Masina de spalat Arctic - nu mai evacueaza apa

In legatura cu masina de spalat arctic,care nu mai evacueaza apa; am schimbat pompa si tot asa face, deci nu era pompa. Mi-a mai zis cineva ca este placa electronica. Ma puteti ajuta sau nu stiti ce are?
Nu pot da raspunsuri foarte clare daca dumneavoastra nu imi dati detalii complete despre masina si simptomele care le are. 1. Ati spus in primul post ca aveti "o masina arctic",pai sunt 15 modele de Arctic si au simptome diferite in functie de sistemul electronic sau electric cu care sunt dotate. 2.O masina de spalat poate avea unele simptome si datorita factorilor externi pe care eu nu am cum sa ii cunosc. 3.E foarte greu sa repari o masina de spalat cu idei de genul "mi-a spus cineva",trebuie facute o serie de verificari la fata locului. 4.Daca ati vazut ca nu merge nici asa trebuie sa chemati un depanator la fata locului sau sa duceti masina la un service si se rezolva problema sau se afla clar de unde vine si cum se poate repara. Revenind la cazul dvs dati detalii mai exacte,se manifesta la fel si in timpul programului intre spalare si clatire sau intre clatirile succesive sau doar la ultima evacuare inainte de stoarcere,ati verificat daca nu cumva aveti un corp strain in masina"gen batista,ciorap sau altele" care ar putea sa blocheze evacuarea?
Dak nu am dat destule detalii trebuia sa spuneti de la inceput, nu sa ziceti ca e pompa si dupa ce am cuparat-o veniti sa-mi spuneti ca am dat detalii insuficiente. Dak nu stiti nu mai dati diagnostice ca ii puneti pe oameni la cheltuieli inutile. Cat despre dusul la service stiam si eu fara sa- mi spuneti d-voastra.