Masina de spalat indesit w105tx face figuri

buna ziua! am o masina de spalat indesit w105tx . a mers bine,dar acum face figuri...dupa ce o pornesc ,ia apa, si imediat o scoate si apoi incepe sa se invarta singur butonul de programe...aveti idee ce are? va rog mult sa-mi raspundeti.multumesc!
Pare o defectiune mai grava dupa "simptome", varianta cea mai neplacuta fiind o defectiune legata de programare. In cazul asta, tot la service ajungeti, din pacate, ar trebui sa sunati la ei (daca mai e in garantie masina, dar si daca nu) pentru ca numai ei au cunsotinte despre propriul "soft"... Masina face acelasi lucru indiferent de program? Varianta cea mai putin grava ar fi urmatoarea: se poate sa fie o problema doar de la valva care inchide teava de evacuare, daca aceasta nu mai este ermetic inchisa apa se elimina si aceasta determina si raspunsul butonului de programe, care "alearga" sa termine programul...
VALVA LA TEAVA DE EVACUARE............repar masini de splat de ani buni dar inca nu am dat de asa ceva.Daca nu va pricepeti nu mai dati sfaturi aiurea ca mai mult ii incurcati pe oameni.La indesituri cand se invirte butonul programatorului,indica o defectiune,nu o ALERGARE,in acest caz cel mai probabil rezistenta busita,perii motor uzate etc Cel mai bine chemati un depenator autorizat.
Nu repar masini de spalat! dar sunt inginer electromecanic specialitate electronica ,eu dau raspunsuri doar din ce am intimpinat in decursul celor 58 de ani cred ca nu supar vreun specialist.Sunt de parere ca nimeni nu vrea sa dea indicatii nefolositoare.DECI SPECIALISTI LASATII SI PE ALTII SA VORBEASCA.
Toata aprecierea pentru< spatiul construit>toata dezaprobarea pentru SPECIALISTII rautaciosi.
PENTRU SPECIALISTI CITITI CE SCRIE SUS .Tot se refera la ce poate face omul simplu fara sa dea bani dar care are vointa de a face si ulterior sa aiva satisfactia ca si-a rezolvat singur o problema.Suntem prea saraci.Bravo celor care incearca. A ajuta este cel mai nobil lucru.FACETI ACEST GEST.
Buna ziua! Ati rezolvat aceasta problema? Am acelasi model de masina de spalat cu aceeasi problema. Va rog mult contactati-ma.
Ma intereseaza aceasta problemaq pe care o am si eu la acelasi model.
Buna ziua. Problema aceasta am avut o si eu la o masina de spalat indesit model wi 105 acum ceva timp. Am chemat acasa un meserias si a rezolvat o tinand apasat pe o combinatie de butoane( banuiesc ca a resetat o). A functionat f bien circa 2-3 ani, dar acum a revenit problema. Stie cineva cum se reseteaza modelul acesta? Data trecuta treaba asta de vreo 5 min a costat vreo 250 de lei. Multumesc anticipat.
modelul w105 cel cu programator mecanic se fixeaza programatorul pe unul din punctele negre de pe cadran si se apasa butonul de pornire(atunci unul di cele 2 becuri palpaie dde cateva ori semn ca a inteles comanda) modelul wil105(cel cu multe leduri) se tine apasata tasta play 3 secunde pana se aprind toate ledurile simultan-atunci este deja resetata atentie indesitul cand are probleme isi spune singur defectul resetarea uneori fiind inutila
are o eroare .De cate ori palpaie becul de pornire cand incepe sa se invarta?