Caramida aparenta decorativa pentru placari interioare si exterioare IERO BRICK

Caramida aparenta decorativa pentru placari interioare si exterioare IERO BRICK

Marca:
IERO BRICK
Produs furnizat de:

IERO BRICK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
IERO BRICK
IERO BRICK iti ofera caramida decorativa din cea mai buna argila.
Stim cat de greu e sa alegi un finisaj pe placul tau pentru locul special care se numește „Acasa”. Tocmai de aceea, dorim sa te ajutam in alegerea unui material care confera unicitate, personalitate, caldura si eleganta, indiferent daca vorbim de fatada, gard, crama sau de livingul casei. Fatada din caramida aparenta adauga un plus de valoare casei dumneavoastra.
 
Oricare ar fi planul tau de amenajare noi te ajutam sa il duci la bun sfarsit si sa obtii rezultatele dorite. Se pot realiza combinatii de diferite culori si texturi cu rezultate extraordinare pentru elemente de exterior sau interior. Caramida aperenta poate fi folosita in orice zona din casa ta reflectandu-ti personalitatea.
 

Caramida aparenta Gemina

OFERTA SPECIALA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!!! 


Acest tip de caramida este deosebit prin unicitatea sa, nu vei gasi niciodata doua caramizi la fel.

Caramida aparenta Carolina Red

Caramida cu o culoare naturala rezultata din oxidul de fier aflat in compozitia argilei arsa la temperaturi de peste 1000 ℃ un timp indelungat, lucru care garanteaza pastrarea culorii naturale timp de cateva sute de ani.


Caramida aparenta Apulum

Compusii aflati in argila si mediul de ardere din cuptor ofera caramizii un aspect unic, imposibil de reprodus in serie, astfel rezultand un finisaj diferit si unic.


Pardoseala Atrium

Pamantul ars la peste 1000° C la picioarele tale.


 
CUM SE MONTEAZA CARAMIDA

APLICARE ROST
Materialul pentru rostuit trebuie bine omogenizat si adus la o consistenta astfel incat sa poata fi aplicat cu un pistol de rostuit sau o punga pentru rostuit.
 
NETEZIRE
Dupa aplicarea rosturilor se recomanda sa fie lasate cateva minute sa se zvinte, usurand astfel procesul de netezire și evitand murdarirea caramizilor.
 
CURATIRE ZIDARIE
La finalul netezirii, dupa adancirea rostului, caramida se curata cu o perie de duritate medie pentru a se indeparta surplusul de material ramas.

32 imagini

1 Documentatie tehnica

Cum se monteaza caramida IERO BRICK
Instructiuni montaj, utilizare
4 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Caramida aparenta decorativa pentru placari interioare si exterioare IERO BRICK
Contactează IERO BRICK și cere prețuri pentru proiectul tau.