Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un mic apartament in Polonia, in culori clasice, dar stil contemporan

Un mic apartament in Polonia, in culori clasice, dar stil contemporan

Acest apartament modern, de doar 86 metri patrati, este situat in Wejherowo, Polonia, si a fost proiectat de designerii de interior Helena Michel si Adam Michel (Michel Design). Apartamentul are doua camere de dormit, ca spatiu de primire un „open space” (living si bucatarie), o baie spatioasa, un hol si un dressing, designul unitar oferindu-le o continuitate sau unitate coloristica.

 

Eleganta si functionalitatea sunt principalele atribute care caracterizează acest apartament contemporan. Decorul se bazează pe o combinație de culori verde, violet si cu culorile calde ale pamantului, in mijlocul carora albul si negrul dau suportul, lumina si contururile necesare.

Mobilierul din camera de zi a fost conceput special dupa masurile acestui spatiu, iar bucătăria a fost proiectata in continuitate cu camera de zi. Frigiderul, dulapuri și alte aparate sunt integrate discret în întregul design. Aspectul baii originale a fost schimbat: peretele care separă bucătăria de baie a fost mutat pentru a se crea un spațiu pentru un dulap cu usi glisante. Placarea cu furnir maro inchis pe peretii din baie, cu nuante de bej pe gresie si faianta, demonstreaza cum culorile lemnului nu mai sunt demult considerate nepotrivite in baie.

Dormitorul principal a fost decorat intr-un stil ce este numit astazi clasic-contemporan. Nuante delicate de violet adauga o pata de culoare in incaperea ale carei nuante dominante sunt cele ale lemnului.

 

 

Mai multe informatii despre designerii creatori pe Michel Design, sursa si alte imagini si pe freshome.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva