Automatizari pentru porti si usi de garaj Bft

Automatizari pentru porti si usi de garaj Bft

Marca:
Bft
Produs furnizat de:

TRITECH GROUP

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Bft
Tritech Group va ofera produse destinate automatizarii cailor de acces, respectiv porti rezidentiale si industriale, dar si usi de garaj, in calitate de importator autorizat al companiei Bft din Italia. Sistemele de automatizare Bft beneficiază de tehnologie inovativa si produse fiabile in domeniul automatizarilor pentru porti si usi de garaj. Compania Bft are, la fabrica din Italia, un departament de cercetare destinat crearii permanente de noi tehnologii care sa tina pasul cu evolutia nevoilor clientilor pentru ca fiecare client este unic si fiecare cerinta este speciala.

Printr-o simpla apasare de buton deschideti poarta si usa de garaj, astfel castigati timp si este mult mai practic decat sa opriti masina pentru a inchide poarta atunci cand sistemul este automat. Avantajul este resimțit mai ales in conditii meteo nefavorabile, dar si cand va grabiti, iar timpul este pretios mereu. Avand instalat un sistem de automatizare pentru poarta si pentru usa de garaj viata devine mai simpla, mai usoara, mai practica, iar gradul de confort de care va puteti bucura creste.

Automatizari pentru porti culisante

Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A 400

Kitul automatizare pentru poarta culisanta cu uz rezidential DEIMOS A 400  este pentru porti cu greutatea de pana la 400 kg. In componenta kitului intra: motor, o lampa de semnalizare optica, un set de fotocelule, o unitate de control si 2 telecomenzi cu 4 canale si 4 cremaliere. Alimentare 230 V. Functioneaza la 24 V. Afisaj electronic pe placa, facil pentru programare, afisare erori si informatii sistem.


Accesorii recomandate:

- CP - cremaliera;

- Q.BO TOUCH - tastatură wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WM AV - selector de cheie cu structura metalica;

- MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru culori;

- SL BAT 2 - set de baterii pentru back-up;

- PHP - suporti din aluminiu pentru fotocelulele Desme A15;

Suport pentru lampa de semnalizare LED;

Set fotocelule Compacta;

- Clonix 2e ac u-link 230 +  B Eba wi-fi;

- Telecomanda MIME PAD - telecomanda de perete wireless;

- Telecomanda KLEIO cu 4 canale;

- 4 MITTO 2 +  1 CLONIX;

- CLONIX 2E/128 - modul inrolare telecomenzi;

- B EBA BLUE ENTRY ANDROID 4 - modul bluetooth pentru actionarea automatizarii cu ajutorul telefonului.

Modele disponibile:
DEIMOS A 400 BT KIT Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A 400

DEIMOS A 400 BT KIT

Accesorii recomandate: - CP - cremaliera; - ERIS A30 - set de fotocelule wireless; - THEA A15 - set de fotocelule wireless cu lumina intermitenta integrata; - Q.BO TOUCH – tastatura wireless digitala pentru acces securizat; - Q.BO KEY WM AV- selector de cheie cu structura metalica; - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori.
DEIMOS A 400 ULTRA BT KIT Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A 400

DEIMOS A 400 ULTRA BT KIT

Accesorii recomandate: - CP - cremaliera; - Q.BO TOUCH - tastatură wireless digitala pentru acces securizat; - Q.BO KEY WM AV - selector de cheie cu structura metalica; - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru culori; - SL BAT 2 - set de baterii pentru back-up; - PHP - suporți din aluminiu pentru fotocelulele Desme A15. - B EBA BLUE ENTRY ANDROID 4 - modul bluetooth pentru actionarea automatizarii cu ajutorul telefonului.

Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A 600

Kitul automatizare pentru poarta culisanta cu uz rezidential DEIMOS A 600 este pentru porți cu greutatea de pana la 600 kg. In componenta kitului intra: motor, o lampa de semnalizare optica, un set de fotocelule, o unitate de control si 2  telecomenzi cu 4 canale si 4 cremaliere. Alimentare 230 V. Functioneaza la 24 V. Afisaj electronic pe placa, facil pentru programare, afisare erori si informatii sistem.


Accesorii recomandate:

- CP - cremaliera;

- ERIS A30 - set de fotocelule wireless;

- THEA A 15 - set de fotocelule wireless cu lumină intermitenta integrata;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WM AV - selector de cheie cu structura metalica;

- Suport pentru lampa de semnalizare LED;

Set fotocelule Compacta;

- Clonix 2E AC U-link 230 +  B Eba wi-fi;

- TELECOMANDA MIME PAD - telecomanda de perete wireless;

- TELECOMANDA KLEIO cu 4 canale;

- 4 MITTO 2 +  1 CLONIX;

- CLONIX 2E/128 – modul inrolare telecomenzi;

- MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru culori. 

Modele disponibile:
DEIMOS A 600 BT KIT Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A 600

DEIMOS A 600 BT KIT

Viteza de deschidere de 12 m/min. Accesorii recomandate: - CP - cremaliera; - ERIS A30 - set de fotocelule wireless; - THEA A15 - set de fotocelule wireless cu lumina intermitenta integrata; - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat; - Q.BO KEY WM AV - selector de cheie cu structura metalica; - Suport pentru lampa de semnalizare LED; - Set fotocelule Compacta; - Clonix 2E AC U-link 230 + B Eba wi-fi; - TELECOMANDA MIME PAD - telecomanda de perete wireless; - TELECOMANDA KLEIO cu 4 canale; - 4 MITTO 2 + 1 CLONIX; - CLONIX 2E/128 – modul inrolare telecomenzi; - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru culori.
DEIMOS A 600 ULTRA BT KIT Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A 600

DEIMOS A 600 ULTRA BT KIT

Viteza de deschidere de 12 m/min. Accesorii recomandate: - CP - cremaliera; - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat; - Q.BO KEY WM AV - selector de cheie cu structura metalica; - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori; - SL BAT 2 - set de baterii pentru back-up; - Suport pentru lampa de semnalizare LED; - Set fotocelule Compacta; - Clonix 2E AC U-link 230 + B Eba wi-fi; - TELECOMANDA MIME PAD - telecomanda de perete wireless; - TELECOMANDA KLEIO cu 4 canale; - 4 MITTO 2 + 1 CLONIX; - CLONIX 2E/128 – modul inrolare telecomenzi; - PHP – suporti din aluminiu pentru fotocelulele Desme A15.
DEIMOS A 600V KIT Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A 600

DEIMOS A 600V KIT

Viteza de deschidere de 16 m/min. Accesorii recomandate: - CP - cremaliera; - ERIS A30 - set de fotocelule wireless; - THEA A15 - set de fotocelule wireless cu lumina intermitenta integrata; - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat; - Q.BO KEY WM AV - selector de cheie cu structura metalica; - Suport pentru lampa de semnalizare LED; - Set fotocelule Compacta; - Clonix 2E AC U-link 230 + B Eba wi-fi; - TELECOMANDA MIME PAD - telecomanda de perete wireless; - TELECOMANDA KLEIO cu 4 canale; - 4 MITTO 2 + 1 CLONIX; - CLONIX 2E/128 – modul inrolare telecomenzi; - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori.
DEIMOS BT A 600 KIT ULTRA – editie limitata Kit automatizare pentru poarta culisanta DEIMOS A

DEIMOS BT A 600 KIT ULTRA – editie limitata

Kitul contine operatorul (limitatori magnetici, afisaj electronic LCD, unitate de control Merak - D Track), un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, patru telecomenzi Mitto 4 (una neagra, una galbena, una rosie, una alba), un selector cu cheie si un B_EBA Blue Entry Android. Accesorii recomandate: - CP - cremaliera; - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat; - Q.BO KEY WM AV - selector de cheie cu structură metalica; - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru culori; - SL BAT 2 - set de baterii pentru back-up; - Suport pentru lampa de semnalizare LED - Set fotocelule Compacta - Clonix 2E AC U-link 230 + B Eba wi-fi - Telecomanda MIME PAD - telecomanda de perete wireless; - Telecomanda KLEIO cu 4 canale; - 4 Mitto 2 + 1 CLONIX; - CLONIX 2E/128 - modul inrolare telecomenzi; - PHP - suporti din aluminiu pentru fotocelulele Desme A15.

Kit automatizare poarta culisanta ARES ULTRA 1000

Kitul automatizare poarta culisanta  pentru uz industrial ARES ULTRA 1000 este pentru porti cu greutatea de pana la 1000 kg. Datorita functiei de detectie obstacole, motorul va inversa cursa pentru a nu produce pagube sau vatamari. Este creat respectand standardele de siguranta in instalare si utilizare.


Unitatea de control este incorporata, pozitionata frontal, cu afisaj LCD, cu functie de autoinvatare si autodiagnosticare. Cu ajutorul unitatii de control MERAK, incorporata, motorul functionează inteligent, coordonat de sistemul D-Track. Kitul ARES ULTRA 1000 contine: 2 telecomenzi Mitto2, 1 lampa de semnalizare optica RADIUS LED, 4 cremaliere metalice CVZ. Motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic foarte intens. Functioneaza la 24 V.


Accesorii recomandate:

 • - RADIUS B LTA 24 R1 - lampa de semnalizare optica;
 • - DESME A 15 - set de fotocelule;
 • - CVZ - cremalieră din otel;
 • - MITTO 2 - telecomanda cu doua canale;
 • - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;
 • - BT BAT 2 - set de baterii pentru back-up;
 • - Suport pentru lampa de semnalizare LED;
 • - Set fotocelule Compacta;
 • - Clonix 2E AC U-link 230 + B Eba wi-fi;
 • - Telecomanda MIME PAD - telecomanda de perete wireless;
 • - Telecomanda KLEIO cu 4 canale;
 • - 4 MITTO 2 + 1 CLONIX;
 • - CLONIX 2E/128 - modul inrolare telecomenzi;
 • - ECOSOL - panou fotovoltaic pentru alimentare.

Automatizare poarta culisanta ICARO N F

Automatizarea poarta culisanta pentru uz industrial ICARO N F este destinata unui trafic foarte intens si unei porti cu greutatea de pana la 2000 kg.


Unitatea de control LEO B CBB L02 este incorporata, pozitionata frontal, cu functie de autoinvatare si autodiagnosticare a parametrilor: frana, forta, antistrivire. Are un motor puternic si un timp de deschidere 9 metri/minut, avand incorporat limitator electromecanic si functia de incetinire la inchidere. Standardele de siguranta sunt respectate prin functia de oprire/inversare cursa in cazul detectiei de obstacole. Functioneaza la 230 V.


Accesorii recomandate:

- RADIUS B LTA 24 R1 - lampa de semnalizare optica;

- DESME A 15 - set de fotocelule;

- CFZ - cremaliera din otel galvanizat;

- MITTO 2 - telecomanda cu doua canale;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- SFI - placa de baza;

- GSM RECEIVER - modul actionare bariera printr-un apel telefonic permite pana la 500 utilizatori;

- Telecomanda MIME PAD - telecomanda de perete wireless;

- CLONIX 2E/128 - modul inrolare telecomenzi;

- 4 telecomenzi MITTO 2 +  1 CLONIX  - modul clonare telecomenzi;

- B EBA ANDROID 4 - modul bluetooth pentru actionarea automatizarii cu ajutorul telefonului.

Automatizare poarta culisanta SP3500 TRI 400

Automatizarea poarta culisanta pentru uz industrial SP3500 TRI 400 este destinata unui trafic foarte intens si unei porti cu greutatea de pana la 3500 kg. Cu o structura puternica si compacta, garanteaza fiabilitate in exploatare de-a lungul timpului.


Cu SP 3500, pot fi acționate automat orice porti, chiar si cele mai grele. Timp de deschidere 10 metri/minut. Functionează la 400 V. Motor silentios datorita cuplajului hidramatic la pornire si oprire. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampa semnalizatoare si telecomenzile se vor comanda separat. Cremaliera nu este inclusa.


Accesorii recomandate:

- MITTO 2 - telecomanda cu doua canale;

- SP3500 SAFETY - microswitch de siguranta;

- SFSP - placa de baza;

- CFZ6 - cremaliera din otel galvanizat;

B EBA RS 485 LINK;

- COMPACTA  – set fotocelule;

- CLONIX 2 - modul clonare telecomenzi.

Automatizari pentru porti batante

Kit automatizare poarta batanta PHOBOS BT A25

Kitul automatizare poarta batanta cu uz rezidential PHOBOS BT A25  este destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 2,5 metri si greutatea de pana la 400 kg. In componenta kitului sunt incluse: doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica RADIUS LED.


Motorul functioneaza la tensiune de 24 V, transformatorul fiind inclus. Este destinat unui trafic intens, timpul de deschidere la 90° fiind de 15 secunde. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.


Accesorii recomandate:

- ARB PHOBOS N - brat ajustabil fata-spate;

- PLE - placa pentru fixarea suportilor pe perete;

- ME BT - panou de comanda;

- EBP - zavor electromagnetic aplicat;

- B 00R01 - aparare metalica;

- BBT BAT - set de baterii pentru back-up;

- Q.BO TOUCH - tastatură wireless digitala pentru acces securizat;

- CLONIX 2E/128 – modul inrolare  telecomenzi;

- Telecomanda MIME PAD - telecomada de perete;

- Suport lampa;

- Q.BO KEY WMAV - selector de cheie cu structura metalica.

Kit automatizare poarta batanta PHOBOS BT A40

Kitul automatizare poarta batanta cu uz rezidential PHOBOS BT A40 este destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 4 metri si greutatea de pana la 500 kg. In componenta kitului sunt incluse: doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si două telecomenzi cu patru canale.


Motorul functionează la tensiune de 24 V si este destinat unui trafic intens. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.


Accesorii recomandate:

- ARB PHOBOS N - brat ajustabil fata - spate;

- PLE - placa pentru fixarea suportilor pe perete;

- ME BT - panou de comanda;

- EBP - zavor electromagnetic aplicat;

- B 00R01 - aparare metalica;

- BBT BAT- set de baterii pentru back-up;

- Q.BO TOUCH - tastatură wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WMAV - selector de cheie cu structura metalica.


Kit automatizare porta batanta KUSTOS ULTRA BT A25

Kitul automatizare porta batanta cu uz rezidential KUSTOS ULTRA BT A25 este destinat portilor cu o greutate de pana la 400 kg si cu o lungime a canatului de 2,5 metri. In componenta kitului sunt incluse: doua motoare, o unitate de control Thalia, un set de fotocelule, doua telecomenzi cu patru canale, o lampa semnalizare optica, precum si accesoriile de montaj.


Motorul functioneaza la tensiune de 24 V, transformatorul fiind inclus. Motoarele se instalează rapid gratie sistemului de fixare cu bolt magnetic. Designul compact asigura protectia impotriva factorilor externi. Kitul este destinat unui trafic intens.


Accesorii recomandate:

 • - ARB PHOBOS N - brat ajustabil fata - spate;
 • - PLE - placa pentru fixarea suportilor pe perete;
 • - ME BT - panou de comanda;
 • - EBP - zavor electromagnetic aplicat;
 • - B 00R01 - aparare metalica;
 • - BBT BAT - set de baterii pentru back-up;
 • - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;
 • - Q.BO KEY WMAV - selector de cheie cu structura metalica;
 • - Suport lampa;
 • - CLONIX 2E AC U-LINK 230 +  B EBA WI-FI;
 • - Set fotocelule THEA cu lumina intermitenta;
 • - Set fotocelule COMPACTA;
 • - Telecomanda MIME PAD - telecomada de perete;
 • - B EBA BLUE ENTRY ANDROID - modul bluetooth pentru actionarea automatizarii cu ajutorul telefonului.

Kit automatizare poarta batanta KUSTOS ULTRA BT A40

Kitul automatizare poarta batanta cu uz rezidential KUSTOS ULTRA BT A40 este destinat portiii ce are o greutate de pana la 500 kg si o lungime a canatului de pana la 4 metri. In componenta kitului sunt incluse doua motoare, o unitate de control Thalia, doua telecomenzi cu patru canale, un set de fotocelule, o lampa semnalizare optica, precum si accesoriile de montaj.


Motorul se alimenteaza la 230 V si functioneaza la o tensiune de 24 V. Transformatorul este inclus. Automatizarea Kustos raspunde unui trafic intens de utilizare fiind un motor fiabil cu un timp de deschidere de maxim 17 secunde. Designul compact asigura protectia impotriva agentilor externi. Kitul este destinat unui trafic intens.


Accesorii recomandate:

- ARB PHOBOS N - brat ajustabil fata - spate;

- PLE - placa pentru fixarea suportilor pe perete;

- ME BT - panou de comanda;

- EBP - zavor electromagnetic aplicat;

- B 00R01 -  aparare metalică;

- BBT BAT - set de baterii pentru back-up;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WMAV - selector de cheie cu structura metalica;

- Suport lampa;

- CLONIX 2E AC U-LINK 230 +  B EBA WI-FI;

- Set fotocelule THEA cu lumina intermitenta;

- Set fotocelule COMPACTA;

- Telecomanda MIME PAD - telecomada de perete;

- GSM RECEIVER - modul actioare din apel telefonic;

- B EBA BLUE ENTRY ANDROID - modul bluetooth pentru actionarea automatizarii cu ajutorul telefonului.


Kit automatizare poarta batanta VIRGO

Kitul automatizare poarta batanta cu uz rezidential VIRGO este destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 2 metri si greutatea de pana la 200 kg. In componenta kitului sunt incluse doua motoare cu brat articulat, unitatea de control incorporata, un set de fotocelule, o lampa semnalizare optica ai doua telecomenzi cu patru canale.


Motorul functioneaza la tensiune 24 V, transformatorul fiind inclus. Adabtabil si fiabil, poate fi utilizat in mod intens, cu o deschidere a portilor pana la 120°. Programarea unitatii de control se realizeaza facil, cu ajutorul afisajului LCD. Datorita sistemului antistrivire, operatorul inverseaza cursa, prevenind astfel accidente sau pagube materiale.


Accesorii recomandate:

- BIR C - margine de siguranta din cauciuc;

- VIRGO BAT - set de baterii pentru back-up;

- MITTO 4 RAINBOW - set de fotocelule wireless;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- EBP - zavor electromagnetic;

- KIT Mime AC + 1 MITTO 4 RAINBOW - receptor  care permite inrolarea a pana la 30 de telecomenzi;

- CLONIX 2E/128 - modul inrolare telecomenzi;

- Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.


Automatizare poarta batanta E5

Automatizarea poarta batanta cu uz rezidential E5 este destinata portilor cu lungimea canatului de pana la 1,8 m si greutatea de pana la 200 kg. Este motorul ideal pentru realizarea instalarii pe stalpi mici si spatii inguste. Pentru functionare, necesita conectarea la unitatea de control Alcor N. Functioneaza la 230V.


Accesorii recomandate:

 • - DESME A15 - set de fotocelule wireless;
 • - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de  culori.
 • - BIR C - margine de siguranta din cauciuc;
 • - ALCOR N - unitate de control;
 • -EBP - zavor electromagnetic aplicat.

