Buna ziua. N-am inteles din desen ceea ce cautam pe acest site: ce se pune intre un perete de gips carton daca se mai toarna beton pe pardoseala ca sa...

Buna ziua. N-am inteles din desen ceea ce cautam pe acest site: ce se pune intre un perete de gips carton daca se mai toarna beton pe pardoseala ca sa nu intre in contact direct gips cartonul cu betonul? Multumesc.
In cazul in care se monteaza sapa pe pardoseala, apar doua aspecte: 1) daca sapa se pune direct pe planseul de beton, pe perimetrul peretilor este recomandat sa puneti o banda de membrana termoizolanta; 2) daca sapa se monteaza in sistem flotant, este vorba despre o banda perimetrala din vata minerala (de sticla sau bazaltica). In acest caz este bine sa acordati o atentie sporita modului de hidroizolare a pardoselii baii sau bucatariei.
Salut, nu trebuie sa intelegi din fotografie important este ca persoana ce executa peretele sa stie cum sa monteze o banda de izolatie inainte de a monta peretele.
Daca sapa care se toarna pe pardoseala e groasa peste 2,5 cm e nevoie de protectie in plus ptr placile de rigips deoarece absorb apa foarte usor. se poate decupa partea de jos a rigipsului max 2,5 cm,folie protectie din aluminiu chiar si banala folie din plastic e suficienta daca e montata cum trebuie pe rigips asta spun din experienta