Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Avantajele sistemului CONIPUR PRO CLAY

Avantajele sistemului CONIPUR PRO CLAY

 Acesta consta dintr-un strat de baza format din granule de zgura naturala, mixat cu un agent poliuretanic de legatura, peste care se presara un strat fin de zgura.

 

Suprafata de joc poate fi utilizata atat in interior cat si afara. Aceasta garanteaza caracteristici excelente si constante de joc si poate fi folosita pe tot parcursul anului. CONIPUR PRO CLAY este un sistem clasificat ITF.

 

ONIPUR PRO CLAY si CONIPUR PRO CLAY indoor ofera trei avantaje importante:

 

Caracteristici excelente de joc

CONIPUR PRO CLAY garanteaza o suprafata de joc absolut plana. Sistemul prezinta un comportament perfect la alunecare dar si o deosebita constanta pe toata suprafata de joc la saritura mingii. In plus, este prietenos pentru articulatii si reduce leziunile.

 

Pentru toate anotimpurile

Permeabilitatea excelenta a sistemului, face posibil jocul pe teren imediat dupa ploaie. Pachetul de linii de marcaj care nu isi modifica caracteristicile la frig si nu ingheata in timpul iernii, fac posibil jocul pe toata durata anului, inclusiv in sezonul rece.

 

O scadere substantial a timpului si costurilor de intretinere

Prin posibilitatea de a extinde folosirea suprafetei de joc pe toata perioada anului, veniturile vor creste iar costurile vor fi reduse.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva