Calorifere decorative pentru living VON LORCH

Calorifere decorative pentru living VON LORCH

Marca:
VON LORCH
Produs furnizat de:

VON LORCH

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
VON LORCH

Radiator Aero

Forma unica a acestui radiator imita modelul in forma de unda si miscarea dunelor de nisip pe o plaja. Se pot observa gradatii si reflexii subtile ale luminii. Forma lui Aero este rezultatul tehnologiei „deformarii controlate”. Designul se bazeaza pe profile din otel si este disponibil intr-o varietate de dimensiuni, atat in versiune verticala, cat și in versiune orizontala. Poate face o declaratie in orice interior modern sau poate dovedi doar un plus elegant si functional la amenajare. Putere termica: 290 - 720 W.

GARANTIE: 8 ani


AVANTAJE:

Design unic

Selecție de aprox. 250 de culori

 

ACCESORII INCLUSE

Supapa de purjare

Set de consolade montaj


Radiator Cambridge

Ornamentele vizibile pe suprafata radiatorului Cambridge din fonta sunt derivate din broderia caracteristica care reflecta frumusetea naturii si a climatului din regiunea Kashubia. Radiatorul este o combinatie de durabilitate excelenta, calitate, frumusete de bun gust si farmec regional casubian unic.

Broderia casubiana, inspirata de frumusetea si culorile naturii, dateaza din aproximativ 1209.

GARANTIE: 8 ani


AVANTAJE:

Putere termica mare, rezistenta considerabila la coroziune, presiune ridicata de lucru

Aspectul sau unic ajuta la evidentierea caracterului fiecarei camere

Pe langa cele 200 de culori standard RAL, oferim si o gama de culori speciale, precum si finisaje decorative.


ACCESORII INCLUSE

Supapa de purjare

Curele pentru transportul radiatorului


Radiator Cane

O forma interesanta bazata pe un model regulat de profiluri rotunde cu diametru diferit. Acest model evoca o imagine a stufului care creste pe malurile pitoresti ale raurilor si pe malurile lacurilor. Atat functional cat si atragator din punct de vedere estetic, radiatorul Cane poate fi un element valoros al camerelor de zi, holurilor si bailor. Disponibil in versiuni cu apa, apa electrica si electrica. Conectorul de instalare din acest model a fost proiectat central in partea de jos. Putere termica: 596–793 W.

GARANTIE: 8 ani


AVANTAJE:

Design unic

Optiunea de a utiliza elemente de incalzire electrice

Elementele de fixare de tip V2P va permit sa reglati distanta dintre radiator si perete


ACCESORII INCLUSE

Supapa de purjare
Set de consola de montaj


Radiator Cyclon

Miscare in spirala a vanturilor

Forma originala a fost obtinuta prin indoirea tevilor plate, inspirate de elementul vantului puternic. Acest model a fost dezvoltat intr-o versiune orizontala (H) si verticala (V). Aici va prezentam un radiator orizontal (H) disponibil doar in versiune cu apa.

GARANTIE: 8 ani


AVANTAJE:

  • Element decorativ original si functional
  • Posibilitatea instalarii unui cuier KUKA


ACCESORII INCLUSE

  • Supapa de purjare
  • Set de consola de montaj

Radiator Dedalo

Jocul volumetric de plinuri si goluri pune in relief caloriferul DEDALO pe fundalul peretelui. Sursa ascunsa de lumina detaseaza radiatorul de suprafata de sprijin facandu-l sa para suspendat si facilitand in acelasi timp aranjarea prosoapelor. Functia de portprosop ii este intrinseca formei obiectului fara, insa, a-i conditiona utilizarea. Partea hidraulica si robinetii sunt ascunse vederii, fiind integrate in unicul element de fixare pe perete. Suprafata se descompune in numeroase fete de forme clasice carora iluminatul le confera pretiozitate si stil. Lumina cade diferit pe fetele obiectului, permitand o perceptie diversa a acestora.


