Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

VELUX România donează rechizite pentru elevii clasei I dintr-o școală din Călărași

VELUX România donează rechizite pentru elevii clasei I dintr-o școală din Călărași

 

Am aflat de VELUX din mass media si m-am gandit sa apelez la aceasta firma pentru ca am simtit ca ma va ajuta sa fac niste copii fericiti. Elevii mei din acest an sunt clasa I si printre ei sunt si copii care provin din familii care fac sacrificii mari sa ii aduca zilnic la scoala, cerintele scolare sunt din ce in ce mai mari, iar rechizitele primite de la VELUX Romania sunt de un real folos pentru ei. Atat copiii, cat si parintii au fost surprinsi placut de gestul acestei companii si pe aceasta cale le multumesc atat in numele meu, cat si al lor”, spune Cojocea Mihaela, profesor invatamant primar la Scoala Gimnaziala Mircea Voda, din judetul Calarasi.

 

Apreciem dascalii cu initiative constructive si ne bucuram ca am putut sa fim alaturi de copiii din clasa I ai Scolii Gimnaziale Mircea Voda, din judetul Calarasi. Actiunile filantropice, menite sa creeze conditiile optime pentru imbunatatirea performantelor, fac parte din politica Grupului VELUX. Un alt proiect recent sustinut de Fundatia VELUX a fost Second Chance - Centrul Comunitar Berceni, din comuna cu acelasi nume”, spune Noemi Ritea, director general VELUX Romania.

 

VELUX nu este la prima actiune de acest gen. Prin intermediul Fundatiei VELUX, detinuta de Grupul danez VELUX, compania sustine proiecte initiate de organizatiile civice locale, organizatii care au curajul sa testeze idei noi legate de initiative sociale si care doresc sa dezvolte metode noi in activitatea sociala.

 

Astfel, Fundatia VELUX deruleaza constant programe filantropice al caror scop este sa ajute copiii si adolescentii vulnerabili din punct de vedere social din Europa Centrala si de Est. Centrul Romano-Danez pentru Educaţie Integrata, care sprijina integrarea sociala a copiilor cu varste cuprinse intre 0 şi 4 ani, sau Second Chance - Centrul Comunitar Berceni, care sustine dreptul la educatie al copiilor din comunitatile rurale, sunt doar doua proiecte locale care au beneficiar de sustinerea Fundatiei VELUX.

 

Despre Grupul VELUX

De mai bine de 75 de ani, Grupul VELUX creeaza spatii mai bune de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in casele oamenilor din toata lumea. Programul de produse include atat ferestre de mansarda, cat si o gama complexa de rulouri decorative si parasolare, rolete exterioare, tuneluri solare, ferestre pentru acoperis terasa, ferestre cu functii speciale (iesiri pe acoperis, ferestre pentru evacuarea fumului) si solutii automatizate. Pentru munca, pentru studiu. Pentru joaca si pentru locuire. Grupul VELUX are o prezenta globala, avand companii de vanzari si fabrici in 40 de tari, in care lucreaza aproximativ 9 500 de angajati. Grupul VELUX este detinut de VKR Holding, o companie cu raspundere limitata care apartine fundatiilor si familiei. Pentru mai multe informatii, vizitati velux.com si velux.ro.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România