Antigel pentru circuitele termice ale instalatiilor NEW DESIGN COMPOSITE

Antigel pentru circuitele termice ale instalatiilor NEW DESIGN COMPOSITE

Contactează furnizorul
NEW DESIGN COMPOSITE
Antigelul produs de New Design Composite nu contine nitriti, borati, amine sau fosfati. Antigelul nostru auto are in compozitia sa toate cantitatile de materii cuprinse in reteta de productie.
 
Durata de utilizare a acestuia este de 3 ani sau 500.000 km.
Acesta poate fi folosit  la racirea motoarelor autovehiculelor pe benzina si motorina de ultima generatie, inclusiv pentru autocamioane, autobuze cu motoare ultraperformante (bloc motor din aluminiu, si motoare ce functioneaza la turatii si temperaturi inalte).
 
Utilizarea antigelului auto prezinta numeroase avantaje, cum ar fi:
Asigura siguranta deplina in functionare a motoarelor auto, spre deosebire de alti agenti de racire (apa, amestecuri apa-alcool etc.). Dacă lipseste antigelul, motorul poate sa fie distrus aproape complet, mai ales pe timpul iernii. Vara, racirea se poate realiza si cu apa, insa iarna apa se solidifica si isi mareste volumul, ceea ce duce la spargerea blocului motor. Acesta este motivul pentru care apa este combinata cu antigel, deoarece antigelul este realizat in asa fel incat sa coboare punctul de inghet.
 
Beneficiile utilizarii antigelului auto, produs de New Design Composite, sunt deopotriva manifestate atat vara cat si iarna! Pe langa faptul ca indeparteaza coroziunea si depunerea de substante, acesta protejeaza impotriva ruginii si creste temperatura in care lichidul de racire ajunge la fierbere. Astfel, se poate proteja garnitura de chiuloasa, care se arde in cazul in care temperatura motorului creste foarte rapid.
 
Antigelul auto produs de New Design Composite, are in compozitia sa chimica, urmatoarele materii prime principale: monoetilenglicol, inhibitori de coroziune, agenti sechestranti, agenti de conservare, agenti antispumanti, apa demineralizata.

Antigel concentrat pentru panouri solare

Antigelul pentru panouri solare - concentrat este un lichid utilizat pentru transfer de caldura in echipamentele de incalzire din panourile solare.


Se foloseste la:

1. Sisteme de incalzire solara - panouri solare

Sistemele solare termice impun cerinte ridicate asupra proprietatii lichidelor de transfer de caldura. Atat in timpul noptilor reci de iarna, cat si sub soarele fierbinte, aveti nevoie ca sistemul dvs. solar sa functioneze constant an dupa an. Antigelul pentru panouri solare este sigur ca lichid termic si poate fi pompat si la - 30°C si poate sa reziste pana la 180°C.

2. Racire. O serie de procese tehnice necesita echipamente rapide de racire la temperaturi foarte joase.


Antigelul nostru are proprietati foarte bune de transfer termic, precum si vascozitati foarte reduse pe intreg domeniul de temperatura.Antigelul nostru nu contine nitriti, borati, amine, fosfati.


Ofera protectie antiinghet pana la -36 °C.


Proprietati chimice si fizice de baza

- Forma: lichid

- Culoare: conform specificarii

- Miros: aproape inodor

- Pragul de acceptare a mirosului: nu exista informatii relevante disponibile

- Valoare de pH: 7,5 - 8,5

- Temperatura de solidificare: < -50 °C

- Punct de fierbere: > 150 °C                                                                                

- Punct de inflamabilitate: > 109 °C

- Viteza de evaporare: valoarea poate fi aproximata pornind de la presiunea vaporilor

- Inflamabilitate: neinflamabil

- Limita inferioara de explozie la 20 °C: 2,6% (V) (aer)

- Limita superioara de explozie la 20 °C: 12,6% (V) (aer)   

- Presiune de vapori: 0,2 mbar (20 °C); 1,7 mbar (50 °C)

- Densitate: 1,16 - 1,19 g/cm³

- Solubilitate: solubil in solventi polari, solubil in apa 

- Auto-inflamabilitate: nu este auto-inflamabil

- Descompunere termica: nu exista descompunere la stocarea si manipularea corespunzatoare

- Vascozitate cinematica: cca 70 mm²/s (20 °C)

- Pericol de explozie: neexploziv

- Proprietati comburante: nu propaga focul

- Alte informatii: nu are capacitate de auto-incalzire  

- Miscibilitate cu apa: miscibil in toate proportiile

 

Antigel concentrat pentru instalatii termice, 10 litri

Antigelul pentru instalatii termice este un antigel netoxic pe baza de glicerina si inhibitori de coroziune, aditivat dupa o formula inovatoare, OAT (inhibitori de coroziune organici).


Acest antigel poate fi folosit pentru:


1. Sisteme centrale de aer conditionat

In sistemele centrale de aer conditionat din cladiri mari gen: hoteluri, institutii de stat, muzee, cladiri mari de birouri, moluri care ofera caldura in timpul iernii si racire in timpul verii. Pentru a realiza acest lucru, lichidul de transfer de caldura din sistemul central de aer conditionat este incalzit sau racit si apoi transportat la schimbatoarele de caldura din camerele individuale prin conducte. Lichidul de transfer de caldura folosit trebuie sa corespunda tuturor cerintelor privind transferul de caldura si protectie la coroziune pe o perioada lunga de timp cat si la temperatura ridicata sau la temperatura joasa.


2. Racire

O serie de procese tehnice, necesita echipamente rapide de racire la temperature foarte joase. Antigelul nostru are proprietati foarte bune de transfer termic cat si vascozitati foarte reduse pe intreg domeniul de temperatura. Antigelul pentru instalatii termice asigura un debit suficient, un transfer de caldura rapid si eficient si o protectie anticoroziva de lunga durata.


3. Sisteme de incalzire prin pardoseala si pompe de caldura.


4. Se poate utiliza si si ca lichid de racire pentru motoarele autovehiculelor industriale, locomotivelor, ambarcatiunilor.


Pentru ca lichidul de racire sa functioneze optim pe parcursul a 3 ani trebuie asigurate urmatoarele conditii:

- utilizarea apei demineralizate

- inlaturarea antigelului conventional utilizat anterior

- spalarea sistemului de racire pentru inlaturarea urmelor vechiului antigel precum si a eventualelor depuneri de sedimente, rugina sau tartru

- asigurarea unui regim etans pentru sistemul de racire, pentru a preveni patrunderea aerului in instalatie


Pentru mai multe detalii si caracteristici consultati sectiunea Documentatii.


Antigel auto NDC 10 norma G11, concentrat

Antigelul NDC 10 concentrat - Norma G11 - este un lichid de racire motorpe baza de etilen glicol si un pachet de inhibitori organici anticorozivi ai sarurilor acizilor organici carboxilici si silicati - pe baza de tehnologie Si - OAT. Antigelul NDC 10 nu contine nitriti, amine, fosfati. Este necesara diluarea cu apa demineralizata inainte de folorire.


Antigelul NDC 10 ofera un inalt grad de protectie al motorului la coroziune, supraincalzire si la inghet cat si la orice formare dedepozite in sistemul de racire. Antigelul NDC 10 protejeaza atat motorul cat si componentele sistemului de racire, adica radiatorul, pompa de apa, blocul de cilindri cat si garniturile si ofera un coeficient optim de transfer termic. Antigelul NDC 10 este un lichid de racire eficient care se utilizeaza pentru motoarele autovehiculelor pe benzina si motorina de ultima generatie, inclusiv pentru autocamioane, autobuze, cu motoare ultraperformante (bloc motor din aluminiu, si motoare ce functioneaza la turatii si temperature inalte). Se poate utiliza 3 ani sau 500.000 km. Antigelul NDC 10 indeplineste cerintele urmatoarelor standarde de racire: AS 2108-2004, ASTM D 3306, ASTM D 4985, BS 6580/2010, AFNOR NFR 15-601, SAE J 1034, SANS 1251:2005.


