FIBRAN ROMANIA

FIBRAN ROMANIA

Str. Sfanta Agnes nr. 186 A, Popesti Leordeni, jud. Ilfov


Relatii clienti:

FIBRAN ROMANIA

FIBRAN produce materiale pentru protectia termica si acustica a cladirilor care confera de asemenea si protectie impotriva incendiilor. Compania este specializata in productia polistirenului extrudat si a produselor izolatoare din vata minerala care sunt comercializate pe toata suprafata pamintului prin reprezentantele sale comerciale, birouri proprii si parteneri.

 

FIBRAN este continuu implicat in cercetare si dezvoltare, avand colaborari cu institute de cercetare cu care expertii FIBRAN se afla intr-un permanent schimb de experienta. Ajuta la eficientizarea consumului de energie si la asigurarea confortului termic prin producerea de material izolator termic de inalta calitate si prin popularizarea solutiilor tehnice actuale catre dezvoltatori, proiectanti, constructori si arhitecti precum si catre beneficiari.

 

FIBRAN se ocupa indeaproape de siguranta si bunastarea angajatilor sai, organizand periodic si constant traininguri si specializari. Are angajati cu o inalta constiinta sociala care contribuie efectiv la bunastarea comunitatilor locale din care fac parte.

 

FIBRAN asculta cu atentie nevoile partenerilor sai, avand cu acestia o relatie bazata pe sinceritate si respect, pentru beneficiul ambelor parti.

 

FIBRAN participa alaturi de diverse institutii de cercetare si universitati afiliate acestora, ajutand astfel activ dezvoltarea domeniului izolatiilor in Europa, avand grija in mod particular de protectia mediului si efectele secundare asupra microclimatului. Detine fabrici ce produc in cinci tari europene, avand reprezentante si birouri tehnice in unsprezece tari.

 

Din punct de vedere comercial FIBRAN este prezenta in 40 de tari din Europa si restul lumii.

2 game de produse înscrise