CARACTERISTICI TEHNICE

placa radianta

filetarea de 1/2” Gas drept

presiunea maxima admisa 4 bar

temperatura maxima admisa 95°C


ECHIPAMENT STANDARD

- sistem inovator de legatura hidraulica ascunsa, instalat pe produs, prezent cu racorduri pentru bransare cu tuburi din cupru (diametru 12, 14, si 15 mm) multistrat (14 gros. 2 si 16 gros. 2)

- sistem de fixare pe perete incorporat in coloana produsului

- sistem de iluminare cu led retractabil

- aerisitor


Radiator Intra M

Oglinda in rolul principal

Radiator decorativ functional cu oglinda pozitionata central. Perfect pentru holuri, vestiare si dormitoare. Oglinda face camera sa para mai mare. Disponibil doar in  versiune pentru apa. Putere termica: 660-1209 W.

GARANTIE: 8 ani


AVANTAJE:

Posibilitatea instalarii unui cuier ZIP

 

ACCESORII INCLUSE

Supapa de purjare

Set de consola de montaj


Radiator PLC

Tehnologie si design

Structura radiatorului PLC seamana cu batatura si urzeala dintr-o bucata de tesatura. Acest efect a fost posibil sa se realizeze prin intermediul unei tehnologii digitale avansate de indoire a tevilor. PLC este lipit manual si lustruit cu un finisaj impecabil. O alegere perfecta pentru camerele de zi din case private sau spatii publice. Disponibil doar in versiunea pentru apa. Putere termica: 341-622W.

GARANTIE: 8 ani


AVANTAJE:

O forma atractiva, decorativa si neobisnuita va reinvia si moderniza orice camera.

Elementele de fixare de tip V4P permit reglarea distantei radiatorului de perete


ACCESORII INCLUSE

Supapa de purjare

Set de consola de montaj


Radiator Relax

Design sobru, linii decise, forme care devin protagoniste prin finisajele rafinate: acestea sunt trasaturile distinctive ale caloriferului Relax. Conexiunile hidraulice inovatoare permit mascarea robinetelor si asigurarea unui aspect intregit al obiectului. Disponibil in varianta hidraulica si electrica cu control wireless.

Design esential, linii decisive, forme care se integreaza si au succes, datorita finisajelor rafinate, acesta este adevaratul personaj al Relaxului.

 

CARACTERISTICI TEHNICE

placa radianta

filetarea 50 mm de M24 x 19

presiunea maxima admisa 10 bar

temperatura maxima admisa 95°C

pe calorifer poate fi instalat un cap termostatic optional


Radiator Ribbon

Inspiratie in stil loft

Unul dintre cele mai bune modele de radiatoare de pe piata, perfect pentru interioare moderne, minimaliste. Arata cel mai bine atunci cand este combinat cu suprafete de perete precum caramida, piatra, panou laminat din ipsos sau cherestea din furnir laminat. Disponibil doar in versiunea pentru apa.

GARANTIE: 8 ani


AVANTAJE:

Ideal pentru interioare minimaliste

Putere mare de caldura


ACCESORII INCLUSE

Supapa de purjare

Set de consola de montaj


Radiator Sequenze

Sequenze este caloriferul care intruchipeaza spiritul contemporaneitatii si se adapteaza, multumita formei simple si austere, oricarui context arhitectonic. Functionalitatea a fost pusa la baza proiectului, creandu-se astfel posibilitatea de a descompune caloriferul pentru a-l adapta spatiului disponibil. Am vrut sa oferim caldura, dar si frumusete. De aceea am ascuns vederii dispozitivele de fixare pe perete, astfel incat corpul de incalzire sa para suspendat in aer, am ales proportiile cele mai potrivite pentru a pune in relief expresivitatea simplitatii.


