Gleturi pentru egalizare si finisaje WEBER

Gleturi pentru egalizare si finisaje WEBER

Contactează furnizorul
WEBER

Glet superalb pe baza de ciment - weber N15

Pulbere de culoare alba pe baza de ciment alb, adaosuri minerale, bogat in aditivi si rasini sintetice, de calitate profesionala. Are rezistenta si aderenta buna la suport. Recomandat si pentru medii umede.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza in locuinte si cladiri publice pentru egalizarea si finisarea suprafetelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment. Se aplica inainte de zugravire sau vopsire. Se recomanda pentru suprafete exterioare si interioare.


Avantaje:

- pentru medii umede;

- aplicabil mecanizat;

- pentru interior si exterior;

- rezistenta ridicata.

Glet alb pe baza de ipsos - weber N17

Pulbere de culoare alba pe baza de compusi minerali, bogat in aditivi si rasini sintetice, de calitate profesionala. Aplicabil in strat gros de pana la 7 mm. Are rezistenta si aderenta buna la suport.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza la interior in locuinte si cladiri publice pentru egalizarea suprafetelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos si placi de gips-carton. Nu se va folosi in spatii cu umiditate permanenta.


Avantaje:

- slefuire usoara;

- rezistenta la aparitia fisurilor;

- aplicabil in strat gros;

- lucrabilitate sporita.


Glet superalb de finisaj - weber N19

Pulbere de culoare alba pe baza de rasini sintetice, cu adaosuri minerale, de calitate profesionala. Aplicabil in strat de pana in 2 mm. Are rezistenta si aderenta buna la suport.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza la finisarea in strat subtire a suprafetelor interioare, la renovari, reparatii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplica inainte de tapetare, zugravire sau vopsire a peretilor si tavanelor in incinte uscate. Se aplica peste gleturi de incarcare pe baza de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli mecanizate pe baza de ipsos sau tinciuri driscuite fin. Se poate aplica si peste suprafete de beton vibrat ce nu necesita un strat de nivelare grosiera. Recomandat pentru gips-carton.


Avantaje:

- aplicabil manual sau mecanizat;

- timp de galeata 24 h;

- alb impecabil;

- usor de finisat.

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Glet superalb de finisaj
Fisa tehnica
2 p | RO
Glet alb pe baza de ipsos
Fisa tehnica
2 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Gleturi pentru egalizare si finisaje WEBER
Contactează SAINT-GOBAIN WEBER și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România