Kit automatizare poarta batanta IGEA BT

Kitul automatizare poarta batanta cu uz rezidential IGEA BT  destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 2,5 metri si greutatea de pana la 250 kg.


Motor adabtabil creat special pentru instalarea pe stalpi de dimensiuni mai mari, ce permite o deschidere a portilor de pana la 125°. Conexiunea cu un singur fir asigură rapiditatea in instalare. Unitatea de control este incorporata, pozitionata frontal. In componenta kitului sunt incluse doua motoare cu brat articulat, unitatea de control incorporata, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale.

Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24 V. Functioneaza la 24 V.


Accesorii recomandate:

- MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori;

- BIR C - margine de siguranta din cauciuc;

- BBT BAT - set de baterii pentru back-up;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.


Kit automatizare ingropata pentru porți batante ELI 250

Kitul automatizare ingropata pentru porți batante cu uz rezidential ELI 250 este destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 3,5 metri si greutatea de pana la 300 kg. In componenta kitului sunt cuprinse doua cutii, doua motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuala, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale.


Motor silentios, cu timp de deschidere 28 sec / 120°. Respecta standardele de siguranta datorita sistemului antistrivire incorporat. Cutia special creata permite scoaterea motorului fara a demonta poarta. Cu ajutorul limitatorilor magnetici incorporati, cursa va ramane precisa si constanta indiferent de conditiile climaterice. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24 V. Functioneaza la 230 V.


Kit automatizare ingropata pentru porti batante ELI 250 BT

Kit automatizare ingropata pentru porti batante cu uz rezidential ELI 250 BT este destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 3,5 metri si greutatea de pana la 400 kg. In componenta kitului sunt incluse doua cutii, doua motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuala, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale.


Motor silentios, cu timp de deschidere 15 secunde / 120°. Respecta standardele de siguranta datorita sistemului antistrivire incorporat. Cutia special creata permite scoaterea motorului fara a demonta poarta. Cu ajutorul limitatorilor magnetici încorporati, cursa va ramane precisa si constanta indiferent de conditiile climaterice. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24 V. Functioneaza la 24 V.


Accesorii recomandate:

- SCP - declansator cu cheie;

- BTCF 120 E INOX - carcasa din inox;

- BIR C - margine de siguranta din cauciuc;

- BBT BAT - set de baterii pentru back-up;

- EBP - zavor electromagnetic aplicat.


Kit automatizare hidraulica pentru porti batante LUX BT 2B

Kitul automatizare hidraulica pentru porti batante cu uz industrial LUX BT 2B este destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 2 m si greutatea de pana la 300 kg. Unitatea de control Thalia P face ca acest motor sa fie inclus in categoria celor mai inteligente, fiabile si sigure motoare hidraulice. Programare facilă cu ajutorul celor trei butoane si a afisajului LCD, autodiagnosticare, autoinvațare, absolut encoder. In componenta kitului sunt incluse: doua motoare hidraulice, unitatea de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, doua telecomenzi cu doua canale. Functioneaza la 24 V.


Accesorii recomandate:

- MITTO 4 RAINBOW - telecomenzi cu patru canale disponibile in patru culori;

- PLE - placa pentru fixarea suportilor pe perete;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica;

- ARB LUX - brat ajustabil fata - spate;

- BBT BAT - set de baterii pentru back-up.


Kit automatizare hidraulica pentru porti batante LUX MB

Kitul automatizare hidraulica pentru porti batante cu uz industrial LUX MB este destinat portilor cu lungimea canatului de pana la 2,3 m si greutatea de pana la 300 kg. Timp de inchidere/deschidere 23 secunde, acest motor este la fel de sigur si eficient. In componenta kitului sunt incluse: doua motoare hidraulice, unitatea de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, deschidere manuala cu cheie si o telecomanda cu doua canale. Functioneaza la 230 V.