CARACTERISTICI TEHNICE

placa radianta

filetarea de 1/2” G dreapta

presiunea maxima admisa 4 bar

robinet tur-retur satinat unghi reversibil dotata cu racorduri cupru (diametru 12, 14 si 15 mm) multistrat (14 grosime 2 si 16 grosime 2);

sistem de fixare pe perete incorporat in coloana produsului aerisitor


ECHIPAMENT STANDARD

- robinet tur-retur satinat unghi reversibil dotat cu racorduri cupru (Ø 12, 14 si 15 mm) multistrat (14 grosime 2 si 16 grosime 2);

- sistem de fixare pe perete incorporat in coloana produsului

- aerisitor


Radiator Step

Modelul STEP face parte dintr-o gama de produse VERTICALE, disponibile cu diferite marimi si puteri. Cele noua modele au fost concepute pentru a se adapta optim la orice tip de incapere si la orice nevoie.

Gama STEP ofera o sinteza a liniilor curate si simple tipice designului de catre ANTONIO CITTERIO.

 

CARACTERISTICI TEHNICE

lamele din aluminiu cu inaltimea de 70 mm

presiunea maxima de lucru admisa 4 bar

temperatura maxima de lucru admisa 95°C


Radiator Arpa

Modelul Arpa are o estetica moderna, care se integreaza in orice mediu. Stilul Arpa completeaza functionalitatea modulara. Disponibil in 15 inaltimi, de la 4 la 60 de elemente.


CARACTERISTICI TEHNICE

colectoare rotunde cu diametrul de 30 mm

elemente de otel cu diametrul 12 mm

filetari la extremitatile colectorului, 1/2” G dreapta

presiunea maxima de lucru admisa 10 bar

temperatura maxima de lucru admisa 95°C

 

Echipament standard

- kit “chela” pentru fixare pe perete dotate cu suruburi si dibluri 

- dop de 1/2”

- elemente de acoperire

- aerisitor 1/2” cromat


Radiator Blackboard

Radiatoarele cu panou sunt acum peste tot. Dar nu este nimic mai placut decat simplitatea si liniile curate ale schitei noastre originale. Un radiator de iesire modular, din aluminiu, cu o fatada frontala curata. Outline ofera cateva finisaje transformative, dintre care unul este radiatoarele noastre Blackboard. Un radiator de inalta performanta, acoperit cu pulbere intr-un negru mat perfect. Crearea unui produs cu scop dublu, un radiator si o tabla.

Puteti alege, de asemenea, sa aveti un mic suport de creta de stejar uleiat cu radiatorul dvs. Blackboard. Este magnetic si, prin urmare, portabil, il puteti muta si pozitiona oriunde doriti.


Am selectat cu atentie pulberea mata foarte neagra perfecta, cu un nivel de luciu de 5%.

Pe acest finisaj puteti utiliza bastoane de creta standard pentru tabla sau pixuri de creta lichide. RETINETI ca, la fel ca in orice tabla, „fantomele” geniului creativ pot ramane vizibile dupa stergere. Va recomandam sa folositi o carpa umeda pentru a indeparta creta sau stiloul de creta. Doar apa, nu folositi produse de curatat pentru uz casnic.


ACCESORII INCLUSE

Set de consola de montaj

Supapa de purjare


Radiator Ellipsis

Caloriferele ELLIPSIS se integreaza discret si elegant in spatiu oferind un confort ambiant maxim. Extrema modularitate a acestui produs permite utilizarea lui in orice tip de incapere.


CARACTERISTICI TEHNICE

colectoare cu sectiunea circulara cu diametrul de 30 mm

elemente de otel cu sectiune eliptica 50x25 mm

filetarea extremitatii colectorului 1/2” G dx

presiunea maxima admisa de 4 bar

temperatura maxima admisa de 95˚C


Echipament standard

- kit “chela” pentru fixare pe perete dotate cu suruburi si dibluri;

- dop de 1/2”

- elemente de acoperire

- aerisitor 1/2” cromat


Radiator Manechin

Amenajarea locuintelor moderne necesita produse functionale si frumoase.

Caloriferele din seria standard oferite se integreaza elegant in spatiile casei, asigurand mereu un confort maxim.

Preturile contin kit-ul de instalare (robineti tur-retur, console prindere, ventil aerisire, diafragma interna).


