SISTEMA COMFORT AND ENERGY SAVING

SISTEMA COMFORT AND ENERGY SAVING

Str. Constantin Ticu Dumitrescu nr. 20, Arad, jud. Arad


Relatii clienti:

SISTEMA COMFORT AND ENERGY SAVING

Casa Sistema este o casă modernă, tehnologizată, curată, foarte eficientă din punct de vedere energetic și în conformitate cu cerințele de protejare a mediului înconjurător. Încălzirea și răcirea prin pardoseală este creată pentru a obține o puritate superioară a aerului și un nivel optim de confort, folosindu-se de difuziunea căldurii prin radiație, de la nivelul pardoselii în sus, apropiindu-se în acest fel de curba ideală de căldură.

 

Cu o bogată experiență demonstrată în proiectele dezvoltate, compania noastră oferă următoarele game de sisteme:

 

• Încălzire și răcire prin pardoseală

• Răcire și încălzire prin tavan

• Pompe de căldură

• Ventilație cu recuperare de căldură

• Aspirare centralizată

• Panouri fotovoltaice

 

Alături de produsele de calitate superioară necesare, Sistema oferă consultanță, suport tehnic regional, precum și proiectul de dimensionare al lucrării.

 

Sistema folosește un sistem de încălzire și răcire prin pardoseală, studiat și realizat în concordanță cu ultimele inovații tehnologice din domeniu. Sistemele integrate în pardoseală, asigură o temperatură confortabilă, în orice moment, fie că este vorba de încălzire sau răcire, profitând de utilizarea optimă a surselor de energie.

 

Puteți optimiza eficiența sistemului prin folosirea pompelor de căldură, beneficiind astfel atât de încălzire, cât și de răcire. Arhitecții, designerii și proprietarii de clădiri apreciază aceste soluții „invizibile” (oferite, de asemenea, sub formă de răcire și încălzire prin pereți sau tavan). Acestea permit libertate maximă în proiectarea de interioare creative și spațioase. Sistemele eficiente din punct de vedere energetic sunt potrivite atât pentru construcții noi, cât și pentru proiecte de renovare, iar instalatorii se bazează pe calitatea dovedită a produselor, combinată cu instalarea rapidă, precum și pe posibilitatea renovării facile.

1 gamă de produse înscrisă