BCA - Beton celular autoclavizat pentru constructii MACON SMART STANDARD

BCA - Beton celular autoclavizat pentru constructii MACON SMART STANDARD

Marca:
MACON SMART STANDARD
Produs furnizat de:

XELLA RO SRL

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MACON SMART STANDARD
Blocurile de zidarie Macon Smart Standard sunt materiale cu performante structurale si caracteristici tehnice deosebite, destinate realizarii structurilor de zidarie portante sau neportante in toate tipurile de constructii. Utilizand Macon Smart Standard aveti posibilitatea de a construi suprafete calduroase, cu o excelenta planeitate si precizie dimensionala, usor si rapid de tencuit, cu beneficii pe toata durata de exploatare a cladirii.
 
Solutiile de zidarie Macon:
  • - blocuri de zidarie din BCA pentru pereti exteriori
  • - blocuri de zidarie din BCA pentru pereti despartitori, de compartimentare
  • - blocuri de zidarie pentru placari/mascari
  • - elemente speciale pentru cofraj - blocuri tip U
  • - mortar adeziv pentru BCA.
 
Cu grosimi cuprinse intre 50 si 400 mm si capacitati de izolare termica excelente, oferta de blocuri de zidarie Macon. Smart Standard asigura solutia optima, specifica, atat din punct de vedere al cerintelor de proiectare, cat si în ceea ce priveste satisfacerea nevoilor de izolare termica, de siguranta la incendiu sau seism si, toate acestea, cu importante economii de resurse.

Blocuri de zidarie Macon Smart Standard pentru pereti exteriori

Blocuri plane de zidarie recomandate pentru realizarea peretilor exteriori, cu foarte bune proprietati de izolare termica si beneficii care se regasesc pe toata durata de exploatare a cladirii.

Se recomanda a fi utilizate pentru construirea peretilor exteriori în sistem multistrat sau monostrat (grosimea blocului de zidarie de 400 mm), asigurand realizarea unor cladiri confortabile din punct de vedere termic, economice, sigure si sanatoase.


Schiță dimensiuni Blocuri de zidarie Macon Smart Standard pentru pereti exteriori

Blocuri de zidarie Macon Smart Standard pentru pereti despartitori, de compartimentare

Blocurile de zidarie plane Macon prezinta excelente proprietati de izolare fonica si rezistenta la foc. Se recomanda a fi utilizate pentru construirea peretilor despartitori, de compartimentare.  

Reprezinta solutia optima pentru realizarea acestor pereti cu consumuri reduse si rapiditate in executie.


Schiță dimensiuni Blocuri de zidarie Macon Smart Standard pentru pereti despartitori, de compartimentare

Elemente pentru placari/masti

Blocuri plane din BCA destinate lucrarilor de placare, mascare a tevilor, cazilor sau altor obiecte/piese de mobilier etc, in cadrul unor lucrari de amenajare sau design interior. Simplu de utilizat, usor de debitat si pus în opera, ofera libertatea de a pune usor în aplicare orice tip de idee/design.


Schiță dimensiuni Elemente pentru placari/masti

Elemente speciale pentru cofraj – blocuri tip U

Blocurile din BCA tip U sunt elemente folosite cu rol de cofraj pierdut, pentru realizarea şi izolarea centurilor sau buiandrugilor necesari rigidizarii pe direcţia orizontala, la partea superioara a zidurilor. Se pot folosi şi pentru realizarea canalelor de comunicaţie, ventilaţie sau pentru îmbracarea ţevilor, cablurilor, etc, în vederea mascarii.

Utilizarea acestor elemente permite eliminarea cofrajului traditional, cu reducerea timpilor si a costurilor de executie.


Schiță dimensiuni Elemente speciale pentru cofraj – blocuri tip U

Mortar Adeziv in strat subtire pentru BCA

Special conceput pentru zidirea blocurilor din Macon in strat subtire (1-3 mm). Utilizarea acestuia in lucrarile de zidarie permite reducerea la jumatate a necesarului de mortar, asigura reducerea puntilor termice direct dependente de grosimea rosturilor, dar si sporirea rezistentei zidului rezultat.

Schiță dimensiuni Mortar Adeziv in strat subtire pentru BCA

11 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de BCA - Beton celular autoclavizat pentru constructii MACON SMART STANDARD
Contactează XELLA RO SRL și cere prețuri pentru proiectul tau.