Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Update la SketchUp 2020

Lansat în luna ianuare, SketchUp2020 a trecut printr-o revizuire în aprilie și un update în august. Iată în ce a constat acest update:
Update la SketchUp 2020

Activarea și dezactivarea liniilor de deducție pentru funcția Line în SketchUp

Deducția în SketchUp vine în toate formele și dimensiunile. Una dintre cele mai distincte este Deducția liniilor care vă permite să fixați sau să blocați axele roșii, verzi și albastre. Desigur, Linear Inferencing face ca SketchUp să funcționeze, dar poate, de asemenea, și să încurce. De exemplu, dacă lucrați cu spații foarte mici sau trasați imagini, ar fi de preferat să o dezactivați.

Ca prim pas în această direcție, funcția Line are acum o tastă de modificare, și anume ALT la Windows și CMD la Mac, pentru a modifica Deducția liniilor de la On la Off, astfel încât să puteți desena margini/muchii fără a fi prins de un punct. Puteți dezactiva toate operațiile sau puteți lăsa activate doar deducțiile paralele și perpendiculare. Desigur, puteți sări în continuare la o deducție specifică – roșu, verde, albastru sau magenta – folosind tastele cu săgeți.

Unirea muchiilor în SketchUp

A fost adăugată funcția „Weld Edges” la instrumentele native ale SketchUp. Aceasta înseamnă că puteți uni margini și forme arcuite într-o singură polilinie fără a instala o extensie. Dacă nu ați folosit o extensie de unire, vă recomandăm să începeți să uniti marginile pentru orice față în care doriți o extrudare de tip push/pull. Selectați marginile pe care doriți să le uniți, faceți click-dreapta și dați click pe “Weld Edges”.

Update la SketchUp 2020

Toate informațiile despre schimbările și îmbunătățirile incluse în acest update sunt disponibile aici.Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CADWARE Engineering