Accesorii recomandate:

- MITTO 4 RAINBOW - telecomanda cu patru canale disponibila in patru culori;

- PLE - placa pentru fixarea suportilor pe perete;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica;

- ARB LUX - brat ajustabil fata - spate;

- BBT BAT - set de baterii pentru back-up.


Automatizare hidraulica pentru porti batante LUX G BT 2B

Automatizarea hidraulica pentru porti batante cu uz industrial LUX G BT 2B este destinata portilor cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 800 kg. Unitatea de control recomandata este Thalia P. Programare facila cu ajutorul celor trei butoane si a afisajului LCD, autodiagnosticare, autoinvatare, absolut encoder. Functioneaza la 24 V.


Accesorii recomandate:

 • - MITTO 4 RAINBOW - telecomanda cu patru canale disponibila in patru culori;
 • - PLE - placa pentru fixarea suportilor pe perete;
 • - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;
 • - Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica;
 • - ARB LUX - brat ajustabil fata - spate;
 • - BBT BAT- set de baterii pentru back-up.
Automatizari pentru usi garaj

Kit automatizare usa garaj sectionala TIZIANO 3620

Kitul automatizare usa garaj sectionala TIZIANO 3620 este destinat usilor cu greutatea de pana la 60 kg si inaltimea de pana la 3,2 metri. Kitul include motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata, sina cu lant, lungimea de 3,62 metri si doua telecomenzi cu patru canale. Este destinat unui trafic mediu, montajul realizandu-se foarte usor.


Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control. Este un motor sigur, potrivindu-se cu succes instalarilor unde se salveaza spatiu datorita sectiunii lui de 10 cm. Siguranta este primordiala, Tiziano avand functia antistrivire care inverseaza cursa in momentul in care, in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale. Timp de deschidere 6,6 m/min. Motor unic: Tiziano permite blocarea mecanica a usii de garaj la inchidere in cazul lipsei de alimentare cu energie electrică. Functionare 24 V.


Accesorii recomandate:

- RB - control radio;

- SET/S - declansator extern;

- MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori;

- Q.BO TOUCH - tastatură wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.

Kit automatizare usa garaj sectionala BOTTICELLI 3500 VENERE

Kitul automatizare usa garaj sectionala BOTTICELLI 3500 VENERE este destinat usilor cu greutatea de pana la 60 kg si inaltimea de pana la 2,5 metri. Kitul include motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata, sina cu lant, lungimea de 2,9 metri si doua telecomenzi cu doua canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte usor.


Botticelli ofera posibilitatea montarii motorului pozitionat la 90° fata de usa, daca nu exista suficient spatiu. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control, prevazuta cu afisaj electronic. Este un motor sigur, datorita functiei antistrivire ce inverseaza cursa in momentul in care in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale.

Timp de deschidere 28 secunde. Functionează la 24 V.


Accesorii recomandate:

 • - RB - control radio;
 • - SET/S - declansator extern;
 • - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori;
 • - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;
 • - Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.

Kit automatizare usa garaj sectionala BOTTICELLI 650 BT + 2 MITTO 2

Kit automatizare usa garaj sectionala, cu greutatea de pana la 60 kg, cu o suprafata de pana la 10 mp, pentru uz rezidential, cat si pentru uz foarte intensiv.

Kitul contine sina cu lant 3500 mm, motorul si doua telecomenzi cu doua canale.

Afisaj electronic pe placa, facil pentru programare, afisare erori si informatii sistem. Limitator electromecanic.

Permite memorarea unui numar de maxim 63 telecomenzi.


Caracteristici:

- Unitate de comanda: VENERE BT A ETD;

- Tensiune alimentare: 24 V;

- Putere: 200 W;

- Forta de tractiune maxima: 650 N;

- Numar de deschideri zilnice la 60°: 50;

- Suprafata usii: 10 m²;

- Viteza maxima de deschidere (sina cu lant): 240 mm/sec;

- Viteza maxima de deschidere (sina cu curea): 210 mm/sec;

- Tipul de intrerupere limita: Encoder + oprire mecanica pentru deschidere;

- Conditii de mediu: -20 ÷ 60 °C.


