Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Valorifică potențialul sectorului piscicol

Piscicultura, ca ramură de baza a acvaculturii, se ocupă cu recoltarea și valorificarea peștelui destinat consumului uman, dar contribuie totodată la selecția, reproducția și alimentația peștilor în condiții controlate, în contextul unei eficiențe economice cât mai mari. La momentul actual, România dispune de un important potențial piscicol.
Valorifică potențialul sectorului piscicol

Patrimoniul de interes reprezintă aproximativ 3% din suprafața totală a țării. Acvacultura în România a început să ia amploare după anul 1960, iar la sfârșitul anului 1989 existau aproximativ 100.000 ha, sub formă de pepiniere și crescătorii. Multe dintre aceste amenajări au fost realizate cu mari deficiențe, iar unele au fost chiar nefuncționale.

Administrarea unei ferme piscicole nu se diferențiază ca principii manageriale de fermele zootehnice. Fermierul trebuie să identifice soluțiile optime pentru eficientizarea proceselor de producției. În acest sens, compania 1st Criber pune la dispoziția piscicultorilor echipamente optimizate, precum: silozuri pentru stocarea hranei pentru peștivase piscicole pentru diferite specii de peștiincubatoare, roabe pentru transport, hidrobioane pentru transportarea peștilor vii și bărci.

Cuvele piscicole reprezintă soluția optimă pentru fermele care își doresc optimizarea spațiului de producție, fiind ideale pentru orice tip de amplasament. Realizate din P.A.F.S. și tratate cu gelcoat, acestea asigură o bună circulație a apei și oxigenului, reducând semnificativ formarea algelor, bacteriilor sau a altor viruși specifici mediului acvatic.

Valorifică potențialul sectorului piscicol
Incubatoarele 1st Criber reprezintă soluția ideală pentru fermierii care își doresc o producție proprie de puiet din material genetic pentru comercializare sau pentru piscicultorii care își doresc eficientizarea producției. Troacele de incubație pot fi folosite atât pentru supravegherea procesului complet de incubație, cât și pentru hrănirea în primele stadii de dezvoltare ale larvelor, după ce sacul vitelin s-a absorbit.

Valorifică potențialul sectorului piscicol
Hidrobioanele sunt confecționate din PP cu pereți dubli, termorezistenți. Utilizate pentru transportarea în condiții optime a peștilor vii, acestea sunt ușoare, nu se sparg și se pot confecționa în diferite mărimi.

Valorifică potențialul sectorului piscicol
Silozurile 1st Criber sunt dispozitive fiabile ce oferă rezistență și longevitate în manevrare. Principalele avantaje ale acestui tip de produs sunt materializate în ușurința montajului, transportului, utilizării și întreținerii.

Valorifică potențialul sectorului piscicol
Eficientizarea proceselor de producție se definește prin acțiuni minime de retehnologizare. Compania 1st Criber sprijină dezvoltarea sectorului piscicol punând la dispoziția fermierilor o gamă vastă de produse optimizate destinate acestui domeniu.

1st Criber – susținem împreună dezvoltarea durabilă a pisciculturii.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET
Lucru în România