Pentru ca lichidul de racire sa functioneze optim pe parcursul a 3 ani sau kilometrajului precizat, trebuie asigurate urmatoarele conditii:

- utilizarea apei demineralizate

- inlaturarea antigelului conventional utilizat anterior

- spalarea sistemului de racire pentru inlaturarea urmelor vechiului antigel si a eventualelor depuneri de sedimente, rugina sau tartru

- asigurarea unui regim etans pentru sistemul de racire, pentru a preveni patrunderea aerului in instalatie

Variante de imbuteliere
Flacon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 10 norma G11, concentrat

Flacon 1 litru, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 10 norma G11, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat - Antigel auto NDC 10 norma G11, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat - Antigel auto NDC 10 norma G11, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat - Antigel auto NDC 10 norma G11, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat - Antigel auto NDC 10 norma G11, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat


Antigel auto NDC 20, norma G12+ Long Life, concentrat

Antigelul NDC 20 concentrat - Norma G12+ Long Life - esteun lichid de racire motor pe baza de etilen glicol si un pachet de inhibitori organici anticorozivi ale sarurilor acizilor organici carboxilici, pe baza de tehnologie OAT si care trebuie sa fie diluat cu apa demineralizata inainte de utilizare. Antigelul NDC 20 nu contine nitriti, amine, fosfati, borati si silicati. 


Antigelul NDC 20 ofera un inalt grad de protectie al motorului la coroziune supraincalzire si la inghet cat si la orice formare de depozite in sistemul de racire. Antigelul NDC 20 protejeaza atat motorul cat si componentele sistemului de racire adica radiatorul, pompa de apa, blocul de cilindri cat si garniturile si ofera un coeficient optim de transfer termic. Antigelul NDC 20 este un lichid de racire concentrat si efficient care se utilizeaza pentru motoarele autovehiculelor pe benzina si motorina de ultima generatie, inclusiv pentru autocamioane, autobuze, cu motoare ultraperformante (bloc motor din aluminiu, si motoare ce functioneazala turatii si temperature inalte). Se poate utiliza 3 ani sau 500.000 km. Antigelul NDC 20 indeplineste cerintele urmatoarelor standarde de racire: AS 2108-2004, ASTM D 3306, ASTM D 4985, BS 6580/2010, CUNA NC956-16, AFNOR NFR 15-601, ONORM V 5123, JISK 2234/2006, SAE J 1034.


Pentru ca lichidul de racire sa functioneze optim pe parcursul a 3 ani sau kilometrajului precizat, trebuie asigurate urmatoarele conditii:

- utilizarea apei demineralizate

- inlaturarea antigelului conventional utilizat anterior

- spalarea sistemului de racire pentru inlaturarea urmelor vechiului antigel precum si a eventualelor depuneri de sedimente, rugina sau tartru

- asigurarea unui regim etans pentru sistemul de racire, pentru a preveni patrunderea aerului in instalatie

Variante de imbuteliere
Flacon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 20, norma G12+ Long Life, concentrat

Flacon 1 litru, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 20, norma G12+ Long Life, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, norma G12+ Long Life, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, norma G12+ Long Life, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, norma G12+ Long Life, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, norma G12+ Long Life, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat

Antigel auto NDC 30, norma G12++, concentrat

Antigelul tip NDC 30 concentrat - Norma G12 ++ - este un lichid de racire motor pe baza de etilen glicol si un pachet de inhibitori organici anticorozivi ale sarurilor acizilor organici carboxilici si silicati - pe baza de tehnologie Si - OAT. Antigelul NDC 30 nu contine nitriti, amine, fosfati si borati si este necesara diluarea lui cu apa demineralizata inainte de utilizare.


Antigelul NDC 30 ofera un inalt grad de protectie al motorului la coroziune, supraincalzire si la inghet cat si la orice formare de depozite in sistemul de racire. Antigelul NDC 30 protejeaza atat motorul cat si componentele sistemului de racire adica radiatorul, pompa de apa, blocul de cilindri cat si garniturile si ofera un coeficient optim de transfer termic. Antigelul NDC 30 este un lichid de racire eficient care se utilizeaza pentru motoarele autovehiculelor pe benzina si motorina de ultima generatie, inclusiv pentru autocamioane, autobuze, cu motoare ultraperformante (bloc motor din aluminiu, si motoare ce functioneaza la turatii si temperature inalte). Se poate utiliza 3 ani sau 500.000 km. Antigelul NDC 30 indeplineste cerintele urmatoarelor standarde de racire: AS 2108-2004, ASTM D 3306, ASTM D 4985, BS 6580/2010, CUNA NC956-16, AFNOR NFR 15-601, ONORM V 5123, JISK 2234/2006, SAE J 1034.


