Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Zugraveala ecologica pe baza de celuloza de la Naturalpaint

Zugraveala ecologica pe baza de celuloza de la Naturalpaint

 

Vopsea naturala, recomandata pentru alergici

Prezentare
Cea mai simpla si economica vopsea naturala pentru pereti in interior. Era cea mai raspandita si cea mai folosita vopsea naturala, pana in anii '60, adica pana aparitia vopselurilor sintetice. Liantii folositi pentru aceste vopselele erau in general cleiurile din oase, amidon sau piele, insa astazi, pentru producerea acestei vopsele, cei de la Kreidezeit folosesc ca liant celuloza metilica- Vopseaua de clei de la Kreidezeit, devenind astfel o vopsea ecologica, fabricata in intregime din materiale naturale, susteneabile.

Test
In 2004 si / 2006, revista de prestigiu Öko-test din Germania a realizat testul "Vopsele interioare pentru alergici", unde au fost testate 11 / respectiv 9 produse diferite, de la producatori mari de vopsele din Germania.

Vopseaua pe baza de clei Kreidezeit a fost calificata "Sehr Gut" (Cel mai Bun), si a obtinut punctajul maxim, iesind in prima pozitie din cele 11/9 vopsele testate, devenind Vopseaua recomandata pentru alergici de cei de la Oko-Test.
Vopseaua de clei Kreidezeit s-a dovedit a fi cea mai buna si cea mai economica vopsea dintre produsele testate, costul /mp/ strat fiind de cca. 0,31 Euro + TVA. Locul 2 in testul efectuat era ocupat de Vopseaua de var Kreidezeit... Marci testate: Kreidezeit, Leinos, Livos, J.W. Ostendorf, Alpina, Brillux, Caparol, Keim.

Detalii

Mai multe informatii despre Vopseaua de clei Kreidezeit, despre compozitia, trasaturile si aplicarea acesteia gasiti pe siteul www.naturalpaint.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România