilizand aceeasi metoda. Este important sa indepartati orice exces de pe suprafata.
Nu aplicati la temperaturi de peste 25°C. Asigurati-va ca incalzirea prin pardoseala este oprita. Impermeabilizantul in exces se va usca si va lasa urme uleioase pe suprafata. Pentru a elimina, aplicati inca putin LTP MPG si lustruiti peste suprafata in cauza. Daca nu esti sigur de metodele de aplicare corecte incearca pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala. Zonele tratate ar trebui sa fie suficient de uscate pentru a merge pe ele dupa aproximativ 4 ore dar va dura 3 zile pentru ca produsul sa devina pe deplin rezistent la apa.

Consum: 1L = 15 mp in functie de porozitatea suprafetei.


Intretinere: 
Utilizati LTP Floorshine pentru pardoseli si LTP Stonewash pentru pereti. Pentru petele persistente de pe suprafete utilizati LTP Grimex caz in care este posibil sa fie necesara re-impermeabilizare zonelor tratate. Nu utilizati agenti de inalbire puternici la intretinerea de rutina.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareDaca dupa aplicare raman reziduri la suprafata, se datoreaza supraplicarii si se poate indeparta usor folosin o carpa alba imbibata cu LTP MPG, in cazul in care nu reusesti cere ajutorul specialistiilor nostrii.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP MPG, pentru suprafete lustuite, 5 litri
Description

LTP MPG este un impermeabilizant pentru suprafetele lustruite, la nivel de nano structura, adica patrunde adanc in material. Solutia este potrivita pentru uz interior si exterior, pentru podele lustruite, pereti sau blaturi si nu modifica aspectul pietrei naturale. 

Beneficiile utilizarii unui impermeabilizant precum LTP MPG:
- Tehnologie de protectie la nivel de nano structura;
- Protectie impotriva apei, a uleiurilor, a grasimilor;
- Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura;
- Este o solutie potrivita pentru aplicarea in spatiile interioare si exterioare;
- Se preteaza pentru aplicarea cu masina monodisc. 

Modalitate de utilizare:
- Te asiguri ca suprafata este curata, uscata si fara contaminare (ex. reziduri de chit, adeziv sau chiar mizerie);
- Daca este necesar, pentru prima aplicare, poti folosi un detergent pentru piatra naturala si sa lasi suprafata sa se usuce complet timp de 24 de ore. 

Cum se aplica LTP MPG:
- Se aplica un strat subtire si uniform cu o carpa alba sau cu un burete; 
- Timp de 20 de minute, in timp ce impermeabilizantul este inca umed pe suprafata, poliseaza folosind o carpa uscata sau o masina de polisare;
- Lasa suprafata sa se usuce timp de patru ore si apoi pe suprafata mai poroasa, aplica un strat suplimentar utilizand aceeasi metoda;
- Indeparteaza orice exces de pe suprafata si poliseaza bine fiecare strat.

Solutia nu se aplica la temperaturi de peste 25 de grade Celsius. 
Asigura-te ca incalzirea prin pardoseala este oprita, caci impermeabilizantul in exces si nepolisat se va usca si va lasa urme uleioase pe suprafata. 
Pentru a elimina, aplica terebentina de petrol sau inca putin LTP MPG si poliseaza suprafata in cauza. 

Daca nu esti sigur de metodele de aplicare corecte, incearca o zona mai putin vizibila inaint de aplicarea generala. Zonele tratate, ar trebui sa fie suficient de uscate pentru a merge pe ele dupa aproximativ patru ore, dar va dura trei zile pentru ca produsul sa devina pe deplin rezistent la apa. 

Nu folosi agenti de inalbire puternici la intretinerea de rutina. 

Consum
Se foloseste un litru la 15 MP, in functie de porozitatea suprafetei. 

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Ultima tehnologie de protectie la nivel de nano structura
USP2Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor
USP3Produs ideal pentru blaturile si placarile din granit sau marmura
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg406
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220021051
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Glaze Protector, 5 L - Impermeabilizant cu efect de ud IPN-1025

LTP Glaze Protector este un impermeabilizant de suprafata (dupa aplicare, formeaza un micro-film, cu aspect de 'proaspat spalat' foarte rezistent la uzura si pete), destinat tuturor suprafetelor din piatra naturala cu finisaj lucios. Produsul nu necesita intretinere, protejeaza si infrumuseteaza suprafata. 


Beneficiile utilizarii LTP GLAZE PROTECTOR
Rezistent la traffic, praf  si pete necorozive, cu mentenanta scazuta
Destinat spatiilor interioare
Confera un aspect ''proaspat spalat - fresh'' 


Se mai poate folosi pentru:
- ceramica;
- piatra naturala;
- portelan nepolisat. 