TOATE IMAGINILE DIN SERIA KOMPAKT sau TEN By MIRCEA SCHLOTTER se pot executa fara costuri suplimentare pe acest tip de calorifer.


Personalizarea se face prin vopsire folosind tehnologii de inalta calitate. Vopseaua aplicata polimerizeaza cu emailul initial al radiatoarelor suport, ramanand astfel impregnata in structura acestuia, conferindu-i durabilitate si rezistenta la socuri mecanice. Procedeul a fost testat la 110 grd. C fara sa se observe modificari ale culorilor si fara emanarea de mirosuri. Imprimarea se face pe utilaje de ultima generatie ceea ce confera imprimarii o calitate superioara (calitate foto).


Radiatoarele permit montarea atat verticala cat si orizontala. Aceste radiatoare functioneaza cu agent termic furnizat de catre o centrala termica. 

Se poate alege personalizarea pe radiatoare tip P1 (cu un singur rand de tuburi radiante) sau, daca se doreste o putere termica marita, pe radiatoare tip P2 (cu doua randuri de tuburi radiante).


Inaltimea radiatoarelor suport este cuprinsa intre 700 mm si 2020 mm iar latimea intre 344 mm si 792 mm. Grosimea radiatoarelor este de 38 mm in cazul P1 si 46 mm in cazul P2. Sunt prevazute cu 4 racorduri filetate de 1/2" filet interior.

La cerere, se poate realiza personalizarea cu alte modele, conform dorintei beneficiarului (alte imagini, modelul tapetului sau al faiantei, sigle, etc.), caz in care pretul se majoreaza cu 350 RON. Pentru a personaliza radiatoarele cu modele proprii, va rugam sa ne contactati.


Acest produs nu se gaseste pe stoc si indiferent de marime, culoare, sistem de alimentare, intra in categoria produselor personalizate/comenzi speciale si este un calorifer produs pe baza cerintelor dumneavoastra personalizate.


Radiator Outline

O gama de radiatoare din lemn si bambus! In acest caz special, un radiator de inalta performanta cu un finisaj uimitor din stejar.

Outline WOODY este disponibil intr-o gama larga de dimensiuni si orientare. De la coloane cu lungime totala pana la radiatoare lungi si joase sub ferestre. Marimi personalizate pot fi create pentru a se potrivi centrelor dvs. Doua adancimi, 61mm sau 106mm.


ACCESORII INCLUSE

Set de consola de montaj

Supapa de purjare


Radiator Outline Mirror

Un radiator de iesire modular din aluminiu cu o fatada frontala curata. Mirror ofera cateva finisaje transformative, dintre care unul este radiatorul nostru MIRROR. Un radiator de inalta performanta cu un finisaj reflectorizant uimitor, super foarte lustruit. Reflectant, plin de farmec. Incurajand lumina si senzatia de spatiu. MIRROR ofera o reflexie aproape perfecta si economiseste spatiul pentru baile cu suprafata anti-ceata, rezistent la uzura si usor de curatat.


Mirror este disponibil fie in modele de incalzire centrala electrica, fie cu apa / hidronica. 50mm sau 95mm adancimi disponibile si dimensiuni standard peste tot, cu dimensiuni suplimentare personalizate pentru modelele cu apa. Si optiuni de supapa ascunse disponibile pentru modelele cu apa. Inclusiv modelele noastre de balamale si suporturi pentru radiatoare cu dimensiuni minime de latime si inaltime de 430 mm.

Optiuni de supapa ascunse disponibile pentru modelele cu apa. Inclusiv designul nostru de balama si suport pentru radiatoare cu dimensiuni minime de latime si inaltime de 430 mm.


ACCESORII INCLUSE

Set de consola de montaj

Supapa de purjare


Radiator Pajak

Pentru cei indrazneti

Structura din cupru nevopsit se potriveste perfect spatiilor moderne de la mansarda. Umerasele din lemn atasate incalzesc forma si o fac un element functional al holurilor si coridoarelor. Aici prezentat in versiunea electrica, disponibila si in versiunea cu apa.

