poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

KNAUF GIPS

Knauf reprezinta un nume de familie. Curajul pentru viziuni, inovatii si investitii, deciziile rapide si eficiente, inventivitatea tuturor angajatilor este exact ceea ce caracterizeaza Knauf.

Compania a luat nastere dintr-o afacere traditionala cu gips, iar astazi produce materiale de constructii pentru constructii uscate, placi Knauf, placi din ipsos armat cu fibre celulozice, mortar uscat pe baza de ipsos pentru tencuieli de interior, precum si placi pe baza de ciment AQUAPANEL.

Apropierea fata de clienti, crearea unor relatii deosebite si de lunga durata cu clientii prin consilierea de prima clasa oferita acestora, prin asigurarea unui service de specialitate adecvat pentru produse si sisteme de cea mai buna calitate, toate acestea reprezinta modul Knauf de abordare a pietei. Reusim sa obtinem aceste lucruri datorita instalatiilor tehnice moderne pe care le perfectionam continuu. Viitorul se afla insa si in mainile angajatilor talentati si foarte motivati. Si nu in ultimul rand, compania reprezinta spiritul unitatii ca o familie: sa invatam unii de la altii, sa fim o echipa, sa ne impartasim cunostintele, sa preluam rolul de mentor, sa folosim metode de rezolvare rapide si directe, sa realizezi ceva deosebit. Toate acestea reprezinta fatetele culturii unei companii.

Oriunde s-ar afla compania Knauf promoveaza un singur lucru: Eficienta in constructii.

Knauf Romania a fost infiintata in 1993 ca o filiala a Knauf GmbH Austria. Impartirea Romaniei pe zone de vanzari a permis extinderea rapida a retelei de distribuitori, facand astfel posibila o urmarire mai buna a derularii comenzilor, adaptarea actiunilor de marketing specificului zonal si o patrundere relativ uniforma a materialelor si sistemelor Knauf pe piata romaneasca.

- Consultanta tehnica gratuita pentru produse si sisteme;
- Organizarea de cursuri si instructaje pentru comercianti si executanti;
- Organizarea de seminarii si simpozioane pentru arhitecti si constructori;
- Consultanta si management de sistem;
- Asistenta tehnica pe santiere.