Folii cu protectie solara pentru birouri, vitrine MASTERFOL

Folii cu protectie solara pentru birouri, vitrine MASTERFOL

Marca:
MASTERFOL
Produs furnizat de:

Masterfol

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MASTERFOL
Foliile LLumar anti-UV sunt o solutie eficienta, care devine din ce in ce mai populara atunci cand vine vorba de protejarea exponatelor din vitrinele magazinelor.

Foliile reflexive LLumar pentru protectie birouri

Foliile reflexive LLumar sunt extrem de benefice, pentru cazurile in care se doreste protectie solara la birou. In cei peste 20 de ani de cand le aplicam in birouri, s-au adeverit a fii extrem de eficiente. Ofera protectie pentru cei aflati in interiorul cladirii si protejeaza  impotriva efectelor nocive ale razelor solare, dar mai ales reduc costurile de climatizare. Foliile reflexive LLumar sunt concepute pentru a reduce incarcatura termica si stralucirea luminii puternice, cu care sunt bombardati colegii din birouri, astfel interiorul cladirii se elibereaza de efectul de sera si se imbunatateste semnificativ confortul termic din toate incaperile.


Pentru o mai buna protectie solara, recomandam aplicarea foliilor reflexive LLumar destinate pentru aplicare exterioara. Acestea blocheaza razele infrarosii inainte sa treaca de grosimea geamurilor. Astfel, caldura resimtita este redusa extrem de mult.


Iata cateva dintre beneficiile foliilor LLumar atunci cand vine vorba de protectie solara la cladirile de birouri:


- Reducerea incarcaturii termice:

Foliile reflexive LLumar ajuta la respingerea si absorbirea unei cantitati mari din energia solara, care patrunde in cladire prin geamuri. Ceea ce duce la o reducere semnificativa a incarcaturii termice din interiorul cladirii. Acest lucru poate duce la economii semnificative de energie si reducerea costurilor de climatizare, reducand astfel factura la energia electrica si totodata scad si costurile mentenantei aparaturilor de climatizare.

- Reducerea luminii puternice:

Razele solare puternice intra fara rusine, direct in birou, trecand de geamurile cladirii, astfel se creaza disconfort pentru cei care lucreaza in fata monitoarelor.  Pe langa vizibilitatea redusa, si deranjarea ochilor, pot crea o stralucire puternica, extrem de incomoda care afecteaza eficienta la locul de munca. Foliile reflexive LLumar reduc stralucirea din interiorul cladirii, fara a bloca lumina naturala. Aceasta va permite angajatilor sa aiba o vedere clara asupra ecranelor computerelor si a altor dispozitive si sa-si desfasoare activitatile fara nicio perturbare din cauza factorilor exteriori (caldura si lumina solara).

- Imbunatatirea confortului termic: 

Foliile reflexive LLumar ajuta la mentinerea unei temperaturi confortabile in interiorul biroului, mai ales in timpul verii. Acestea ofera o izolatie termica suplimentara, ceea ce poate duce la o imbunatatire semnificativa a confortului termic in interiorul cladirii. Astfel, angajatii se vor simti mai confortabil si vor fi mai productivi in activitatile lor zilnice.

- Protejarea obiectelor din interiorul cladirii: 

Razele solare pot deteriora mobilierul si alte obiecte din interiorul cladirii, daca sunt expuse pentru o perioada foarte lunga, la lumina directa a soarelui. De multe ori cand se muta covorul, se poate observa ca soarele i-a scos o buna parte din culoare. Sau mobilierul incepe sa se decojeasca si sa-si piarda din nuanta. Foliile fiind reflexive, pe timpul zilei nu permit vizibilitatea din exterior. Astfel, daca sunt trecatori la nivelul geamurilor de la birou sau cladiri in vecinatate, acestia nu vor vedea in birourile voastre, oferindu-va intimitatea dorita.


Foliile reflexive LLumar pentru protectie living/dormitor

Locuintele se incalzesc extrem de tare pe perioada verii, mai ales daca livingul sau dormitoarele sunt dotate cu geamuri mari. Dar caldura solara nu iarta nici locatiile cu geamuri de marime normala.


Pentru a scapa de disconfortul creat de lumina solara, recomandam aplicarea foliilor reflexive LLumar, pe toate geamurile orintatea spre Sud-Est, fiind partea cea mai expusa la caldura. Foliile odata ce sunt aplicate pe geamuri, iti intra in rol si devin extrem de benefice in a proteja locuinta impotriva soarelui. In cei peste 20 de ani de cand le aplicam pe geamuri, s-au adeverit a fi extrem de eficiente. Ofera protectie pentru toata familia, de la cei mai mici, pana la cei mai mari. Va scapa de efectele nocive ale razelor solare, dar mai ales reduc costurile de climatizare. Sa nu mai mentionam de faptul, ca odata ce scade folosirea aerului conditionat, scad si sansele ca cei mici sa se imbolnaveasca de la expunerea la aerul rece care sufla pe ei toata ziua.


Foliile reflexive LLumar sunt concepute pentru a reduce incarcatura termica si pentru a va scapa de lumina puternica, astfel interiorul locuintei voastre se elibereaza de efectul de sera si imbunatateste semnificativ confortul termic din toate incaperile. Pentru o mai buna protectie solara, recomandam aplicarea foliilor reflexive LLumar destinate pentru aplicare exterioara. Acestea blocheaza razele infrarosii inainte sa treaca de grosimea geamurilor, reducand astfel caldura resimtita.