GARANTIE: Pajak este realizat din elemente de cupru neacoperite. Aceste elemente coincid in mod natural cu o patina care provoaca o schimbare de culoare. Schimbarea culorii poate avea loc la diferite ore. Schimbarea culorii componentelor este o caracteristica naturala a acestui produs si nu este acoperita de garantie.


AVANTAJE:

Aspectul sau unic ajuta la evidentierea caracterului fiecarei camere

Produs din cupru

O gama larga de optiuni de dimensiuni, facilitand potrivirea cu caracterul camerei

Clemele tip C1P va permit sa reglati distanta radiatorului de perete


ACCESORII INCLUSE

Umerase din lemn

Set de consola de montaj

Supapa de purjare


Radiator Piano

Piano este un calorifer ornamental realizat cu teava plate din otel: o imbinare perfecta de calitate, eleganta si linearitate Forma plata a teavalor si ampla gama de dimensiuni fac din Piano Vertical un calorifer extrem de flexibil; disponibil in 9 inaltimi, de la 4 la 30 de elemente egale in numar.


CARACTERISTICI TEHNICE

colectoare cu sectiunea circulara cu diametrul de 30 mm

elemente de otel cu sectiune dreptunghiulara 50x10 mm

filetarea extremitatii colectorului 1/2” G dx

presiunea maxima admisa de 4 bar

temperatura maxima admisa de 95˚C


Echipament standard

- kit “chela” pentru fixare pe perete dotate cu suruburi si dibluri;

- elemente de acoperire

- aerisitor 1/2” cromat


Radiator Sax

Caloriferul  Sax raspunde tendintei moderne a profilului dreptunghiular al teavalor, pastrand o linie zvelta a produsului. Modularitatea elementilor sunt in stare sa satisfaca orice necesitati de incalzire. Sunt disponibile 12 inaltimi, de la 4 la 40 de elementi in numar par.


CARACTERISTICI TEHNICE

colectoare cu sectiunea circulara cu diametrul de 30 mm

elemente de otel cu sectiune dreptunghiulara 20x25 mm

filetarea extremitatii colectorului 1/2” G dx

presiunea maxima admisa de 4 bar

temperatura maxima admisa de 95˚C


Echipament standard

- kit “chela” pentru fixare pe perete dotate cu suruburi si dibluri;

- dop de 1/2”

- elemente de acoperire

- aerisitor 1/2” cromat


Radiator Ten BY

Calorifer otel dotat cu un sistem inovator de conexiune hidraulica, ascuns vederii.

Toate caloriferele sunt supuse unui tratament de fosfodegresare si vopsite cu pulberi epoxidice (camp electrostatic) care asigura produsului finit o calitate superioara si rezistenta la agentii agresivi externi.


Acest produs nu se gaseste pe stoc si indiferent de marime, culoare, sistem de alimentare, intra in categoria produselor personalizate/comenzi speciale si este un calorifer produs pe baza cerintelor dumneavoastra personalizate.


Radiator Tesi

Imbinarea armonioasa dintre clasic si modern da viata unui calorifer oricand actual, capabil sa se adapteze oricarui spatiu de locuit.

Formele rotunjite, asigurate de tehnologia laser si modularitatea fac din TESI un corp de incalzire sigur si eficient, potrivit atat reconditionarea vechilor instalatii de incalzire cat si pentru realizarea celor noi. Tesi  are adancimi de la 65 mm la 215 mm si inaltimi de la 200 la 2500 mm.


Pentru toata gama TESI se ofera o garantie de 10 ani.


CARACTERISTICI TEHNICE

teava de otel cu diametrul de 25 mm

colectoare din tabla imprimata de otel

distanta intre elemente de 45 mm

filetarea extremitatii colectorului superior si inferior 1” 1/4 G dx si sx

presiunea maxima admisa de 10 bar

temperatura maxima admisa de 95˚C


Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.