Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ultimul etaj si plafoanele atipice dau personalitate si dinamism unui apartament modern

Ultimul etaj si plafoanele atipice dau personalitate si dinamism unui apartament modern
Atipic ca structura, din pricina plafonului care fie este inclinat in unghiuri prea mari pentru o amenajare clasica, fie este inalt si strabatut de luminatoare, acest apartament reuseste sa isi gaseasca echilibrul printr-un design atent conceput. Liniile dinamice au dus la crearea unui spatiu plin de energie si personalitate, in timp ce largimea spatiului (147 metri patrati) a permis o serie de amenajari generoase, primitoare.

 

In spatiile taiate pe diagonala de plafoane colturile obtinute in acest fel au fost ingenios utilizate pentru crearea unor spatii intime, fie de dormit, fie pentru momente de retragere din dinamismul cotidian. Invers, tavanul inalt, cu luminator si grinzi, creeaza inaltime, volume si lumina deasupra camerei de zi care, unita cu bucataria moderna, devine punctul focal al locuintei. Un stil de mobilier vintage-industrial, cu semineul modern ca punct central vizual, creeaza acel aspect de invidiat al unei locuinte nu doar confortabila, ci si foarte interesanta vizual.

 

 

Mai multe pe Skeppsholmen, via Freshome

Ventil lavoar click/clack Alca Plast (alama cromata, 5/4", fara preaplin, dop mare)
Ventil lavoar click/clack Alca Plast (alama cromata, 5/4", fara preaplin, dop mare)

Ventil lavoar click/clack Alca Plast (alama cromata, 5/4", fara preaplin, dop mare)

Ventilul este destinat lavoarelor fara preaplin si are un mecanism CLICK-CLACK cu durata de functionare indelungata.
Este executat din alama cromata. Racordul la sifon se realizeaza printr-un filet de 5/4”.
Ventilul este rezistent la actiuni mecanice si la produse chimice uzuale.
Dopul este din metal cu finisaj cromat, are diametrul de 66 mm.  
Garantia este de 2 ani.


Specificatii:
Greutate MP0.41
Cantitate minima de comanda1
Greutate U.M:0.4084
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieChiuvete baie
EAN8594045930627
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Chiuveta Matia Basalt Moreno
Chiuveta Matia Basalt Moreno

Chiuveta Matia Basalt Moreno

Lavoar Bazalt , Lavoar Piatra, Chiuveta Piatra, Chiuveta Bazalt, Piatraonline

 

Domenii de utilizare

Chiuveta Bazalt Matia Moreno se utilizeaza in spatii private, dar si publice: cafenele, baruri, cladiri de birouri, hoteluri. Este un Lavoar Piatra deopotriva elegant si rezistent, cu un design spectaculos, si o forma speciala.  

 

Caracteristici

Bazaltul Este o Roca Vulcanica, provenita din solidificarea rapida a lavei de suprafata. Are o granulatie fina si o duritate superioara. Chiuveta Bazalt intruneste toate calitatile pentru amplasarea in bai rezidentiale dar si in cele publice.

 

Tipuri dimensionale si asocieri posibile

Regasesti placi din bazalt Black Beauty pentru pavaj aici iar daca vrei un inlocuitor de grosime 2 cm, poti lua piatra sinterizata.

 

Montaj Chiuveta Bazalt

Montajul Chiuveta Bazalt se realizeaza pe blat, dupa debitarea gaurii pentru scurgere si dupa carotarea celei pentru baterie. 

 

Intretinere Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj.

 

1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau alti detergenti specializati. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice.

2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete  Se recomanda Mattstone h1O.

3. Intretinere propriu-zisa - se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash.

 

Investeste in Chiuveta Bazalt Matia Moreno de la PIATRAONLINE pentru cele mai durabile si rezistente Lavoare Piatra!
Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialBazalt, Bazalt
CuloareGri-antracit
Greutate MP60
Adeziv Recomandatsilicon sanitar
Impermeabilizant RecomandatLTP Grout & Tile Protector Spray
Dimensiune:95 x 45 cm
Greutate U.M:60
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Grout & Tile Protector Spray
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Stone Wash
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Striper
Produs pentru intretinereLTP Power Striper
Produs de curatare pete LTP Stone Wash
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategorieChiuvete baie
EAN5949286805518
Dimensiuni pt titlu95 x 45 cm
Ultimul etaj si plafoanele atipice dau personalitate si dinamism unui apartament modern
Pexels

• Mobilierul și întreaga amenajare sunt adaptate la dimensiunile, formele și abilitățile individuale ale utilizatorilor; există soluții pentru adulți, mai mult sau mai puțin activi, dar și pentru copii, persoane în vârstă sau persoane cu dizabilități. De asemenea, se poate opta pentru variante reglabile, adaptate mai multor persoane și situații.
• Este important să avem la dispoziție soluții care să ne ofere un acces simplu și fără riscul de a ne accidenta, reducând efortul fizic sau de concentrare, deci oboseala. Acțiunile repetate trebuie să se desfășoare astfel încât să nu producă leziuni sau dureri ale sistemului musculo-scheletal, iar obiectele cu utilizare frecventă ar trebui plasate în locuri convenabile; obiectele grele ar trebui să fie așezate acolo unde nu pot face rău prin cădere și pot fi preluate cu ușurință.
• Siguranța presupune și folosirea unor materiale rezistente, fără margini tăioase sau colțuri ascuțite, prevenindu-se astfel accidentele.
• Utilizatorii apreciază modelele de mobilier care se potrivesc rutinelor lor zilnice, ceea ce poate însemna economie de timp, respectiv costuri reduse pe termen lung.
• În proiectarea unui spațiu ergonomic, se ține cont și de latura estetică, astfel încât cele două să se integreze perfect.
• Designul mizează pe utilizarea cât mai eficientă a spațiului; sunt dezirabile soluțiile modulare și piesele de mobilier care să facă un spațiu adaptabil mai multor situații, îmbunătățind relația utilizatorilor cu ambientul.
• Se iau în calcul și aspecte precum sursele de lumină, fluxul de aer, umiditatea aerului și temperatura.
• Ergonomia ultimilor ani este influențată puternic de concepte precum sustenabilitate, durabilitate, materiale ecologice, economie circulară sau design biofilic, care înseamnă nu doar un plus de sănătate pentru utilizatori și mediu, dar și un anumit grad de satisfacție dată de sentimentul de siguranță și de implicarea socială. Aici am mai putea menționa și designul incluziv, care să evite limitările sau discriminările.

Amenajarea dormitorului

Ultimul etaj si plafoanele atipice dau personalitate si dinamism unui apartament modern
Pexels

Pentru dormitor, ergonomia presupune alegerea corectă a mobilierului și aparaturii, aranjarea acestora și iluminarea optimă. În privința pieselor de mobilier, veți lua în calcul, desigur, patul cu salteaua aferentă. Deși se spune că un pat înalt este mai sănătos (pentru că sus aerul este mai oxigenat), trebuie ca urcarea și coborârea să se facă natural, fără efort (mai ales pentru persoanele în vârstă). Nici înălțimea foarte mică nu este de dorit, de asemenea din motive de accesibilitate. Tăblia patului este și ea un element important: așa-numitul ”stat în capul oaselor”, pentru a citi sau privi la televizor, este mai confortabil dacă aveți un suport ferm, moale sau curbat, și nu un panou plan, dur. Cel mai important aspect este însă salteaua, care vă asigură un somn odihnitor. Alegerea saltelei se face absolut individual, în funcție de persoană (sau persoane, la patul matrimonial). Poate fi vorba despre una moale sau ortopedică, ori una ergonomică, capabilă să se adapteze formei corpului. Același lucru este valabil și pentru perne, care trebuie alese astfel încât să nu tensioneze gâtul – cu efectele neplăcute pe care le intuim.