Accesorii recomandate:

 • - RB - control radio;
 • - SET/S - declansator extern;
 • - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori;
 • - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;
 • - Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.

Kit automatizare usa garaj sectionala BOTTICELLI 850 BT + 2 MITTO 2

Kit automatizare usa garaj sectionala, cu greutatea de pana la 60 kg, cu o suprafata de pana la 13 mp, pentru uz rezidential, cat si pentru uz foarte intensiv. Kitul contine sina cu lant 3500 mm, motorul si doua telecomenzi cu doua canale. Afisaj electronic pe placa, facil pentru programare, afisare erori si informatii sistem. Limitator electromecanic. Permite memorarea unui numar de maxim 63 telecomenzi.


Caracteristici:

- Centrala de comanda: VENERE BT A DIS (incorporata);

- Tensiune de alimentare: 24 V;

- Putere absorbita: 200W;

- Forta de tractiune maxima: 850 N;

- Clasa de protectie: IP20;

- Temperatura de operare: 20 ÷ 60 °C;

- Greutate maxima suportata: 80 Kg;

- Numar de miscari zilnice la 60°: 50;

- Suprafata usii: 13 m²;

- Viteza maxima de deschidere (sina cu lant): 240 mm/sec;

- Viteza maxima de deschidere (sina cu curea): 210 mm/sec;

- Tipul de intrerupere limita: Encoder + oprire mecanica pentru deschidere;

- U-Link: Da.


Accesorii recomandate:

 • - RB - control radio;
 • - SET/S - declansator extern;
 • - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori;
 • - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;
 • - Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.

Kit automatizare usa garaj sectionala BOTTICELLI 1250 BT

Kit automatizare usa garaj sectionala, cu greutatea de pana la 120 kg si o suprafata de pana la 16 mp, pentru uz rezidential, cat si pentru uz foarte intensiv.

Kitul contine sina cu lant 3500 mm, motorul si doua telecomenzi cu doua canale.

Afisaj electronic pe placa, facil pentru programare, afisare erori si informatii sistem. Limitator electromecanic.

Destinat pentru un trafic foarte intensiv.

Permite memorarea unui numar de maxim 63 telecomenzi.


Caracteristici:

- Unitate de comanda: VENERE BT A DIS;

- Tensiune alimentare: 24 V;

- Putere: 236 W;

- Forta de tractiune maxima: 1250 N;

- Numar de deschideri zilnice la 60°: 100;

- Suprafata usii: 16 m²;

- Viteza maxima de deschidere (sina cu lanț): 190 mm/sec;

- Conditii de mediu: -20 ÷ 60 °C;

- U-Link: Da.


Accesorii recomandate:

 • - RB - control radio;
 • - SET/S - declansator extern;
 • - MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori;
 • - Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;
 • - Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.

Automatizare usa garaj sectionala EOS 120

Automatizarea usa garaj sectionala EOS 120 este destinata usilor cu greutatea de pana la 120 kg si unei utilizari foarte intensive. EOS 120 poate fi instalat in orice context. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control, prevazuta cu afisaj electronic. Este un motor sigur, datorita functiei antistrivire ce inverseaza cursa in momentul in care in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale. Viteza de deschidere/inchidere este 4,5 m/min. Include doua telecomenzi cu doua canale.


Accesorii recomandate:

- DESME A15 - set de fotocelule wireless;

- RB - control radio;

- SET/S - declansator extern;

- MITTO 4 RAINBOW - set de telecomenzi cu patru canale disponibile in patru variante de culori;

- Q.BO TOUCH - tastatura wireless digitala pentru acces securizat;

- Q.BO KEY WM - selector de cheie cu structura metalica.

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Automatizari pentru porti si usi de garaj Bft
Contactează TRITECH GROUP și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.