Pentru ca lichidul de racire sa functioneze optim pe parcursul a 3 ani sau kilometrajului precizat, trebuie asigurate urmatoarele conditii:

- utilizarea apei demineralizate

- inlaturarea antigelului conventional utilizat anterior

- spalarea sistemului de racire pentru inlaturarea urmelor vechiului antigel precum si a eventualelor depuneri de sedimente, rugina sau tartru

- asigurarea unui regim etans pentru sistemul de racire, pentru a preveni patrunderea aerului in instalatie

Variante de imbuteliere
Flacon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 30, norma G12++, concentrat

Flacon 1 litru, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 30, norma G12++, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat - Antigel auto NDC 30, norma G12++, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat - Antigel auto NDC 30, norma G12++, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat - Antigel auto NDC 30, norma G12++, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat - Antigel auto NDC 30, norma G12++, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat


Antigel auto NDC 40, norma G13, concentrat

Antigelul auto NDC 40 concentrat - Norma G13 - este un lichid de racire motor pe baza de etilen glicol, glicerina si un pachet de inhibitori organici anticorozivi ale sarurilor acizilor organici carboxilici si silicati - pe baza de tehnologie Si - OAT. Antigelul NDC 40 nu contine nitriti, amine, fosfati, borati si este necesara diluarea lui inainte de folosire.


Antigelul NDC 40 ofera un inalt grad de protectie motorului la coroziune, supraincalzire si la inghet cat si la orice formare de depozite in sistemul de racire. Antigelul NDC 40 protejeaza atat motorul cat si componentele sistemului de racire adica radiatorul, pompa de apa, blocul de cilindri cat si garniturile si ofera un coeficient optim de transfer termic. Antigelul NDC 40 este un lichid de racire concentrat si eficient care se utilizeaza pentru motoarele autovehiculelor pe benzina si motorina de ultima generatie, inclusiv pentru autocamioane, autobuze, cu motoare ultraperformante (bloc motor din aluminiu, si motoare ce functioneaza la turatii si temperature inalte). Se poate utiliza 3 ani sau 500.000 km. Antigelul NDC 40 indeplineste cerintele urmatoarelor standarde de racire: ASTM D 3306, CUNA NC 956-16 si BS 6580:2010.


Pentru ca lichidul de racire sa functioneze optim pe parcursul a 3 ani sau kilometrajului precizat, trebuie asigurate urmatoarele conditii:

- utilizarea apei demineralizate

- inlaturarea antigelului conventional utilizat anterior

- spalarea sistemului de racire pentru inlaturarea urmelor vechiului antigel precum si a eventualelor depuneri de sedimente, rugina sau tartru

- asigurarea unui regim etans pentru sistemul de racire, pentru a preveni patrunderea aerului in instalatie

Variante de imbuteliere
Flacon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 40, norma G13, concentrat

Flacon 1 litru, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat - Antigel auto NDC 40, norma G13, concentrat

Bidon 1 litru, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat - Antigel auto NDC 40, norma G13, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat - Antigel auto NDC 40, norma G13, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat - Antigel auto NDC 40, norma G13, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat - Antigel auto NDC 40, norma G13, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat


Antigel auto NDC 20, Tip D, concentrat

Antigelul NDC 20 concentrat - Norma TIP D - este un lichid de racire motor pe baza de etilen glicol si un pachet de inhibitori organici anticorozivi ale sarurilor acizilor organici carboxilici, pe baza de tehnologie OAT si care trebuie sa fie diluat cu apa demineralizata inainte de utilizare. Antigelul NDC 20 nu contine nitriti, amine, fosfati, borati si silicati.