Dacă intenționați să amplasați un televizor în dormitor, acesta va fi poziționat în funcție de pat, astfel încât, atunci când sunteți în poziție orizontală, să îl puteți privi fără efort – puțin deasupra liniei vizuale; în caz contrar, veți face efort când îl priviți și veți avea dureri de coloană sau dureri de cap. În consecință, televizorul va sta în punctul opus față de capul patului.
Restul mobilierului în dormitor ar trebui redus la minimum, mai ales dacă nu aveți prea mult spațiu la dispoziție – este mai practic, mai sigur și mai relaxant (o încăpere aglomerată să senzația de dezordine și ne stresează, poate fără să ne dăm seama). Pentru a fi cât de cât ”aerisit”, un dormitor ar trebui să aibă măcar o treime din suprafață liberă – este de dorit și din perspectiva traficului. Ar fi de dorit să alocați maximum 60% din arie pentru mobilier, 10% pentru diverse accesorii și 30% zone de acces. Dulapurile voluminoase ar trebui suplinite funcțional de un spațiu de depozitare separat, gen dressing; câteva rafturi înguste pot fi dezirabile, pentru că permit depozitarea lăsând totuși senzația de spațiu, pe care o dă perspectiva asupra pardoselii. Găsind soluții de depozitare în spațiile ”moarte” (sub pat, în taburete etc.), camera devine mult mai atrăgătoare.

Dacă dormitorul este și spațiul în care lucrați, în mod curent sau din când în când, încăperea trebuie gândită diferit, creând pentru postul de lucru o mini-amenajare individualizată, cumva separată și distanțată de zona patului.

Când vorbim despre amplasarea mobilierului, am mai putea enunța câteva reguli pe care ar fi bine să le respectăm. În primul rând, patul să fie pe peretele opus ușii, evitând expunerea la curenții de aer, și de preferat pe cel mai mare perete al camerei, care să nu aibă însă ferestre. Dulapul (la care nu am putut renunța, neavând dressing), se așează pe peretele opus patului, iar noptierele pe lateralele patului, așa cum e firesc. Fereastra nu va fi obturată de niciun obiect de mobilier. În cazul în care vă doriți un birou de lucru sau o măsuță de toaletă, o idee poate fi gruparea acestora cu un dulap, în același corp.

Iluminatul contribuie decisiv la obținerea unui dormitor ergonomic și estetic; veți urmări crearea unui iluminat stratificat, în care se îmbină lumina naturală cu cea artificială, aceasta din urmă având cele trei componente: ambientală (de preferat cât mai uniformă), de accent (spoturi sau aplice pe anumite zone de interes pentru încăpere) și lumină de sarcină – pentru un post de lucru, de exemplu, sau lampa de citit de la capul patului.

Ultimul etaj si plafoanele atipice dau personalitate si dinamism unui apartament modern
Pexels

• Mobilierul și întreaga amenajare sunt adaptate la dimensiunile, formele și abilitățile individuale ale utilizatorilor; există soluții pentru adulți, mai mult sau mai puțin activi, dar și pentru copii, persoane în vârstă sau persoane cu dizabilități. De asemenea, se poate opta pentru variante reglabile, adaptate mai multor persoane și situații.
• Este important să avem la dispoziție soluții care să ne ofere un acces simplu și fără riscul de a ne accidenta, reducând efortul fizic sau de concentrare, deci oboseala. Acțiunile repetate trebuie să se desfășoare astfel încât să nu producă leziuni sau dureri ale sistemului musculo-scheletal, iar obiectele cu utilizare frecventă ar trebui plasate în locuri convenabile; obiectele grele ar trebui să fie așezate acolo unde nu pot face rău prin cădere și pot fi preluate cu ușurință.
• Siguranța presupune și folosirea unor materiale rezistente, fără margini tăioase sau colțuri ascuțite, prevenindu-se astfel accidentele.
• Utilizatorii apreciază modelele de mobilier care se potrivesc rutinelor lor zilnice, ceea ce poate însemna economie de timp, respectiv costuri reduse pe termen lung.
• În proiectarea unui spațiu ergonomic, se ține cont și de latura estetică, astfel încât cele două să se integreze perfect.
• Designul mizează pe utilizarea cât mai eficientă a spațiului; sunt dezirabile soluțiile modulare și piesele de mobilier care să facă un spațiu adaptabil mai multor situații, îmbunătățind relația utilizatorilor cu ambientul.
• Se iau în calcul și aspecte precum sursele de lumină, fluxul de aer, umiditatea aerului și temperatura.
• Ergonomia ultimilor ani este influențată puternic de concepte precum sustenabilitate, durabilitate, materiale ecologice, economie circulară sau design biofilic, care înseamnă nu doar un plus de sănătate pentru utilizatori și mediu, dar și un anumit grad de satisfacție dată de sentimentul de siguranță și de implicarea socială. Aici am mai putea menționa și designul incluziv, care să evite limitările sau discriminările.

