Compartimentari din sticla pentru spatii interioare si exterioare Bev Glass Design

Compartimentari din sticla pentru spatii interioare si exterioare Bev Glass Design

Contactează furnizorul
Bev Glass Design

Comprtimentari din sticla securizata

Un spațiu luminos și care crează senzația de larg și generos va beneficia mereu de o partiție sau o compartimentare cu uși din sticlă, împreună cu părti fixe. Folosim echipamente performante pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a oferi clienților noștri proiecte personalizate, de calitate, care să însuflețească locuința acestora.


Prioritatea noastră este satisfacția clientului, de aceea lucrăm cu cea mai mare atenție și suntem receptivi la orice sugestie. 


Fiecare client este unic, iar fiecare proiect pe care îl realizăm ne dorim să reflecte stilul și ,,amprenta” acestuia. În această direcție, vă punem la dispoziție toate serviciile necesare pentru a vă personaliza proiectul și pentru a-l face ,,al vostru”.
La orice comandă plasată puteți opta pentru unul sau mai multe servicii de modificare a proiectului care îi atribuie acele trăsături pe care le doriți, de exemplu: șablarea pentru camerele private, unde doriți discreție, sau securizarea pentru încăperile unde pot apărea frecvent șocuri fizice, cum ar fi o sală de sport.

13 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Compartimentari din sticla pentru spatii interioare si exterioare Bev Glass Design
Contactează BEV GLASS DESIGN și cere prețuri pentru proiectul tau.