Antigelul NDC 20 ofera un inalt grad de protectie al motorului la coroziune, supraincalzire si la inghet cat si la orice formare de depozite in sistemul de racire. Antigelul NDC 20 protejeaza atat motorul cat si componentele sistemului de racire adica radiatorul, pompa de apa, blocul de cilindri cat si garniturile si ofera un coeficient optim de transfer termic. Antigelul NDC 20 este un lichid de racire concentrat si eficient care se utilizeaza pentru motoarele autovehiculelor pe benzina si motorina de ultima generatie, inclusiv pentru autocamioane, autobuze, cu motoare ultraperformante (bloc motor din aluminiu si motoare ce functioneaza la turatii si temperature inalte). Se poate utiliza 3 ani sau 500.000 km. Antigelul NDC 20 indeplineste cerintele urmatoarelor standarde de racire: AS 2108-2004, ASTM D 3306, ASTM D 4985, BS 6580/2010, CUNA NC 956-16, AFNOR NFR 15-601, ONORM V 5123, JISK 2234/2006, SAE J 1034.


Pentru ca lichidul de racire sa functioneze optim pe parcursul a 3 ani sau kilometrajului precizat, trebuie asigurate urmatoarele conditii:

- utilizarea apei demineralizate

- inlaturarea antigelului conventional utilizat anterior

- spalarea sistemului de racire pentru inlaturarea urmelor vechiului antigel precum si a eventualelor depuneri de sedimente, rugina sau tartru

- asigurarea unui regim etans pentru sistemul de racire, pentru a preveni patrunderea aerului in instalatie

Antigelul NDC 20 concentrat-Norma TIP D- est un lichid de racire motor                                                                          pe baza de  etilen glicol si un pachet de inhibitori

                                     organici   anticorozivi  ale sarurilor acizilor organici carboxilici, pe baza de

                                     tehnologie OAT si care trebuie sa fie diluat cu apa demineralizata 

                                     inainte de utilizare.

                                     Antigelul NDC 20 nu contine nitriti , amine , fosfati .borati si  

                                     silicati.

               
Proprietati                 Antigelul NDC 20 ofera un inalt grad de protectie al   motorului la coroziune 
                                     supraincalzire si la inghet cat si la orice formare de depozite  in sistemul de  
                                     racire.

                                     Antigelul NDC 20 protejeaza atat motorul cat si  componentele    sistemului  

                                     de racire adica radiatorul , pompa de apa , blocul de cilindri cat si  

                                     garniturile si ofera un coeficient optim de transfer termic.

                                     Antigelul NDC 20 este un lichid de racire concentrat si efficient  care se

                                     utilizeaza pentru motoarele autovehiculelor pe benzina si motorina de  

                                     ultima generatie , inclusiv pentru autocamioane , autobuze ,  cu motoare

                                     ultraperformante  ( bloc motor din aluminiu , si motoare ce  functioneaza

                                     la turatii si temperature inalte ). Se poate utiliza 3 ani sau  500 000 km.

                                     Antigelul NDC 20 indeplineste cerintele urmatoarelor

                                     standarde de racire:

                                     AS 2108-2004,ASTM D 3306,ASTM D 4985, BS 6580/2010,CUNA NC       

                                     956-16,AFNOR NFR 15-601,ONORM V 5123,JISK  2234/2006,SAE J 1034.

                                     Pentru ca lichidul de răcire să funcţioneze optim pe parcursul a 3 ani sau 

                                     kilometrajului precizat, trebuie asigurate următoarele condiţii: •utilizarea    

                                     apei  demineralizate; • înlăturarea antigelului convenţional utilizat  

                                     anterior; • spălarea sistemului de răcire pentru înlăturarea urmelor     

                                     vechiului antigel precum şi a eventualelor depuneri de sedimente, rugină  

                                     sau tartru; • asigurarea unui regim etanş pentru sistemul de răcire, pentru      

                                     a preveni pătrunderea aerului în instalaţie.

 


Variante de imbuteliere
Bidon 4 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, Tip D, concentrat

Bidon 4 litri, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, Tip D, concentrat

Bidon 5 litri, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, Tip D, concentrat

Canistra 10 litri, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat - Antigel auto NDC 20, Tip D, concentrat

Canistra 20 litri, concentrat

9 Documentatii tehnice
Vezi toate

Antigel auto NDC 20, Tip D
Fisa tehnica
4 p | RO
Antigel concentrat pentru panouri solare
Catalog, brosura
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Antigel pentru circuitele termice ale instalatiilor NEW DESIGN COMPOSITE
Contactează NEW DESIGN COMPOSITE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.