GUNTHER TORE

GUNTHER TORE

Str. Ana Davila nr. 11, Bucuresti, sector 5


Relatii clienti:

Despre GUNTHER TORE

Günther Tore Romania a fost fondata in 2003, ca importator oficial pentru Romania al Günther Tore GmbH. Günther Tore are o experienta de peste 40 de ani in domeniul sistemelor de usi si porti.

Acest brand este prezent pe piata romaneasca inca din 1995.
In Europa compania se numara in prezent printre liderii pietei de profil, iar in Romania, in cei zece ani de la infiintare am castigat clienti importanti (retele auto, unitati de productie, unitati de transport, depozite, garaje subterane), oferind o gama larga de sisteme de porti atat pentru domeniul industrial cat si pentru utilizatorii individuali: usi sectionale, usi rulou, grilaje rulou, usi rapide din pvc, usi pliante, usi culisante, usi de hangar, tehnica de incarcare, usi antifoc, porti in consola si sisteme de actionare.

Alaturi de Günther Tore reprezentam pe piata romaneasca alte cateva companii de renume: Stertil (Olanda), ITW-Torsysteme (Germania), Butzbach Hangartore (Germania), Came (Italia), Rolling Center (Italia). Acest lucru ne permite sa asiguram solutii complete in materie de sisteme de inchidere.

Filozofia marcii este orientarea fara compromisuri catre client. Calitatea, finisajul, durata indelungata de exploatare, garantia de minim 2 ani, toate imbinate intr-un deplin acord cu cerintele arhitectonice sunt caracteristicile produselor de inalta clasa pe care vi le oferim.

Succesul de pana acum se datoreaza atat profesionalismului echipei Günther Tore Romania cat si retelei de distribuitori care ofera valoare prin flexibilitatea solutiilor si prin calitatea ireprosabila a lucrarilor efectuate.  Am gasit astfel motivatia sa continuam in a ne orienta clientii spre solutii individuale si avansate din punct de vedere al tehnicii si calitatii.
 
Suntem aici pentru dumneavoastra!

Documentații tehnice

     1 - 1 din 1 documentatii
    9 game de produse înscrise