Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Utilizarea programelor CAD acasă

Am pregătit pentru voi câteva informații utile în această perioadă când suntem nevoiți să ne desfașurăm activitatea de acasă. Este bine să știți că aveți în continuare acces la software și servicii pentru a putea fi conectați și productivi de oriunde.
Utilizarea programelor CAD acasă

Foarte mulți producători de software oferă posibilitatea utilizării licențelor acasă sau în deplasare.

 

  • În funcție de tipul de licență deținut puteți instala și activa programul pe un al doilea sau al treilea calculator (vezi licențele SketchUp sau Autodesk single-user), sau puteți împrumuta o licență de pe server sau solicita un cod de activare pentru utilizarea licenței acasă (în cazul licențelor Autodesk multi-user).
  • Licențele de tip floating permit instalarea programelor pe oricâte calculatoare și utilizarea simultană în limita numărului de licențe deținute (vezi licențele V-Ray, Lumion, Rhino)
  • În alte cazuri este posibilă dezactivarea licenței de pe un calculator și activarea ei pe altul (vezi licențele recente de TopoLT, ProfLT, TransLT)
  • Dacă nu ești sigur ce tip de licență ai și care sunt opțiunile de utilizare a ei acasă te rog sa ne contactezi.


Autodesk oferă acces gratuit la servicii cloud BIM360

 

Pentru a sprijini clienții care au nevoie de un mediu de lucru conectat și colaborativ, Autodesk oferă acces gratuit până pe 31 mai 2020 (cu posibilitate de prelungire) la servicii cloud de proiectare și colaborare precum: BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD Web and Mobile și Shotgun – toate pentru utilizare comercială. Cei interesați pot utiliza gratuit aceste servicii cloud prin crearea unui cont pe site-ul Autodesk și accesarea versiunii trial disponibilă pentru fiecare produs.Vizitează pagina Autodesk pentru mai multe detalii.


Cursuri CAD online

 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor voastre de training am programat în perioada următoare o serie de cursuri online. Cursurile oferă aceleași informații de calitate și sunt livrate în direct, oferind interacțiune în timp real cu instructorul și ceilalți participanți.


www.cadware.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CADWARE Engineering