Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Vara aceasta totul e mai bun pe gratar! Proiect initiat de showroom-ul si magazinul online de piatra naturala, PIATRAONLINE

Vara aceasta totul e mai bun pe gratar! Proiect initiat de showroom-ul si magazinul online de

Cu totii stim ca nimic nu se compara cu mirosul de gratar alaturi de prieteni intr-o seara de vara. In plus, orice ai pune la sfarait se transforma in atractia principala a mesei. Showroom-ul si magazinul online de piatra naturala, PIATRAONLINE, vine cu cea mai buna solutie prin intermediul campaniei #MaiBunPeGratar.


In perioada 1 august - 30 septembrie 2016, intra pe http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, voteaza gratarul preferat si poti castiga peste 30 de premii sau marele premiu, un gratar de gradina placat cu piatra naturala in valoare de 1.599 RON.

 

 

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara. 

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa - de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

Social Media: https://www.facebook.com/PiatraOnline.ro

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE