Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Veche cladire din Shanghai gazduieste de acum Muzeul Artei in Jad

Veche cladire din Shanghai gazduieste de acum Muzeul Artei in Jad

O veche cladire din Shanghai a fost readusa la viata de interventia inspirata a echipei de arhitecti Archi-Union Architects. Propunerea lor a transformat un spatiu de birouri steril intr-un muzeu contemporan cu forme fluide si jocuri placute de texturi. Desi au pastrat limitele structurii originale, compartimentarile interioare au fost complet refacute pentru a sustine noua functiune a spatiului, accea de spatiu de expunere pentru obiecte pretioase din jad.

 

Arhitectii au dat personalitate spatiului interior prin inserarea unor suprafete curbe, care trec din camera in camera. Formele reci din beton invaluie spatiul, creand o atmosfera intima, placuta pentru a studia in liniste exponatele. Punctul in care fasiile curbe converg este zona scarii, o forma organica, spiralata, care asigura accesul catre etajele superioare ale cladirii.

 

 

Spatiul rezultat este in acelasi timp minimalist si primitor, creand un décor neutru menit sa puna in valoare obiectele de arta. Constructia este pozitonata central, intr-o curte plina de vegetatie catre care se deschid vitraje mari, care merg din pardoseala pana in tavan. Lumina naturala care patrunde prin ferestre pune in valoare formele interioare, creand un joc interesant de lumini si umbre.

 

Arhitectii au pozitionat la interior, o oglinda de apa care preia lumina si o reflecta pe suprafetele curbe. Alte zone ale muzeului sunt mai intunecate, traseele conducand prin tunele in care vizitatorii sunt intampinati doar de luminile vitrinelor cu exponate, condimentand cu putin dramatism experienta culturala.

 

Geometria interioarelor a fost obtinuta cu ajutorul unui program specializat de modelare 3D si realizarea efectiva a suprafetelor cu ajutorul echipamentelor de ultima ora a asigurat obtinerea unor forme netede, curate, cu deseuri si costuri scazute.

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

LTP Grout & Tile Protector Spray 600 ml - Impermeabilizant pentru rosturi si suprafate din piatra
LTP Grout & Tile Protector Spray, 600 ml - Impermeabilizant pentru rosturi si suprafate din piatra, beton, ceramica

LTP Grout & Tile Protector Spray, 600 ml - Impermeabilizant pentru rosturi si suprafate din piatra, beton, ceramica

Cel mai nou produs maca LTP UK: Grout & Tile Protector este un impermeabilizant profesional universal, destinat protectiei rosturilor si a tuturor placarilor la interior si la exterior. Se aplica usor si rapid pe toate suprafetele din piatra naturala si artificiala, ceramica, beton, caramida, zidarie, etc, fie ca vorbim de pereti sau pardoseli (ex: in bai, bucatarii, living, dormitor, hol, garaj, terase, balcoane)

Avantajele acestui produs profesional:
- protejeaza suprafetele (orice tip de finisaj) de apa, grasimi, murdarie, diverse pete (ex: calcar) 
- recomandat in special pentru suprafetele poroase
- eficient in medii umede (ex: piscine, saune, etc) 
- formeaza o bariera puternica (incolora) de protectie a suprafetelor si in special a rosturilor 
- faciliteaza o curatenie rapida dupa aplicarea; 

Mod de aplicare
Pregatirea substratului pentru impermeabilizare se face folosind detergenti specifici.  Suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata.
Incercati produsul intr-o zona ascunsa, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. 
Agitati bine recipientul inainte de aplicare.     
Se aplica in strat subtire pe suprafata, prin pulverizare, cu miscari de periere, de la o distanta de 15-20 cm.
Aplicati in intervalul de temperatura de 5-25° C. 
Se repeta procedura in cazul suprafetelor cu porozitate ridicata. 
Solutia se usuca in 2-3 ore. In zonele umede (cabina dus, baie) se va lasa produsul sa se maturizeze pana a doua zi.
Testati suprafata cu putina apa si daca aceasta este absorbita aplicati un al doilea strat, in aceleasi conditii.
Pe anumite suprafete ar putea fi nevoie de 3 straturi.   
Consum un flacon acopera 600 m de rosturi si o suprafata de 5-25 m², depinzand in principal de porozitate si de nr de straturi necesar. 

Depozitare: in loc racoros, uscat,  ferit de foc si de inghet. 
Ambalare: flacon tip spray 600 ml 

Precautii: 
- se aplica in zone ventilate
- pe suprafetele poroase se recomanda aplicarea unui prim strat de LTP Mattstone sau LTP Colour Intensifier pe suprafetele polisate pot aparea reziduuri, se recomanda indepartarea excesului imediat. Daca reziduurile se invechesc se recomanda aplicarea unui strat suplimentar de LTP Grout & Tile Protector, foarte subtire, dupa aplicare se lustruieste suprafata cu o laveta sau mecanic. 
- evitati sa pulverizati pe suprafete acrilice sau colorate. mascati și protejati aceste suprafete inainte de aplicare.

Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Produs extrem de inflamabil. Tineti si aplicati departe de caldura si foc. Poate cauza somnolenta si ameteli. Toxic pe termen lung pentru viata acvatica. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. 

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Produse profesionale pentru ingrijirea suprafetelor


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP0.6
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareProdusul se poate aplica peste orice suprafata, doar trebuie tinut cont sa nu se aplice la exterior, daca urmeaza sa ploua (in cazul in care se aplica la exterior si urmeaza sa ploua, utilizati LTP MATTSTONE H20, acesta din urma fiind un impermeabilizant pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:0.6
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant LTP Grout Sealer Tile Protector, pentru piatra naturala , 600 ml
Description

Produs destinat impermeabilizarii suprafetelor de orice fel
• Usor de aplicat formula cu jet cu uscare rapida
• Protectie de lunga durata impotriva apei murdariei grasimii mucegaiului si depunerilor de calcar
• Potrivit atat pentru pereti si pardoseala cat si pentru mortar si piatra naturala
• Pulverizarea in exces se usuca invizibil

Acoperire per 600ml:

600 de metri liniari in functie de marimea rostului de mortar si numarul de straturi necesare.
5 - 25 mp in functie de porozitate si numarul de straturi necesare.

Mod de utilizare:
Zonele care urmeaza sa fie tratata trebuie sa fie curatate. Mortarul adezivul sau chitul murdar sau cel cu pete mai vechi ar trebui sa fie curatat cu LTP GRIMEX si apoi clatit bine. Suprafetele recent chituite ar trebui sa fie lasate timp de 20-30 de minute si trebuie sa fie curate si lipsite de praf inainte de aplicare. Testati intotdeauna produsul pe o zona ascunsa inainte de aplicare generala. Agitati bine recipientul. Pulverizati la 15-20 cm de suprafata si pulverizati printr-o miscare ampla. Lasati sa se usce timp de 5 minute. Un timp de uscare 2-3 ore este recomandat la finalizarea inainte de a permite traficul. Pentru zonele umede inclusiv cabine de dus precum si camere umede permiteti etansarea pentru un minim de 24 de ore inainte de utilizare. Testati zone dupa aplicare cu putina apa in cazul in care apa este absorbita un al doilea strat sau chiar tert poate fi necesar pentru a obtine performanta maxima. Utilizati numai in spatii deschise sau bine ventilate. Deschideti feresterele si daca este posibil utilizati ventilatoare pentru a circula aerul. Se recomanda purtarea unei masti respiratorii adecvate in orice moment. Supra-pulverizarea pe pertelanul foarte polisat sau piatra si pe suprafetele foarte lucioase poate in unele cazuri sa lase usoare urme de reziduu dar puteti sterge excesul in 5 minute. Reziduurile persistente de pe suprafete pot fi indepartate cu aplicarea LTP Grout & Tile Protector care trebuie sters imediat.
Nu pulverizati pe suprafete acrilice sau colorate cum ar fi dulapuri si plinta din lemn colorat. Mascati si protejati aceste suprafete inainte de aplicare.

A se agita bine inainte de utilizare.

Intretinere:
Nu folositi agenti abrazivi de curatare. Curatenie zonele tratate cu apa si un detergent cu PH neutru cum ar fi  LTP Waxwash sau LTP Stonewash. In unele cazuri poate fi necesar sa utilizati un aspirator puternic pentru a elimina petele persistente de pe suprafata caz in care ar putea fi necesar sa se re-

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Usor de aplicat formula cu jet cu uscare rapida
USP2Potrivit atat pentru pereti si pardoseala cat si pentru rosturi
USP3Pulverizarea in exces se usuca invizibil
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):600
Greutate unitate ambalare (kg):0.6 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg79
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220015029
Dimensiuni pt titlu600 ml
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
LTP Stone Care Kit - Pachet complet pentru piatra naturala
LTP Stone Care Kit - Pachet complet pentru piatra naturala

LTP Stone Care Kit - Pachet complet pentru piatra naturala

EXCLUSIV! PRODUS UNIC! STONE CARE KIT 
Kit de îngrijire "all-in one", ideal pentru semineele placate cu piatra naturala, blaturi bucatarie, baie, etc.
Acest Kit este dezvoltat special pentru a ajuta la pregatirea, protectia si intretinerea tuturor tipurilor de pietre naturale și artificiale.

LTP STONE CARE KIT contine trei produse cheie - curatator - sigilant - intretinere.

Beneficii:
1. Tot ce ai nevoie intr-un singur pachet
2. Ideal pentru blaturi, seminee sau obiecte din piatra naturala
3. Poate fi folosit atat pe piatra naturala cat si pe cea artificiala
4. Recipienti tip spray pentru o aplicare economica

Detalii pachet:
Setul contine produse pentru curatare (LTP Stonefoam 250 ml), impermeabilizare (LTP Stoneseal 250 ml) si intretinere (LTP Stonecare 250 ml)

LTP Stonefoam - Ideal pentru a elimina resturile vechi de ceara sau produsele de curatare nepotrivite. Este folosit ca un detergent puternic pentru a pregati atat suprafetele reconditionate cat si cele noi pentru impermeabilizare. Este recomandat atat in cazul suprafetelor polisate cat si mate (piatra naturala sau artificiala precu calcar granit marmura travertin ardezie calcar quartz ceramic bazalt ciment si orice alt tip de suprafata pe baza de piatra sau ciment).

LTP Stoneseal - Formează o barieră incoloră și ajută la protejarea suprafețelor din piatră naturala, apă, murdărie, ulei, grăsime, funingine și calcar, făcând suprafețele tratate mai ușor de păstrat curate. Confera protectie puternica, pentru uz intern și extern, totul se intreține usor si rapid cu LTP Stonecare. 

LTP Stonecare - Cel mai nou detergent de întreținere cu spumă redusă este un produs neutru/bland ce curăță fără a deteriora chiar și cele mai delicate suprafețe. Potrivit pentru piatra naturală și artificială polisata și nepolisata (nelustruită) din limestone, granit, marmură, travertin, ardezie, gresie, quarț, terrazzo, bazalt, produse din beto. Contine parfum proaspăt - curat. Potrivit pentru uz intern și extern.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP1
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareLivrare prin curier (plata ramburs la primire)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:1
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameLTP Stone Care Kit - Pachet complet pt Piatra Naturala (curata, impermeabilizeaza si intretine)
Description

Beneficiile utilizarii pachetului LTP STONE CARE KIT 
Tot ce ai nevoie intr-un singur pachet
Ideal pentru blaturi, seminee sau obiecte din piatra naturala
Poate fi folosit atat pe piatra naturala cat si pe cea artificiala
Depozitare comanda si eleganta, aplicarea fiind usoara si rapida
Setul poate fi oferit inclusiv cadou celor pasionati de piatra naturala

Pachetul contine: LTP Stonefoam |  LTP Stoneseal | LTP Stonecare (3buc x 250 ml)

Descriere si utilizare:
Pachet Complet pentru blaturi din marmura granit travertin si seminee placate cu materiale polisate sau mate oferindu-le protectie indelungata si usor de aplicat. A fost special conceput pentru a raspunde necesitatilor de pe piata de piatra naturala in speciala cea a blaturilor si semineelor. Setul contine trei recipiente de 250ml fiecare ce vor prelungi viata si aspectul materialelor dvs intr-un mod elegant si modern. Cele trei produse pot fi achizitionate si separat insa prin acest set veti indeplini toti cei trei pasi pentru curatare (stone foam) impermeabilizare(stone seal) si intretinere in timp(stone care).

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Tot ce ai nevoie intr-un singur pachet
USP2Ideal pentru blaturi, seminee sau obiecte din piatra naturala
USP3Poate fi folosit atat pe piatra naturala cat si pe cea artificiala
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):500
Greutate unitate ambalare (kg):1 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220033023
Emag Cantitate250 ml
eMAG PropietatiCurata, Protejeaza piatra
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
LTP Ironwax Satin, 5 L - Impermeabilizant cu efect satinat
LTP Ironwax Satin, 5 L - Impermeabilizant cu efect satinat

LTP Ironwax Satin, 5 L - Impermeabilizant cu efect satinat

LTP Ironwax Satin este un sigilant cu efect satinat, pentru toate tipurile de piatra naturala, caramida, terrazzo, beton. Compatibil cu finisajele nepolisate. Protejeaza impotriva prafului, apei si petelor necorozive. Livrarea produselor se face prin curierat cu plata ramburs!

Potrivit pentru:
- piatra naturala;
- calcar;
- gresie;
- teracota;
- caramizi;
- beton. 

Beneficiile sigilantului LTP IRONWAX SATIN
Sigilant puternic satinat 
Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta 
Intretinere usoara
Utilizare doar la interior (fara spatiii umede)
Potrivit si recomandat pentru spatii cu uz casnic si comercial, LTP Ironwax Satin este un produs extrem de usor de aplicat, pelicula sa de finisare dupa uscare devine satinata. LTP Ironwax Satin este usor de intretinut. Ironwax Satin formeaza un etansant acrilic rezistent la uzura. 

Utilizare:
Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata si uscata cu min 24 de ore inainte. Orice urma de umezeala ramasa neuscata, poate provoca uscarea opaca a produsului LTP Ironwax Satin. 

Aplicare in functie de suprafata:
In cazul suprafetelor nepolisate (natur, periate, fiamate, etc). Folosind o perie sau burete se aplica un strat subtire uniform intr-o singura directie, dar fara sa frecati, produsul trebuie sa se lase sa se usuce (aprox. 1 ora). Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform. (In medie de 3 ori). 
In cazul suprafetelor mate sau antichizate, aplicati folosind o carpa imbibata, se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati tesatura in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati un strat subtire uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (1 ora). 
Trebuie tinut cont sa nu se aplice prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin maturitatea si pentru a devini pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general.

Intretinere:
Se curata podeaua - recomandarea noastra sa utilizati LTP Floorshine pentru a curata si a proteja suprafetele tratate. In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Ironwax Satin. La un moment dat este de dorit renovare completa a sigilarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa sigilarea originala inainte de a re-sigila.

Acoperire: aproximativ 15-30 mp per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.

De retinut: In cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizanti in prealabil cu un strat de LTP Mattstone h10 (impermeabilizant puternic pe baza de apa)


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareIn cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizanti in prealabil cu un strat de LTP MattStone H20 (impermeabilizant puternic pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant piatra naturala LTP Ironwax Satin, cu efect de ud, confera aspect proaspat spalat, 5 litri
Description

Beneficiile sigilantului LTP Ironwax Satin:
- Sigilant/ impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor;
- Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta;
- Perfect pentru toate suprafetele;
- Protectia impotriva petelor;
- Intretinere usoara.

Produsul se utilizeaza doar la interior (nu sunt recomandate spatiile umede sau cabinele de dus).

LTP Ironwax Satin este potrivit si recomandat pentru spatii cu uz casnic si comercial, fiind usor de aplicat. Pelicula sa de finisare dupa uscare, devine satinata cu efect de auto-stralucire, 

Produsul este varianta superioara a vechilor tipuri de lac pentru piatra naturala sau lacuri pentru piatra cu aspect umed, formand la final un etansant acrilic rezistent la uzura. 
Solutia de la LTP UK are mai multe avantaje de care te poti bucura:
- Imbunatateste culoare si textura;
- Protejeaza impotriva patarii si murdariei persistente;
- Poate fi utilizat pe travertin, calcar, gresie, ardezie, marmura, teracota, pietre poroase, caramida, terrazzo si chiar beton. 

Utilizare:
Pentru inceput, asigura-te ca suprafata care urmeaza a fi tratata este complet curatata si uscata, cu minim 24 de ore inainte. 
Orice urma de umezeala ramasa poate provoca uscarea opaca a produsului LTP Ironwax Satin.

Cum se aplica produsul in functie de suprafata
Suprafata neslefuita sau texturata (natur, periate, fiamate, etc.):
- Foloseste un burete sau o perie cu care sa aplici un strat subtire, uniform, intr-o singura directie, dar fara sa freci;
- Produsul se lasa sa se usuce timp de aproximativ o ora;
- Ironwax Satin se aplica pana cand s-a creat un strat subtire si uniform (in medie, de trei ori);
- Pentru straturi si mai lucioase, trebuie aplicate straturi suplimentare, in unghiuri drepte fata de cele anterioare (maxim sase). 

Suprafata mata sau antichizata:
- Aplici folosind o carpa imbibata;
- Continutul se toarna intr-un recipient separate, iar tesatura se inmuaie in solutie si se stoarce tesatura;
- Tesatura se impatureste si se aplica in strat subtire, uniform, pe intreaga suprafata, fara a freca;
- Solutia se aplica pana cand se creeaza un strat subtire, uniform (de regula, de trei ori);
- Se lasa la uscat timp de o ora;
- Pentru straturi mai lucioase, se aplica straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (maxim sase). 

Important
Evita sa aplici mult prea multe straturi, deoarece pot provoca acumulari inestetice si pot reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, insa va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin duritatea si pentru a deveni pe deplin rezistente la apa. 
Este recomandat ca inainte, sa incerci produsul pe placi de rezerva pentru a putea stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general. 

Pentru intretinere
Se curata podeaua (noi recomandam folosirea solutiei LTP Floorshine pentru suprafetele tratate), iar in zonele in care impermeabilizarea devine uzata, se aplica mai mult LTP Ironwax Satin. 

Cata cantitate de soltutie LTP Ironwax se foloseste:
- Apoximativ un litu (un strat) la o suprafata de 15-30 mp, in functie de porozitatea substratului. 

In cazul unei suprafete poroase, precum calcarul neslefuit, gresia naturala etc., este recomandat sa impermea

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Sigilant/impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor
USP2Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta
USP3Perfect pentru toate suprafetele
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1040
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220014053
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
LTP Mattstone, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete din piatra naturala nepolisata, caramida, teracota, beton
LTP Mattstone, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete din piatra naturala nepolisata, caramida, teracota, beton

LTP Mattstone, 5 L - Impermeabilizant pentru suprafete din piatra naturala nepolisata, caramida, teracota, beton

Un impermeabilizant eficient ce ofera protectie maxima tuturor suprafetelor pe care este aplicat (ex: piatra naturala, gresie, teracota, caramida si beton). Nu modifica aspectul suprafetei, perfect pentru uz interior si exterior. Livrare rapida prin curierat rapid cu plata ramburs.

Potrivit pentru:
- toate tipurile de piatra naturala;
- portelan;
- sandstone;
- teracota;
- pavaje pentru curte;
- caramizi. 

Beneficiile utilizarii LTP Mattstone:
- Imbunatateste delicat culoarea materialului pe care este aplicat;
- Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor, grasimiilor si petelor necorozive;
- Ideal de utilizat la aplicarea cu masina monodisc;
- Permite suprafetei tratate sa respire

Mod de utilizare:
Agita flaconul inainte de utilizare. Asigura-te ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata uscata si fara murdarie (inclusiv reziduuri de santier). Aplica impermeabilizantul cu o carpa moale sau o pensula si lasa cel putin doua ore pauza intre straturi. Podelele mai absorbante pot necesita straturi viitoare si pe acestea produsul trebuie aplicat din abundenta. La o ora dupa aplicare, freaca suprafata cu o carpa moale fara puf sau masina de lustruire pentru a obtine o finisare uniforma, si indeparteaza orice material care nu a fost inca absorbit. Acest produs se va usca dupa aproximativ doua ore, dar va dura inca trei zile pentru a deveni pe deplin rezistent.

Scopul este de a umple complet substratul cu impermeabilizant fara aplicarea acestuia in exces. Nu se aplica in lumina directa a soarelui. 

Consum in functie de porozitatea suprafetei:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10 mp;
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10 mp;
nu se aplica peste suprafete cu finisaj lustruit (polisat).

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doresti sa cureti peretii si suprafetele de lucru (blaturi), utilizeaza pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, consulta fisa cu date tehnice.

Ai nevoie de ajutor pentru a calcula cantitatea si solutiile necesare pentru suprafata ta ? Calculatorul LTP te ajuta sa configurezi solutiile profesionale adecvate pentru suprafata ta, click aici Calculator LTP


Specificatii:
CuloareIncolor
Greutate MP5
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareProdusul se poate aplica peste orice suprafata, mai putin peste suprafete lustruite (polisate), de asemenea trebuie tinut sa nu se aplice la exterior daca urmeaza sa ploua (in cazul in care se aplica la exterior si urmeaza sa ploua, utilizati LTP MATTSTONE H20 pe baza de apa)
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Greutate U.M:5
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameImpermeabilizant LTP Mattstone, pentru piatra naturala , nu modifica aspectul, 5 Litri
Description

Beneficiile utilizarii LTP MATTSTONE
Imbunatateste delicat culoarea si textura materialului pe care este aplicat
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau grasimiilor
Se preteaza pentru exterior sau interior
Prima alegere a oricarui profesionist
Permite suprafetei tratate sa respire

Mod de utilizare:
Agitati flaconul inainte de utilizare. Asigurati-va de suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata uscata si fara murdarie noroi ciment sau mortar. Aplicati impermeabilizantul cu o carpa moale sau o pensula si lasati cel putin doua ore pauza intre straturi. Podelele mai absorbante pot necesita straturi viitoare si pe acestea produsul trebuie aplicat din abundenta. La o ora dupa aplicare frecati suprafata cu o carpa moale fara puf sau masina de lustruire pentru a obtine o finisare uniforma si indepartati orice material care nu a fost inca absorbit. Acest produs se va usca dupa aproximativ doua ore dar va dura inca trei zile pentru a deveni pe deplin rezistent.

NB. Scopul este de a umple complet substratul cu etansant fara aplicarea acestuia in exces. Nu se aplica in lumina directa a soarelui. Impermeabilizantul va ajuta la inhibarea petelor pe baza de ulei (grasimi). Pe podele dure ar putea fi recomandat sa utilizati un impermeabilizant de suprafata corespunzator impreuna cu acest etansator.

Consum in functie de porozitatea suprafetei:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10mp
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10mp
nu se aplica peste suprafete cu finisaj lustruit (polisat)

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.

Tip produsImpermeabilizant
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Imbunatateste delicat culoarea si textura materialului pe care este aplicat
USP2Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau grasimiilor
USP3Ideal de utilizat la aplicarea cu masina monodisc
eMAG Destinat pentruPerete, Podea
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):960
Greutate unitate ambalare (kg):20 Kg
unitate masuraBUC
pret_intreg0
eMAG FormaLichid
Garantie24
eMagHandlingTime0
EAN5031220012059
Dimensiuni pt titlu5 L
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.