Folii HPL pentru mobilier și decorațiuni interioare FORMICA

Folii HPL pentru mobilier și decorațiuni interioare FORMICA

Marca:
FORMICA
Produs furnizat de:

MONSENA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
FORMICA

Folii HPL Formica®

Foliile HPL Formica® sunt laminate premium, speciale pentru medii comerciale interioare. Folosite cu precădere pentru mobilier, aceste panouri decorative pe baza de rășină fenolică au o față decorată. Este un material de suprafață extrem de elegant, versatil și durabil, utilizat pentru multe aplicații, inclusiv uși interioare, mobilier de contact, amenajări, panouri de pereți (placări interioare). Prezintă o rezistență excelentă la umiditate și la aburi, au planeitate foarte bună, sunt ușor de prelucrat, de curățat și de întreținut.


CARACTERISTICI


Gama FORMICA®

Oferă o paletă cuprinzătoare de culori clasice și moderne; culori care se combină perfect cu modele și efecte din toate gamele Formica, furnizând soluția perfectă pentru orice aplicație în care sunt folosite.

Oferă variante de materiale cu o rezistență sporită, suprafețe metalice și diverse modele cu aspect natural sau sculptat.

Se produc la grosimi între 0,7 mm și 1,3 mm și dimensiuni diferite.

Dimensiunea standard fiind 1300 x 3050.


FINISAJE

 

Gama FORMICA® îmbină peste 300 culori în cele 7 categorii de produs cu caracteristici de la finisaj mat și lucios până la rezistență mecanică foarte ridicată și suprafețe în relief.

Variante speciale: folii magnetice, folii colorate în masă- ColorCore, finisaje cu decor metalic.

Pentru mai multe detalii, inclusiv gama completă de culori, consultați broșurile de mai jos.

 

 

PRELUCRARE


Foliile cu grosimi între 0,7 / 1,3 mm se lipesc pe un suport rigid care poate fi PAL, MDF, OSB, lemn, etc., iar materialul obținut se folosește într-o gamă foarte largă de aplicații. Lipirea se poate face manual sau cu presă industrială, folosindu-se adezivi specifici. Modul de aplicare a adezivului: se lucrează în atelier, în mediu curat; se curăță suprafața de PAL și suprafața de Formica; se aplică adezivul cu o racletă atât pe PAL, cât și pe FORMICA într-un singur strat. Timp de uscare: 30 min. (va prinde o peliculă lucioasă); se montează ca autocolantul, prin presare. Recomandăm ca prelucrarea ulterioară să se facă după 24 de ore de la lipire. Se prelucrează la circular (ca PAL-ul), nu se ciobesc pe margini.


APLICAȚII


Domeniile în care se pot folosi aceste folii sunt: educație, sănătate, HORECA și marin. Aplicația uzuală este producția de mobilier sau uși pentru: restaurante, școli, grădinițe, spitale, bănci, birouri, malluri, interioare de trenuri, interioare de avioane, aeroporturi, laboratoare etc.


13 imagini

8 Documentatii tehnice
Vezi toate

Folii HPL - Broșura Global Marine
Catalog, brosura
20 p | EN
Texturi pentru foliile HPL - DecoMetal
Paletare si texturi
6 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Folii HPL pentru mobilier și decorațiuni interioare FORMICA
Contactează MONSENA și cere prețuri pentru proiectul tau.