Iata cateva dintre beneficiile foliilor LLumar atunci cand vine vorba de protectia solara in locuinte: 

- Reducerea incarcaturii termice:

Foliile reflexive LLumar ajuta la respingerea si absorbirea unei cantitati mari din energia solara, care patrunde in locuinta prin geamuri. Astfel se reduce o cantitate semnificativa a incarcaturii termice din interiorul locuintei. Acest lucru poate duce la economii semnificative de energie si reducerea costurilor de climatizare, reducand astfel factura la energia electrica si totodata scazand si costurile mentenantei aparaturilor de aer conditionat.

- Reducerea luminii puternice: Razele solare puternice intra fara rusine, direct in locuinta, trecand prin geamurile termopan, astfel se creeaza disconfort, mai ales daca lucrezi de acasa, sau vrei sa te uiti la serialul preferat, sau poate vor sa se uite copiii la desene. Foliile reflexive LLumar reduc stralucirea luminii puternice din interiorul locuintei, fara a bloca lumina naturala. Aceasta va permite sa vizionati continutul de pe TV, tableta sau laptop fara nicio perturbare cauzata de lumina solara (caldura si lumina).

- Imbunatatirea confortului termic: Foliile reflexive LLumar ajuta la mentinerea unei temperaturi confortabile in interiorul locuintei, mai ales pe perioada verii. Acestea ofera o izolatie termica suplimentara, ceea ce poate duce la o imbunatatire semnificativa a confortului termic in interiorul locuintei.

- Protejarea obiectelor din interior: Razele solare pot deteriora mobilierul si alte obiecte din locuinta, mai ales daca sunt expuse pentru o perioada foarte lunga la lumina directa a soarelui. De multe ori cand se muta un mobilier, se poate observa ca soarele a decolorat covorul sau parchetul. Exponatele valoroase din vitrina, pot suferi modificari in culoare dar si in structura de la expunerea la razele UV.

- Intimitate in locuinta: Foliile fiind reflexive, pe timpul zilei nu permit vizibilitatea din exterior. Astfel, va bucurati de intimitatea dorita, iar privirile trecatorilor sau a veciniilor, o sa ramana pe exterior.

Folii LLumar anti-UV pentru protectie vitrine

Foliile LLumar anti-UV sunt o solutie eficienta, care devine din ce in ce mai populara atunci cand vine vorba de protejarea exponatelor din vitrinele magazinelor.  Foliile LLumar cu protectie UV, sunt concepute special pentru a bloca pana la 99% din razele UV, reducand astfel riscul de decolorare a produselor expuse in vitrina si totodata, protejand si mobilierul din interiorul magazinului, impotriva efectelor negative ale razelor ultraviolete. Foliile sunt total transparente, oferind 99% protectie UV, fara a modifica transparenta geamurilor. 


Foliile LLumar anti-UV sunt disponibile intr-o varietate de nuante si grade de opacitate, oferind proprietarilor de magazine, posibilitatea de a alege cea mai optima varianta, in functie de nevoile lor specifice. De asemenea, aceste folii sunt usor de instalat si pot fi aplicate rapid si eficient pe suprafete mari, astfel incat magazinele pot beneficia rapid de protectia dorita.


Unul dintre cele mai mari avantaje ale foliilor LLumar anti-UV este ca nu mai sunteti nevoiti sa redecorati vitrinele asa de des. Deoarece aceste folii protejeaza impotriva decolorarii si a deteriorarii produselor expuse in vitrina, proprietarii de magazine nu mai trebuie sa isi faca griji in privinta cheltuielilor suplimentare pentru inlocuirea vitrinelor sau produselor afectate de razele UV.


De asemenea, foliile anti-UV sunt o solutie ecologica dar si economica. Acestea permit proprietarilor de magazine sa economiseasca energie prin reducerea incalzirii interioare a magazinului, astfel ca poate fi evitata necesitatea utilizarii sistemelor de climatizare sau a altor sisteme de racire. In plus, aceste folii pot ajuta la reducerea consumului de energie electrica si a facturilor lunare la utilitati.


Un alt beneficiu important al foliilor LLumar anti-UV este ca acestea pot imbunatati confortul angajatilor dar si al clientilor. Aceste folii nu doar ca blocheaza razele UV,  dar resping si excesul de lumina, impreuna cu caldura insuportabila, ceea ce face ca magazinul sa devina mai confortabil si mai placut pentru cei care il viziteaza.


In concluzie, foliile LLumar anti-UV sunt o solutie excelenta pentru proprietarii de magazine care doresc sa protejeze vitrinele expuse dar si produsele expuse in interior, impotriva efectelor negative ale razelor ultraviolete. Acestea ofera multiple beneficii, de la protectia impotriva decolorarii si a deteriorarii, la reducerea costurilor pentru inlocuirea vitrinelor si economisirea de energie electrica. Cu ajutorul foliilor LLumar anti-UV, proprietarii de magazine pot crea un mediu mai confortabil si mai placut pentru angajati dar si pentru clienti, imbunatatind in acelasi timp aspectul si functionalitatea magazinului.

 
Suntem in Cluj-Napoca, pe Str Plevnei nr 42, iar programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 17:00.
 
Departament folii cladiri
Persoana de contact: Zsolt Kelemen
Telefon: 0743 073 511

10 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Folii cu protectie solara pentru birouri, vitrine MASTERFOL
Contactează Masterfol și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.