Casete luminoase si litere volumetrice iluminate CARALUX

Casete luminoase si litere volumetrice iluminate CARALUX

Marca:
CARALUX
Produs furnizat de:

CARALUX PROD

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
CARALUX

Casete luminoase

Compania noastra realizeaza acest tip de produse intr - o varietate de forme si dimensiuni, de la cele simple (patrat, dreptunghi, triunghi, trapez, cerc, elipsa) pana la cele complexe (curbe pe mai multe planuri, proiectii pe suprafete curbe sau inclinate, forme neregulate, prisme, etc.). Dintre materialele pe care le folosim pentru confectionarea acestor produse, amintim: profile din aluminiu sau otel, plexiglas, polyplan, policarbonat, PVC. Garantia acordata este de 1 an pentru instalatia de iluminat (Philips) si de 3 ani pentru carcasa. 


Litere volumetrice iluminate

Executate din masa plastica sau aluminiu, literele si semnele volumetrice reprezinta segmentul de produse cu cea mai mare pondere in activitatea companiei noastre.

Literele si semnele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase, pot avea lumina directa cu tub spectral in interiorul sau pe fata literei, lumina indirecta (halou), lumina dinamica sau policolora. Fiecare dintre aceste categorii corespund, din punct de vedere tehnic si estetic, scopului pentru care au fost realizate, tinand cont de faptul ca tehnologiile si materialele folosite sunt profesionale si sunt concepute special pentru acest grup de produse. Garantia acordata este de 10.000 sau 50.000 de ore de functionare la instalatia de iluminat, in functie de varianta comandata si de 3 - 5 ani la corpul de litera.Totemuri

Totemurile sunt produsele publicitare ce marcheaza spatiul unei firme, centru comercial, benzinarie sau magazin si sunt dispuse perpendicular pe strada principala, cat mai aproape de poarta de acces in spatiul delimitat. Totemurile pot fi confectionate din aluminiu (Alucobond, Interbond, Dibond), profile din aluminiu si otel, plexiglas, polyplan si cuprind elemente luminoase si / sau volumetrice.


 
Panouri Publicitare, Unipoluri
Executam orice tip de panou publicitar, de la panouri stradale de mari dimensiuni (Unipole) la panouri simple, pentru interior. La solicitare, asiguram si servicii de proiectare a acestor produse, in vederea obtinerii autorizatiilor de constructie.
 
Cruci de farmacie - Cruci de farmacie cu lampa cu descarcare in gaz
Crucile de farmacie sunt semnale luminoase, cu fata simpla sau dubla, destinate publicitatii si pentru semnalizarea sediului unei farmacii. Crucile de farmacie au un impact vizual privite de la mare distanta. Crucile se pot produce intr - o varietate mare de modele si dimensiuni.
 
Caracteristici constructive:
- carcasa din aluminiu vopsita electrostatic
- ecran de protectie din plexiglas transparent de 5 mm (material foarte rezistent in exterior - antivandalism)
- lampi cu descarcare in gaz spectral

27 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Casete luminoase si litere volumetrice iluminate CARALUX
Contactează CARALUX PROD și cere prețuri pentru proiectul tau.