Geam izolant antiefractie sau structural pentru pereti cortina GIBA GLASS

Geam izolant antiefractie sau structural pentru pereti cortina GIBA GLASS

Marca:
GIBA GLASS
Produs furnizat de:

Giba Glass

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GIBA GLASS
Geamul izolant nu mai este un moft, ci o necesitate pentru fiecare constructie! Orice cladire isi doreste ferestre cat mai mari pentru incaperi cat mai luminoase, iar rezistenta, calitatea si coeficientul de transfer termic sunt cheile catre confort imbinat cu estetic. Si, cum dimensiunea conteaza cel putin la anumite proiecte, putem produce geamuri cu dimensiuni pana la 3200/ 2200mm.

Geam izolant (cu 2 sau 3 foi de sticla)

Cu aplicabilitate vasta si posibilitati indefinite: de la grosimea sticlei, distanta dintre ele, gazul inert si posibilitati ornamentale (sticla decorativa, sablata sau cu model) sau antiefractie, securizata cu filme EVA sau PVB.


Protectia termica
Un geam este considerat eficient daca valoarea coeficientului de transfer termic este mica. Acest coeficient este influentat de:
- Sticla - cea mai buna sticla pentru protectie termica este sticla tip Low-E;
- Grosimea cavitatii dintre panourile de sticla;
- Gazul din cavitate - gaz inert folosit pentru a creste performantele termoizolante ale geamului. De regula, se foloseste argonul, dar in cazul unor proiecte speciale se poate folosi xenonul si kriptonul.

Protectie acustica
Pe langa protectia termica, unele proiecte cer si o protectie acustica. Aceasta este influentata de:
- Grosimea panourilor de sticla - sticlele mai groase pot imbunatati izolarea fonica;
- Cavitatea dintre panourile de sticla - cu cat este mai mica grosimea cavitatii cu atat undele sonore trec mai usor prin pachet;
- Exista sticle laminate concepute special pentru o protectia acustica sporita, datorita filmelor de PVB folosite in procesul de laminare. Filmul PVB filtreaza si o mare parte din razele UV.
 
Protectie antiefractie
Aceste geamuri se folosesc de obicei la banci, aeroporturi, case de schimb valutar sau in zonele cu trafic mare. Se realizeaza prin folosirea sticlelor securizate, laminate cu filme EVA sau PVB.
Pentru estetica, se pot folosi geamuri ornamentale, decorative, sablate integral sau dupa model. Se pot monta in interiorul geamului sprose sau baghete ornamentale de culoarea tamplariei pentru un efect viziual deosebit.
 

Geam izolant structural pentru pereti cortina

Peretii-cortina dau un aspect finisat, minimalist si modern oricarei cladiri, fie ca vorbim de pereti cortina clasici, semistructurali sau structurali, cu aplicabilitate in constructii publice/office dar si in cladiri rezidentiale.


Geamul izolant structural se foloseste la fatade ce prezinta o structura continua, fara rame si profile, montat pe un schelet metalic rezistent.

Sigilarea secundara a geamului izolant structural se realizeaza cu silicon rezistent la UV.

Pentru un mai bun control al transmisiei luminii, imbunatatirii coeficientilor de transfer termic si a factorului solar, in prezent se folosesc geamuri cu depuneri speciale care controleaza acesti coeficienti, precum si sticla securizata.


Aceste fatade confera cladirilor un aspect avangardist tinandu-se cont de imbinarea geamului cu metal, avand si proprietati excelente atat la control solar, cat si antistatic.

Noile tendinte arhitecturale si de design incorporeaza intr-un procent tot mai mare si in moduri din ce in ce mai versatile sticla. Fie ca vorbim de elemente functionale sau decorative, sticla reprezinta o alegere ideala care aduce un plus de rafinament, modern, minimalism in orice este inclusa. Giba-Glass are grija de sticla si feroneria proiectului tau, adaptandu-se exigentelor, nevoilor si bugetelor fiecaruia, oferind timpi de executie record si consiliere sincera, pentru ca rezultatul final sa fie best!

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Geam izolant antiefractie sau structural pentru pereti cortina GIBA GLASS
Contactează Giba Glass și cere prețuri pentru proiectul tau.