Mod de utilizare:
Suprafete nou montate – asigura-te ca suprafata care urmeaza sa fie tratata (impermeabilizata) este complet curata, uscata si fara urme de chit sau adezivi. Pentru curatarea in prealabil vezi LTP Grimex sau daca suprafata este grav murdara si permite (ex: suprafata antichizata, periata, fiamata sau chiar neslefuita) foloseste LTP Grout Stain Remover.  
Suprafetele existente - trebuie prima data curatate si degresate cu LTP Grimex avand grija sa clatiti foarte bine. Lasati sa se usuce foarte bine (12-24 ore). Orice umezeala retinuta in imbinarile de chit pot provoca uscarea opaca a LTP Glaze Protector si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitatea si duritatea completa.


Aplicare:
Aplicati folosind o carpa imbinata cu solutie. Se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati carpa in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (+/- 1 ora). A nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se maturizeaza dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea, pentru a deveni pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general. Se clateste podeaua cu o carpa cu apa dupa utilizare.


Intretinere:
Se mentine extrem de usor cu detergentul universal LTP Floorshine (acesta mentine protectia impermeabilizantului timp indelungat). In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Glaze Protector. La un moment dat este de dorit refacerea completa a impermeabilizarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa impermeabilizarea originala inainte de a reimpermeabiliza.

Consum: 1L = 30-40 mp per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.

Atentie:
A se pastra in afara accesului copiilor. Pastrati intr-un loc ferit de inghet. Evitati temperaturile extreme. Evitati sa folositi detergenti puternici pentru a spala suprafetele tratate cu LTP Glaze Protector.
A nu se aplica la exterior unde are contact direct cu razele UV!


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareA nu se aplica prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea si duritatea, pentru a devini pe deplin rezistente la apa.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP Glaze Protector, cu efect de ud, 5 litri
Description

LTP Glaze Protector este un impermeabilizant de suprafata (dupa aplicare, formeaza un micro-film, cu aspect de 'proaspat spalat' foarte rezistent la uzura si pete), destinat tuturor suprafetelor din piatra naturala cu finisaj lucios. Produsul nu necesita intretinere, protejeaza si infrumuseteaza suprafata.

Beneficii utilizarii solutiei:
- Ofera rezistenta la trafic, praf si pete necorozive, cu mentenanta scazuta;
- Este destinat spatiilor interioare;
- Confera un aspect de ”proaspat spalat, fresh”. 

LTP Glaze Protector se mai poate folosi pentru:
- Ceramica;
- Piatra naturala;
- Portelan nepolisat. 

Modalitate de aplicare:
1. Asigura-te ca suprafata care urmeaza a fi tratata, este complet curata, uscata si fara urme de chit sau adezivi;
2. Se aplica mai intai o solutie de curatare a pietrei naturale, se lasa sa se usuce timp de 12-24 de ore;
3. Orice umezeala retinuta in imbinarile de chit, poate provoca uscarea opaca a LTP Glaze Protector si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitata si duritatea completa;
4. Solutia se aplica uniform pe suprafata fara frecare, folosind o carpa imbibata cu solutie;
5. Se aplica pana cand s-a creat un strat subtire si uniform (in medie de trei ori);
6. Se lasa sa se usuce (+/- o ora);
7. Se clateste podeaua cu o carpa cu apa dupa utilizare.

LTP Glaze Protector nu se aplica in prea multe straturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si/ sau reduce eficienta produsului.
Se maturizeaza dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea, pentru a deveni pe deplin rezistenta la apa.
Daca ai dubii, experimenteaza pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi, inainte de a utiliza pe intreaga suprafata. 

Consum:
Se foloseste un litru de LTP Glaze Protector la 30-40 mp per litru (un strat) un functie de porozitatea substratului. 

LTP Glaze Protector se pastreaza in locuri ferite, in care sa nu aiba acces copiii. 
Se pastreaza intr-un loc ferit de inghet.
Evita sa folosesti detergenti puternici pentru a spala suprafetele tratate cu LTP Glaze Protector. 
Solutia nu se aplica la exterior, unde are contact direct cu razele UV. 
 

Tip produsDetergent
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Rezistent la trafic intens, cu mentenanta scazuta
USP2Extra rezistent la pete si uzura
USP3Destinat spatiilor interioare
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220020054
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEachLTP Mattstone H20, 5 L - Impermeabilizant ecologic pentru suprafete din piatra naturala si artificiala, caramida si beto IPN-1028

Mattstone h1O este un impregnator ecologic pentru suprafete din piatra naturala si artificiala, piatra de cariera, caramida, beton. Protejeaza la apa, grasimi si diverse pete.  


Avantaje
- produs pe baza de apa
- imbunatateste usor culoarea  
- se foloseste pe suprafetele din piatra naturala indiferent de finisaj 
- permite suprafetei sa respire


Mod de aplicare 
Pregatirea substratului pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
1. Se agita recipientul de utilizare.
2. Se aplica pe suprafata folosind o perie/trafalet/mop sau prin pulverizare, dupa caz. Aplicati in intervalul de temperatura de 5-25 grd. C
3. Se uniformizeaza.
4. La interval de o ora se indeparteaza eventualele reziduuri de pe suprafata cu ajutorul unei lavete/mop din microfibra.
5. Pe suprafetele poroase se aplica mai multe straturi, la interval de o ora, pana la saturare. Excesul se elimina dupa o ora folosind servetele absorbante. 

