Poza este in curs de procesare. Va rugam sa asteptati.
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

CASA MOBILA SIMEX

Nascut in cea mai prolifica zona a mobilei din Romania - regiunea de nord-vest, fabrica de mobila SIMEX a devenit deja un brand. Desi are doar 20 de ani, radacinile lui sunt vechi de peste un secol in care mestesugarii locului au transmis din generatie in generatie aceasta frumoasa meserie, cea de tamplar, producator de mobila. Imbinand ca nimic altceva utilul cu placutul, functionalitatea cu design-ul, mobila face parte din intimitatea omului, iar SIMEX a inteles dintotdeauna acest lucru. Crescut si format la scoala germana de productie si comert, unde calitatea si promptitudinea sunt lege, SIMEX a devenit cel mai mare producator si cel mai mare exportator de mobila, pe piata de est a Europei.

 

Ce reprezinta azi SIMEX?

Mai mult decat o fabrica de mobila, Simex este in primul rand o dorinta, dorinta de a satisface gustul pentru frumos, o delectare, adica eleganta, echilibru, rafinament, Simex insemnand mobila arta sau arta de a face mobila. SIMEX mai inseamna natura vie - omul si natura, lemnul si caldura lui. SIMEX este o adevarata tentatie, tentatia de a te face sa te simti in propria ta casa ca un adevarat rege. In sfarsit, SIMEX reprezinta provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambitie, ambitia de a fi cel mai bun.

 

Fabrica de mobila: Simex in realitate...

Constituit din 6 fabrici de mobila, in care lucreaza peste 1500 de angajati, dotat cu atelier propriu de creatie, cu utilaje performante, cu profesionisti in arta prelucrarii lemnului, avand o retea proprie de distributie directa sau prin dealeri locali cuprinzand cea mai mare parte a Europei, cu o sortimentatie formata din sufragerii, dormitoare, camere de zi si de lucru, din nuc, tei si alte specii intr-o gama variata de culori; Grupul SIMEX va asteapta pentru a va satisface dorinta de a avea un interior deosebit al locuintei dumneavostra.