Am o masina indesi care face mult zgomot la stoarcere i-am schimbat rulmenti da r tot face zgomot la stoarcere

am o masina indesi care face mult zgomot la stoarcere i-am schimbat rulmenti da r tot face zgomot la stoarcere
Aveti un raspuns pe site daca oscileaza tamburul atunci acesta s-a descentrat.Cititi ce scrie pe site asemanator.
Salut. Am o masina de spalat Daweoo DWd M8051. Este a doua oara de cand am o problema la ea. In timpul programului se aprind toate ledurile la display trage apa si in acelasi timp o elimina pe cealalta parte. Prima oara am chemat de la service si au spus ca e de la presetupa care e infundata din cauza detergentului. Au scos furtunul mic ce iese din ea si au bagat altul mai scurt. De aici incolo nu stiu ce au facut. A fost o treaba de 2 minute. Problema este ca service-ul este in Braila eu stau in Galati si vin doar o data pe saptamana adica vinerea. Stie cineva ce se poate face sa o desfund. Parca... din cate imi aduc aminte au suflat pe acel furtun mic....sau ma insel?
Buna ma pate ajuta si pe mine cineva am o masina linetech si nu mai se aprinde nimic adica nu merge deloc nici un led ce sa aiba..???
Aveti tensun la priza?
Am si eu o masina de spalat platinium am dat drumu la masina merge dar nu se invarte cuva zdrangane si se misca se poate sa se fi rupt cuva.ce se poate face.
Da,e rupta tripoda de pe tambur.
buna ziua am o masina de spalat privileg 4540 si se tot ia curntu in timpul spalari ce pot sai fac
Aveti un defect pe placa electronica a masinii.
buna ziua, am o masina de spalat Whirpool AWE 81200 si nu se aprinde nimic nici un led, curent la priza este , cablu de alimentare nu este intrerupt, ce poate avea??
Este o defectiune des intalnita la whirlpool,ati avut un soc de curent,este arsa sursa de alimentare a programatorului,trebuie reparat.
Multumesc frumos Trebuie schimbata toata placa sau se poate repara numai sursa de alimentare?
Nu, trebuie schimbata doar sursa de alimentare de pe placa.
Buna ziua, Am o rugaminte, poate aveti schema electrica a alimentari si ce trebuie schimbat de pe sursa de alimentare? Va multumesc
Trebuie schimbat circuitul integrat LNK304pn si rezistenta de sarcina r020 de pe alimentarea lui 22-27 de ohmi 1 watt.
Va salut , am o masina de spalat Whirpool AWO/ D 55135 care merge bine decat pe programul EVACUARE ,cand dau start pe oricare alt program incearca sa porneasca 5 secunde dupa care se opreste cateva secunde apoi iar incearca sa porneaca,ciclul repetandu-se la nesfarsit,in acelasi timp ledurile si display-ul se aprind si se sting.Spuneti-mi va rog care ar fi problema. Va multumesc