Garduri metalice de fatada HERAS

Garduri metalice de fatada HERAS

Marca:
HERAS
Produs furnizat de:

AMERICASA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HERAS

Panouri - HERAS Atlas

Liniile elegante ale gardului de fatada ATLAS il fac potrivit  pentru spatii reprezentative. Barele rotunde verticale din otel sudate in traverse rectangulare dau fermitate modelului produs de HERAS si pe langa aspectul estetic deosebit, indeplinesc si rolul de a preveni distrugeri inutile zonelor protejate.


Domenii de aplicare: domeniul comercial, civil.


Panouri - HERAS Athos

Modelul Athos se recomanda a se folosi la fronturile stradale ale sediilor de firma sau spatii comerciale si nu numai. Modelul combina soliditatea sistemului PEGASUS cu un contur subtire al sistemului ATLAS. Barele patrate ale acestui sistem de gard ofera stabilitate si eleganta, oferind de asemenea o mai buna protectie impotriva actelor de vandalism.


Domenii de aplicare: domeniul civil, industrial.


Panouri - HERAS Heracles

Modelul de gard de fatada HERACLES folosit cu succes in aplicatii comerciale reprezinta o alegere inteligenta din punct de vedere al calitatii si designului. Partea superioara poate fi prevazuta cu elemente ascutite, fapt ce descurajeaza persoanele care incearca sa escaladeze gardul.


Domenii de aplicare: domeniul civil, industrial.


Panouri - HERAS Orpheus

Cel mai nou model dezvoltat de HERAS, recomandat atat zonelor comerciale, cat si rezidentiale, imbina o estetica deosebita, foarte mult apreciata de catre arhitecti si designeri, cu scopul oricarui gard si anume de a asigura protectie.


Panouri - HERAS Juventas

Modelul Juventas se foloseste in aplicatii foarte sensibile si se recomanda in special pentru zonele de joaca pentru copii, parcuri, gradinite, crese.  Toate elementele componente sunt fine la atingere si create special pentru a proteja copiii in joaca lor. Sunt foarte greu de escaladat de catre copiii mici prin faptul ca nu au traverse intermediare, barele verticale sunt lucioase datorita vopselei tip pudra.


Sistemul de gard este proiectat in conformitate cu cerintele de la gradinite, centre de ingrijire de zi si scoli. O combinatie atenta de siguranta cu design care previne catararea si ofera protectie copiilor. Sistemul este completat de o poarta speciala cu balama, cu incuietoare de siguranta pentru copii, care nu poate fi deschisa decat de un adult.


Domenii de aplicare: domeniul civil, rezidential.

16 imagini

4 Documentatii tehnice
Vezi toate

Gard metalic de fatada
Fisa tehnica
2 p | EN
Gard metalic de fatada
Fisa tehnica
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Garduri metalice de fatada HERAS
Contactează AMERICASA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România