Consum suprafete cu absorbtie scazuta: 1l acopera 15 mp
Consum suprafete cu absorbtie ridicata: 1l acopera 8 mp 
Consum pe suprafetele polisate: 1l acopera 25 mp.
Depozitare: 2 ani in recipient inchis, in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: recipiente de 1l si 5l
Precautii: nu lasati la indemana copiilor. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareIntretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant ecologic pentru piatra naturala LTP Mattstone H20, 5 litri
Description

Acum ai ocazia sa te bucuri de noua tehnologie a impermeabilizantilor pe baza de apa si ecologici, care pot fi utilizati la exterior sau interior, in special in spatii inchise sau in cadrul HoReCa. Acest produs LTP Mattstone H2O este neutru si nu modifica aspectul suprafetei tratate. Se foloseste pentru orice tip de piatra naturala si orice finisaj. 
Solutia are ca principal scop protejarea suprafetelor impotriva petelor necorozive, a apei, a uleiului si a grasimile. Permite suprafetei sa respire. 

LTP Mattstone H2O aduce mai multe avantaje odata cu utilizarea acestuia:
- Ofera protectie puternica folosind ultima tehnologie pe baza de apa:
- Se preteaza la exterior sau la interior;
- Aplicarea se face simplu si usor, iar mirosul este unul placut;
- Este un impermeabilizant ecologic.
Mattstone H2O este o solutie de impermeabilizare foarte puternica pe baza de apa, ce confera un finisaj neutru pietrei. Aceasta are ca principala caracteristica imbunatatirea delicata a culorii, ajutand si la protejarea impotriva petelor. Respinge apa, uleiul si grasimile si permite suprafetei tratate sa respire. 

Produsul este potrivit pentru:
- Toate tipurile de piatra naturala;
- Caramizi;
- Pavaje.

Modalitate de utilizare
Pregatire:
- Primul pas consta in faptul ca trebuie sa te asiguri ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata, uscata si fara murdarie (precum noroi, chit sa adeziv). Daca este nevoie, prima data poti spala suprafata cu o solutie diluata formata din 1:10 din LTP Grimex si o carba alba. Se clateste bine pentru a putea elimina reziduurile si pentru a lasa sa se usuce timp de 24 de ore. 

Utilizare pe suprafete neprelucrate, texturate sau fiamate
Se agita flaconul bine intainte de utilizare. Solutia se aplica generos si uniform cu o pensula sau cu un burete. In cazul suprafetelor foarte absorbante, se aplica mai multe straturi ud-pe-ud. Dupa 15 minute, se scoate orice produs in exces cu o carpa absorbanta. 
Important este sa nu permiti reziduurilor sa se usuce pe suprafata. 

Utilizare pe suprafete mate, natur-nedete si lustruite
Se agita flaconul bine inainte de a fi utilizat. Se aplica solutia intr-un strat generos si uniform, folosind o caropa fara scame, un aplicator din lana de miel, un burete sau un dispozitiv pentru vopsea. Asigura-te ca ai distribuit uniform solutia, stergand de mai multe ori. Dupa 15 minute, se elimina produsul in exces cu o carpa absorbanta. Suprafetele lustruite ar trebui finisate dupa eliminarea excesului, prin lustruire cu o carpa moale fara scame, sau cun dispozitiv de lustruire. Acest lucru trebuie facut in timp ce etansatorul este inca ud pe suprafata. Nu permite surplusul de solutie LTP Mattstone H2O sa se usuce pe suprafata. 

Cantitatea cu care se acupera suprafata, in functie de modul in care aceasta este tratata:
- Suprafata cu porozitate mica – aproximativ unul-doi litri pe 10 mp;
- Suprafata cu porozitate mare – aproximativ trei-patru litri pe 10 mp;
- Pentru suprafetele cu finisaj lustruit sau polisat – aproximativ un litru la 15 - 20 mp.

Intretinerea suprafetei:
Acest procedeu se poate realiza cu usurinta folosind Waxwash de la LTP. In cazul in care doresti sa cureti peretii si suprafetele de lucru (precum blaturile), foloseste pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, se poate consulta fisa cu date tehnice. 

Produsul se depoziteaza la loc uscat, racoros, f

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Protectie puternica folosind ultima tehnologie pe baza de apa
USP2Perfect pentru spatii inchise (HORECA)
USP3Se preteaza la exterior sau interior
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg540
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220028050
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach


VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Impermeabilizanti pentru piatra naturala LTP
Contactează PIATRAONLINE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.