Detectoare de fum inteligente, fotoelectrice Netatmo

Detectoare de fum inteligente, fotoelectrice Netatmo

Contactează furnizorul
Netatmo

Senzor de fum WiFi Smart - NETATMO SMART SMOKE ALARM

Senzorul de fum smart de la Netatmo  este un senzor independent, fotoelectric (optic), conectat WiFi la routerul casei, care trimite alerte in timp real direct pe telefonul mobil in cazul unui incendiu. In acest fel poti sa actionezi chiar daca esti plecat de acasa.

 

Detectorul de fum are o baterie interna cu o durata de viata de 10 ani.

Este compatibil cu Apple HomeKit si IFTTT.

 

Senzorul de fum inteligent de la Netatmo dispune si de o alarma proprie de 85 dB pentru a-i alerta si pe cei din casa.

 

Alerte in timp real pe smartphone-ul tau

Esti pleact de acasa? Nu conteaza cat de tare se aude alarma de fum de 85 dB a detectorului de fum Netatmo daca tu nu poti sa o auzi. Spre deosebire de senzorii de fum traditionali, senzorul de fum inteligent Netatmo  elimina aceasta grija prin trimiterea de alerte, in timp real, catre toti membrii familiei, de cate ori detecteaza fum in incapere.

Daca ai ars din greaseala painea prajita si alarma de fum a pornit, poti sa o opresti direct din aplicatie.

 

Durata de viata a bateriei  este de 10 ani

Multe persoane omit sa inlocuiasca bateriile detectorului de fum, deoarece acestea se descarca prea des. Senzorul smart de fum de la Netatmo este echipat cu o baterie interna care iti ia grija de a inlocui bateriile pentru un deceniu. Bateria este conceputa pentru a deservi senzorul de fum pe intreaga lui durata de viata. Dupa aceasta perioada este recomandat sa inlocuiesti detecorul de fum cu unul nou.

 

Usor de instalat

Nu trebuie sa iti faci griji ca vei intinde cabluri de curent prin casa. Monteaza detectorul de fum Netatmo in tavan, descarca aplicatia din App Store sau Google Play si casa ta este protejata de incendii.

 

Unde se instaleaza senzorul de fum Netatmo?

Pentru siguranta si protectia caminului tau, cate un senzor de fum ar trebui instalat in fiecare camera a locuintei. Pentru o siguranta maxima ar trebui instalat cate un senzor si in pod, pivnita sau alte anexe ale locuintei.

 

Auto-verificare automata

Esti ingrijotat ca senzorul nu functioneaza corect? Netatmo Smart Smoke Alarm monitorizeaza constant bateria, senzorul de fum si conexiunea WiFi si trimite imediat avertizari pe telefonul mobil daca apare vreo problema legata de acestea.


3 imagini

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Detectoare de fum inteligente, fotoelectrice Netatmo
Contactează AUTOMATECH ONLINE și cere prețuri pentru proiectul tau.