Adezivi pentru termosisteme WEBER

Adezivi pentru termosisteme WEBER

Contactează furnizorul
WEBER

Adeziv pentru polistiren expandat weber P37

Adeziv sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si rasini sintetice, avand aderenta mare la suport si la placile de polistiren expandat (EPS-F).


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru lipirea placilor de polistiren expandat. Se aplica pe toate suprafetele conventionale, de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi si direct pe orice tip de zidarie. Este recomandat pentru izolarea termica a cladirilor nou construite si a celor vechi, ce urmeaza sa fie reabilitate termic. Face parte din sistemul de izolatie termica cu polistiren expandat weber.therm classic, webertherm mineral.


Avantaje:

- aderenta buna;

- lucrabilitate buna;

- economic.

Adeziv pentru vata minerala - weber P40 max2

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si fibre de nylon, cu continut ridicat de rasini sintetice. Cu aderenta mare la suport si la placile din materiale termoizolante.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru lipirea si armarea (spacluirea) placilor de polistiren expandat, polistiren grafitat si vata minerala (bazaltica). Se aplica pe toate suprafetele conventionale, de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi si direct pe orice tip de zidarie. Este recomandat pentru izolarea termica a cladirilor nou construite si a celor vechi, ce urmeaza sa fie reabilitate termic. Face parte din sistemele de izolatie termica cu vata minerala webertherm prestige.


Avantaje:

- aderenta superioara;

- lucrabilitate excelenta;

- randament ridicat armare suplimentara

- rezistenta la aparitia fisurilor.


Adeziv flexibil pentru polistiren expandat si vata minerala - weber P50 max2

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si fibre de nylon, cu continut ridicat de rasini sintetice. Cu aderenta mare si la suporturi critice si la placile din material termoizolant.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru lipirea si armarea (spacluirea) placilor de polistiren expandat, polistiren grafitat, polistiren extrudat si vata minerala (bazaltica). Se aplica pe toate suprafetele conventionale, de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi si direct pe orice tip de zidarie. Se recomanda pentru izolarea termica a cladirilor nou construite si a celor vechi, ce urmeaza sa fie reabilitate termic. Se poate utiliza si pentru lipirea placilor termoizolante pe suport din lemn (OSB) amorsat in prealabil cu grundul de amorsaj weber GR100.

* Nu necesita dibluri la montarea placilor de polistiren, direct pe zidarie (caramida), pentru inaltimi de pana la 8 m.


Avantaje:

- aderanta superioara;

- lucrabilitate excelenta;

- armare suplimentara;

- rezistenta superioara la socuri mecanice si la aparitia fisurilor;

- flexibil;

- nu necesita dibluri (pentru montarea pana la o inaltime de 8 m - pe zidarie)


Adeziv pentru polistiren expandat si grafitat - weber P39 max2

Adeziv sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si rasini sintetice. Cu aderenta mare la suport si la placile de polistiren expandat (EPS-F) sau grafitat.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru lipirea si armarea (spacluirea) placilor de polistiren expandat si a placilor de polistiren grafitat. Se aplica pe toate suprafetele conventionale, de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli varciment, tencuieli vechi si direct pe orice tip de zidarie. Este recomandat pentru izolarea termica a cladirilor nou construite si a celor vechi, ce urmeaza sa fie reabilitate termic. Face parte din sistemul de izolatie termica cu polistiren expandat weber.therm classic, weber.therm mineral si este recomandat pentru sistemul cu polistiren grafitat weber.therm home.


Avantaje:

- aderenta crescuta;

- lucrabilitate foarte buna;

- economic;

- randament ridicat.


Adeziv alb pentru vata minerala si polistiren expandat - weber R40 max2

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare alba, pe baza de ciment alb, cu adaosuri minerale si fibre de nylon, cu continut ridicat de rasini sintetice. Cu aderenta mare la suport si la placile din material termoizolant.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru armarea (spacluirea) placilor de polistiren expandat, polistiren grafitat, polistiren extrudat si vata minerala (bazaltica). Se recomanda pentru izolarea termica a cladirilor nou construite si celor vechi, ce urmeaza sa fie reabilitate termic. Face parte din sistemele de izolatie termica cu vata minerala webertherm prestige.


Avantaje:

- aderenta superioara;

- lucrabilitate excelenta;

- armare suplimentara;

- rezistenta superioara la socuri mecanice si la aparitia fisurilor;

- flexibil.

15 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Adezivi pentru termosisteme WEBER
Contactează SAINT-GOBAIN WEBER și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România