Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Uşa rapidă Dynaco D-313 Cleanroom cu "return of investment" rapid

Camera curata este un mediu cu aer purificat in care se pot desfasura in siguranta activitati specifice din domeniul farmaceutic, alimentar sau industrial. Purificarea si mentinerea suprapresiunii de pana la 50Pa in aceste incinte conduc la un cost important de-a lungul perioadei de exploatare. Aceste cerinte contureaza caracteristicile usilor care echipeaza astfel de spatii, mai ales daca sunt usi cu dimensiuni mari.
Uşa rapidă Dynaco D-313 Cleanroom cu "return of investment" rapid

Usa rapida din pvc Dynaco D-313, un produs certificat GMP -clasa C/ ISO 14644-1-Clasa 6, raspunde acestor cerinte astfel:

Trafic fluent si reducerea drastica a pierderilor de aer curat printr-un ciclu rapid de deschidere/inchidere. Usa atinge viteza impresionanta de 2,7 m/s cu rampe scurte de accelerare si decelerare datorita noului panou de comana Dynalogic 5.

Prietenoasa cu personalul datorita lipsei elementelor rigide sau a cablurilor electrice in miscare. Designul ergonomic, fara muchii, o face si foarte usor de curatat.

Fara costuri daca usa este lovita accidental prin sistemul de reinsertie automata. In cazul in care cortina este lovita accidental, se repune in functiune fara interventie umana.

Economie de spatiu: D-313 Cleanroom ocupa foarte putin spatiu interior, doar 65 mm pe laterale si 402 mm in partea superioara.

Flexibilitate in conectare datorita centralei de comanda Dynalogic 5, care o face ideala pentru interconditionarile specifice camerelor curate. Dynalogic 5 stocheaza log-urile de functionare pe intreaga perioada de viata, oferind posibilitatea unor rapoarte customizate pentru client, dar si programari specifice de functionare.

Functionare sigura: pastrarea caracteristicilor usii au fost testate la 1.000.000 cicluri

Pierdere minima de aer purificat atunci cand usa este inchisa. Dynaco exceleaza la acest capitol datorita "sigilarii" pe toate cele patru laturi si tehnologiei brevetate "bead". Analiza de cost care include si acest indicator face din D-313 Cleanroom solutia castigatoare.

Uşa rapidă Dynaco D-313 Cleanroom cu "return of investment" rapid

Fisa tehnica si prezentare video puteti gasi aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GUNTHER TORE