Benzi adezive pentru instalatii de climatizare, ventilatie si sanitare BANDATECH

Benzi adezive pentru instalatii de climatizare, ventilatie si sanitare BANDATECH

Marca:
BANDATECH
Produs furnizat de:

BANDATECH

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BANDATECH
BANDATECH furnizeaza benzi adezive pentru instalatiile de climatizare, aparatura de ventilatie si instalatii sanitare, pentru izolarea tevilor si conductelor, a robinetilor si a zonelor de imbinare.
Oferta BANDATECH cuprinde benzi adezive impotriva condensului, benzi din aluminiu si din polietilena, benzi adezive Coroplast, pentru izolatii termice aplicate in HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat).

Benzile de aluminiu sunt utilizate in domeniul izolatiilor pentru a conferi un plus de protectie materialelor izolatoare aplicate pe instalatii. Pentru izolatiile termice, benzile adezive ajuta la montarea corecta si de durata.
Benzile adezive sunt utilizate la montarea izolatiilor din polietilena si PVC. Sunt optime pentru etansarea izolatiilor pe instalatii de aer conditionat, a ventilatiilor si conductelor.

Banda adeziva aluminiu ranforsat

Se utilizeaza pentru etanseizarea materialelor de izolatie termica aplicate la instalatiile de aer conditionat, ventilatie si incalzire.

Este eficienta la inchiderea jonctiunilor si inchide etans izolatia termica aplicata pe instalatii.

Banda de aluminiu ranforsat se utilizeaza si pentru etanseizarea placilor de policarbonat alveolar si a tabliilor protectoare. Reteaua interioara de ranforsare ii confera o rezistenta sporita. Este disponibila la grosimi de 30 sau 40 de micron (altele fiind posibile la cerere, pentru anumite cantitati minime), iar lungimea rolei de banda de aluminiu ranforsat este de 50 ml.

Banda adeziva din aluminiu neted

Poate fi aplicata pe izolatiile termice in zonele de jonctiune, pentru inchidere etansa.


Banda de aluminiu neted este optima pentru etanseizarea izolatiilor termice aplicate la instalatii de incalzire, aer conditionat si ventilatie, la placi de carbonat alveolar si in industria protectoare.


La montare, suprafetele izolate trebuie sa fie curate si uscate si fara praf, pentru adezivare perfecta.


Banda adeziva din aluminiu gofrat

Se utilizeaza la izolatiile termice pe instalatii de incalzire, ventilatie si aer conditionat.

Este utila pentru etanseizarea izolatiei termice, iar in industria frigorifica ajuta la impermeabilizarea tabliilor protectoare.


Banda adeziva din aluminiu gofrat este rezistenta la foc (clasificare conform standardelor internationale clasa 1), iar rezistenta la rupere este ridicata, putand fi aplicata facil pe izolatii.

Benzile adezive anticondens se folosesc mai ales pentru izolarea termica eficienta a instalatiilor pentru aer conditionat, instalatiilor de climatizare, a tevilor si conductelor. Datorita compozitiei din cauciuc elastomeric, au o conductivitate termica redusa, asigurand izolarea eficienta si in plus, impiedica formarea condensului.

Bandatech anticondens din cauciuc elastomeric

Este realizata din cauciuc sintetic expandat, cu celule inchise. Are o elasticitate ridicata si confera o buna izolare termica si protective anticondens.

Banda adeziva din cauciuc elastomeric se aplica pe tubulaturi, spiralat, dup ace se indeparteaza filmul protector, pentru aplicarea fasiei izolatoare. Banda anticondesn din cauciuc elastomeric se utilizeaza la izolarea termica a instalatiilor de aer conditionat si de racire, la coturi sau la imbinari, unde nu pot fi aplicate mansoane tubulare.


Banda adeziva anticondens din cauciuc elastomeric cu aluminiu

Garanteaza o izolare termica eficienta, datorita structurii de cauciuc sintetic cu celule inchise.

Pentru protectie suplimentara, banda adeziva din cauciuc sintetic este caserata cu aluminiu, avand rezistenta sporita la rupere sau perforare. Totodata, stratul de aluminiu protejeaza elastomerul de radiatiile UV.


Se monteaza facil, prin indepartarea filmului protector si aplicarea spiralata pe tuburile care se izoleaza.

Benzile adezive din polietilena se utilizeaza la instalarea corecta, durabila a sistemelor de izolatii exterioare. Benzile din polietilena sunt aplicate dupa curatarea zonelor, in vederea unei aderente bune pe suprafetele isolate. Se pot aplica pe tevi fie inainte de montarea instalatiei, fie direct la locatia conductei / pe instalatie. Banda de polietilena se foloseste pentru izolarea tevilor din otel, iar aplicarea se face la fel de bine pe santier, cat si in statie.

Banda adeziva polietilena cu film aluminizat

Este un izolator termic eficient si o buna solutie de control a condensului. Realizata din polietilena expandata, reticulata fizic, cu celule inchise, este protejata de un film de protective.

Este flexibila si se aplica usor pe tuburi, iar materialul din care este realizata banda din polietilena este ignifugat, clasa de rezistenta la foc fiind B1, conform standardelor. Compozitia chimica a benzii garanteaza ca nu degaja fum toxic sau opac in caz de ardere.

Grosimea benzii din polietilena cu film aluminizat este de 1mm, lungimea rolei de 25ml, la solicitari speciale fiind disponibile si alte dimensiuni, in functie de cantitatea minima comandata.


Banda adeziva polietilena de culoare alba

Este conceputa pentru finisarea izolarii termice a instalatiilor de aer conditionat tip "split". Realizata din polietilena expandata, reticulata fizic, cu celule inchise, are una dintre suprafete acoperita cu film de protectie.


Banda din polietilena este foarte flexibila, iar montajul este facil, realizandu-se spiralat pe tuburi. Grosimea este de 3mm, iar lungimea rolei este de 10 ml.


Banda adeziva din polietilena de culoare gri antracit

Se utilizeaza la izolatiile termice aplicate pe instalatiile de aer conditionat, tuburi si tevi care necesita izolarea termica.

Este realizata din polietilena expandata, cu celule inchise, iar una dintre suprafete este acoperita cu film de protectie.


Flexiblitatea benzii permite montajul facil pe instalatiile izolate si pe tuburile unde este aplicata.

Benzile adezive din PVC pot fi lipite pe suprafete metalice, feroase sau neferoase, curatate in prealabil si pe cat posibil, fara rugina. Ajuta montarea corecta si durabila a izolatiilor termice pe instalatiile de aer conditionat, conducte si tevi metalice, in industrie si utilizare casnica. Banda cu insertie textila "AMERICAN TAPE" ofera o rezistenta sporita la fixare.

Banda adeziva electroizolatoare din PVC

Se utilizeaza pentru orice izolatii de natura electrica (cablaje), sau la tubulaturi in general.


Aplicarea benzii electroizolatoare din PVC se face dupa curatarea suprafetelor care urmeaza a fi izolate, pentru o aderenta de durata.


Banda adeziva cu insertie textila AMERICAN TAPE

Ofera un grad de impermeabilizare foarte ridicat, o rezistenta sporita, aderenta ridicata si usurinta in aplicare.


Recomandata pentru instalatiile de aer conditionat, aplicatii termice, industrie si chiar uz casnic.

Benzile din aluminiu Coroplast sunt realizate din aluminiu pur, cu adeziv din cauciuc sintetic.
Sunt destinate utilizarii in izolatii pentru instalatii de ventilatie si aer conditionat, avand o rezistenta remarcabila. Adezivul distribuit uniform garanteaza putere de lipire si rezistenta la utilizarea in mediul industrial.

Banda de aluminiu Coroplast 910

Are o rezistenta ridicata la rupere, iar puterea de lipire permite aplicarea durabila. Se utilizeaza fara riscuri intre -40°C si +80°C.


Domeniul de aplicare - materialele izolatoare caserate cu folie de aluminiu. Standard B1 ("se aprinde greu").


Banda adeziva din aluminiu ranforsat Coroplast 912

Este destinata lipirii izolatiilor termice care au nevoie de o protectie suplimentara. Datorita ranforsarii interioare si adezivului foarte puternic, banda Coroplast 912 se lipeste durabil, aplicarea reusind perfect chiar si la temperaturi joase.


Protejeaza eficient impotriva infiltrarii vaporilor de apa si rezista fara a fi afectata de diferentele de temperatura.


Banda de aluminiu Coroplast 930

Aceasta banda actioneaza ca bariera de vapori pentru izolatiile termice cu folie de aluminiu.


Coroplast 930 are foarte buna rezistenta la imbatranire si la rupere, are proprietati adezive puternice, care garanteaza aderenta durabila pe materialele izolatoare.


Banda adeziva Coroplast 942 BANDATECH Coroplast 942

Banda de aluminiu Coroplast 942

 

Este o banda de aluminiu cu rezistenta sporita fata de benzile adezive din aluminiu obisnuite, multumita grosimii mari.

 

Se aplica cu partea adezivata peste materialul care trebuie protejat.


Banda adeziva aluminizata Coroplast 918

Este utilizata la imbinarile izolatiilor caserate cu aluminiu. Este o solutie economica, atunci cand nu este necesar B1.


Banda Coroplast 918 este rezistenta la umiditate si durabila in timp. Utilizarea optimala se face intre -40°C si +80°C, iar rezistenta la rupere este ridicata.


Banda din fibra ceramica

Banda din fibra ceramica cu aluminiu

 

Se utilizeaza ca bariera termica intre protectia mecanica a izolatiilor si suprafata obiectelor izolate.

Garnituri - Scopul garniturilor adezive este de a garanta aplicarea corecta a izolatiilor in zonele de imbinari, in vederea eficientizarii instalatiilor izolate si a diminuarii pierderilor la minimum.
Garniturile sunt utilizate la izolarea instalatiilor de incalzire, a centralelor de racire, izolarea instalatiilor de aer conditionat si a canalelor de ventilatie.

Garnitura adeziva din polietilena de culoare gri

Este realizata din polietilena expandata, adezivata, destinata finisarii izolatiilor la flansele de imbinare a canalelor de ventilatie.


Garniture adeziva din polietilena se utilizeaza in instalatiile centralelor de racire, CTA-urilor si la canalele de ventilatie.


Garnitura adeziva din polietilena ignifugata

Se utilizeaza la canale de ventilatie, CTA-uri si central frigorifice.


Realizata din polietilena expandata, reticulata fizic, cu celule inchise, este si ignifugata, fiind clasificata conform standardelor: Clasa 1.


Garnitura adeziva din EPDM

Poate fi aplicata in domenii industriale, unde sunt necesare materiale rezistente la variatii de temperatura sau radiatii UV.


Garnitura din EPDM se foloseste in industria auto, aplicatii de incalzire, electrocasnice si alte domenii in care se utilizeaza izolatii termice.

43 imagini

15 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Benzi adezive pentru instalatii de climatizare, ventilatie si sanitare BANDATECH
Contactează BANDATECH și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.