IERO BRICK

IERO BRICK

Iero Brick, un finisaj pentru o viata!

Despre IERO BRICK

Compania noastra cu capital 100% romanesc si-a inceput activitatea in 2011 si a devenit pe parcursul anilor unul dintre cei mai inovatori si importanti producatori de caramida aparenta si alte elemente de manufactura ceramica din regiune, valorificand astfel argila din zona Santimbru, judetul Alba, cunoscuta pentru proprietatile sale superioare.

Ne dorim ca prin inovatie, devotament si respectarea procedeelor traditionale, sa oferim produse trainice, de cea mai buna calitate, care sa fie in armonie cu stilul de viata al fiecaruia.

Solutiile noastre sunt complexe - realizam produse care sa se integreze cu orice stil arhitectural si sa ofere un design deosebit oricarei locuinte sau gradini.


Caramida aparenta este alegerea excelenta pentru un camin primitor cu design deosebit, care cu siguranta nu va trece neobservat. Este potrivita atat pentru design interior in living, baie, bucatarie, dormitoare, cat si pentru exterior: fatade, socluri, garduri. Nuantele sale calde contribuie la o stare de bine si creeaza o atmosfera relaxanta pentru toata familia.

 

Avantajele colaborarii cu IERO BRICK:

- gama variata de culori;

- consultanta si suport in proiectare;

- calitate superioara;

- preturi avantajoase.

Documentații tehnice

    Prezentare Iero Brick
    Catalog, brosura
    2 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    1 gamă de produse înscrisă