Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Menatwork - 25 de ani de activitate pentru construcții de calitate și parteneriate durabile

Grupul de firme Menatwork aniverseaza 25 de ani de activitate, 25 de ani in care a reusit sa devina un furnizor complet si unic pentru piata din Romania specializat in productia, comertul si montajul materialelor de constructii.
Menatwork - 25 de ani de activitate pentru construcții de calitate și parteneriate durabile
Specializat in furnizarea de solutii in domeniul amenajarilor interioare si al finisajelor de interior si de exterior, al echipamentelor pentru instalatii electrice, al aparatelor si al sistemelor profesionale de iluminat, al echipamentelor termice si de ventilatie-climatizare, Grupul Menatwork este astazi unul dintre partenerii de incredere pentru piata de constructii din Romania. Dovada stau cele peste 2.000 de proiecte realizate cu succes in domeniile rezidential, educational, medical hotelier, de birouri, sportiv, comercial, public si cultural si cei peste 6.000 de clienti din portofoliu.

"Inca de la inceput ne-am propus sa devenim partenerul preferat de afaceri prin crearea de parteneriate viabile si solide, prin promovarea calitatii produselor si prin practicarea unei atitudini echitabile in sectorul competitor", a declarat Luigi Caverni, proprietarul Grupului Menatwork.

La 25 de ani, Menatwork se mentine in Romania ca unul dintre liderii incontestabili in promovarea unor prestigiosi producatori internationali precum Etex, Armstrong, Tarkett, Egger, Mapei, Vimar sau Vortice, oferind clientilor pachete de solutii complete.

Grupul Menatwork este prezent in Romania, prin cele 4 filiale comerciale, in orasele Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta si Craiova, dispunand de o retea proprie de distributie, in masura sa serveasca eficient intreg teritoriul Romaniei.

"Valoarea companiei noastre este reprezentata de suma valorilor tuturor angajatilor nostri. Menatwork a crescut prin oameni... si creste oameni", a declarat Luigi Caverni cu ocazia aniversarii celor 25 de ani ai companiei.

Aniversarea de 25 de ani a grupului va fi marcata pe parcursul intregului an printr-o serie de evenimente prin care dorim sa multumim tuturor celor care au contribuit la istoria si, speram, la viitorul MENATWORK.
Articol scris de
PROMETAL CEILING DESIGN
Lucru în România