WEBER weber superflex D2 - Hidroizolatii pentru interior si exterior WEBER

Hidroizolatii pentru interior si exterior WEBER

Contactează furnizorul
WEBER

Hidroizolatie bicomponenta flexibila webertec hydroprotect

Produsul webertec hydroprotect este o hidroizolatie bicomponenta flexibila, pe baza de ciment, modificat cu emulsie polimerica.


Domenii de utilizare:

Produsul webertec hydroprotect este destinat etansarii suprafetelor minerale supuse umiditatii si actiunii permanente a apei, pentru hidroizolare sub placari ceramice a bailor, balcoanelor, teraselor, piscinelor si bazinelor de apa.


Avantaje:

- Impermeabilizare completa impotriva actiunii apei

- Rezistent la cicluri de inghet-dezghet

- Flexibil chiar si la temperaturi de -20 C

- Pentru bai, piscine, terase, bazine de apa

- Rezistent la aparitia fisurilor de pana la 1,5 m


Hidroizolatie sub placari ceramice weber superflex D2

Produsul weber.tec superflex D2 este o hidroizolatie bicomponenta flexibila cu priza rapida, pe baza de ciment, nisip quartos selectat, cu continut de polimeri cu reactivitate ridicata, materiale de umplutura reactive si aditivi.


Domenii de utilizare:

Pentru hidroizolarea flexibila din exterior a peretilor de subsol din zidarie sau din beton, sub nivelul solului, a planseelor de beton, a fundatiilor. De asemenea, pentru hidroizolarea ulterioara a peretilor de subsol din interior. Pentru impermeabilizarea rezervoarelor de apa (in interior, cu maximum 15 m coloana de apa). Ca hidroizolatie preliminara si strat de legatura sub strat bituminos modificat polimeric, hidroizolatie continua sub zidarii, strat de legatura pe suprafete vechi de bitum anionic. De asemenea, ca adeziv pentru placi din polistiren extrudat, placi spuma rigida si placi din fibre minerale. Recomandat in special pentru hidroizolatie sub placari ceramice.


Avantaje:

- asigura o impermeabilizare completa

- flexibilitate ridicata

- poate fi placata dupa cca. 90 min

- pentru piscine si terase neacoperite

- rezistenta la variatii de temperatura

- consum redus / mp

- se poate utiliza in contact cu apa potabila


Hidroizolatie sub placari ceramice weber.tec 822

Produsul weber.tec 822 este o hidroizolatie monocomponenta fluida, flexibila, pe baza de dispersie polimerica, cu continut de aditivi speciali aplicabil sub placari ceramice, pentru pereti si pardoseli.


Domenii de utilizare:

Asigura sistem de hidroizolare flexibila pe baza de dispersie fluida sub placari ceramice la interior. Protejeaza suprafetele sensibile la umezeala cum ar fi tencuieli pe baza de ipsos, placi de fibrogips si sape pe baza de sulfat de calciu. Recomandat de asemenea pe suprafete din beton, sape de ciment, tencuieli pe baza de ciment, mortare de reparatie pe baza de ciment si placari ceramice vechi. weber.tec 822 este hidroizolatie ideala pentru pereti si pardoseli in bai, zona dusurilor si alte incaperi cu suprafete expuse la umiditate ridicata.


Avantaje:

- asigura o etansare completa impotriva actiunii apei

- solutie monocomponenta gata preparata

- acoperire continua a fisurilor

- elasticitate ridicata

- consum redus / mp

- pentru interior

3 imagini

Agropensiune, BuzauAgropensiune, BuzauAgropensiune, Buzau
Gamă de produse de la
SGCPRO WEBER BUSINESS UNIT