IERO BRICK

IERO BRICK

Compania noastra cu capital 100% romanesc si-a inceput activitatea in 2011 si a devenit pe parcursul anilor unul dintre cei mai inovatori si importanti producatori de caramida aparenta si alte elemente de manufactura ceramica din regiune, valorificand astfel argila din zona Santimbru, județul Alba, cunoscuta pentru proprietatile sale superioare.

 

Ne dorim ca prin inovatie, devotament si respectarea procedeelor traditionale, sa oferim produse trainice, de cea mai buna calitate, care sa fie in armonie cu stilul de viata al fiecaruia.

 

Solutiile noastre sunt complexe - realizam produse care sa se integreze cu orice stil arhitectural si sa ofere un design deosebit oricarei locuinte sau gradini.

 

Caramida aparenta este alegerea excelenta pentru un camin primitor cu design deosebit, care cu siguranta nu va trece neobservat. Este potrivita atat pentru design interior in living, baie, bucatarie, dormitoare, cat si pentru exterior: fatade, socluri, garduri. Nuantele sale calde contribuie la o stare de bine si creaza o atmosfera relaxanta pentru toata familia.


Standarde respectate

Activitateade productie a caramizii aparente se desfasoara dupa cele mai inalte standarde. Suntem certificati in majoritatea sistemelor de certificare.Documentații tehnice

    Prezentare Iero Brick
    Catalog, brosura
    2 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    1 gamă de produse înscrisă