VON LORCH

VON LORCH

Str. Turturelelor nr. 62, et. 4, ap. 5, Decebal Tower, jud. Bucuresti


Relatii clienti:

VON LORCH

Von Lorch Design va prezinta ultimul trend de design pentru Calorifere DecorativeRadiatoare Electrice si sisteme de incalzire pardoseala. Veti descoperi de asemenea Calorifere de Baie cu design deosebit si de o calitate rara.

 

Von Lorch Design este unul dintre cei mai renumiti producatori și importatori de Calorifere DecorativeRadiatoare Electrice, aluminiu, inox, fonta, convector și ventiloconvectori de pardoseala, calorifere electrice, incalzire electrica in pardoseala, calorifere din otel.

 

Gama de calorifere decorative, radiatoare  electrice, sisteme de incalzire in pardoseala este una foarte diversificata asa cum va puteti da seama din modelele expuse pe site.

 

Caloriferul este un aparat de conversie a caldurii creat sa transfere energia termala dintr-un mediu in celalalt cu scopul de a incalzi o incapere. Caloriferul este un dispozitiv format din conducte expuse (elementi) prin care circula un fluid.

 

Cel care a inventat caloriferul intre anii 1855 – 1857 este un om de afaceri rus, Franz San Galli. Acesta s-a nascut in Stettin, Pomerania Prusaca, astazi Szczecin. Prin inventia sa, Franz San Galli a jucat un rol foarte important la modernizarea sistemelor de incalzire centrala.

 

Pentru ca avem cele mai bune preturi iar daca gasiti ceva similar mai ieftin, veniti la noi cu oferta si va acordam pe loc acel pret plus un bonus de 15% din valoarea comenzii.

 

Va oferim o perioada de 90 zile pentru testare si returnare a produselor fara alti termeni sau conditii.

2 game de produse înscrise