 

Amenajarea dormitorului


Ultimul etaj si plafoanele atipice dau personalitate si dinamism unui apartament modern
Pexels

Pentru dormitor, ergonomia presupune alegerea corectă a mobilierului și aparaturii, aranjarea acestora și iluminarea optimă. În privința pieselor de mobilier, veți lua în calcul, desigur, patul cu salteaua aferentă. Deși se spune că un pat înalt este mai sănătos (pentru că sus aerul este mai oxigenat), trebuie ca urcarea și coborârea să se facă natural, fără efort (mai ales pentru persoanele în vârstă). Nici înălțimea foarte mică nu este de dorit, de asemenea din motive de accesibilitate. Tăblia patului este și ea un element important: așa-numitul ”stat în capul oaselor”, pentru a citi sau privi la televizor, este mai confortabil dacă aveți un suport ferm, moale sau curbat, și nu un panou plan, dur. Cel mai important aspect este însă salteaua, care vă asigură un somn odihnitor. Alegerea saltelei se face absolut individual, în funcție de persoană (sau persoane, la patul matrimonial). Poate fi vorba despre una moale sau ortopedică, ori una ergonomică, capabilă să se adapteze formei corpului. Același lucru este valabil și pentru perne, care trebuie alese astfel încât să nu tensioneze gâtul – cu efectele neplăcute pe care le intuim.

Dacă intenționați să amplasați un televizor în dormitor, acesta va fi poziționat în funcție de pat, astfel încât, atunci când sunteți în poziție orizontală, să îl puteți privi fără efort – puțin deasupra liniei vizuale; în caz contrar, veți face efort când îl priviți și veți avea dureri de coloană sau dureri de cap. În consecință, televizorul va sta în punctul opus față de capul patului.

Restul mobilierului în dormitor ar trebui redus la minimum, mai ales dacă nu aveți prea mult spațiu la dispoziție – este mai practic, mai sigur și mai relaxant (o încăpere aglomerată să senzația de dezordine și ne stresează, poate fără să ne dăm seama). Pentru a fi cât de cât ”aerisit”, un dormitor ar trebui să aibă măcar o treime din suprafață liberă – este de dorit și din perspectiva traficului. Ar fi de dorit să alocați maximum 60% din arie pentru mobilier, 10% pentru diverse accesorii și 30% zone de acces. Dulapurile voluminoase ar trebui suplinite funcțional de un spațiu de depozitare separat, gen dressing; câteva rafturi înguste pot fi dezirabile, pentru că permit depozitarea lăsând totuși senzația de spațiu, pe care o dă perspectiva asupra pardoselii. Găsind soluții de depozitare în spațiile ”moarte” (sub pat, în taburete etc.), camera devine mult mai atrăgătoare.

Dacă dormitorul este și spațiul în care lucrați, în mod curent sau din când în când, încăperea trebuie gândită diferit, creând pentru postul de lucru o mini-amenajare individualizată, cumva separată și distanțată de zona patului.

Când vorbim despre amplasarea mobilierului, am mai putea enunța câteva reguli pe care ar fi bine să le respectăm. În primul rând, patul să fie pe peretele opus ușii, evitând expunerea la curenții de aer, și de preferat pe cel mai mare perete al camerei, care să nu aibă însă ferestre. Dulapul (la care nu am putut renunța, neavând dressing), se așează pe peretele opus patului, iar noptierele pe lateralele patului, așa cum e firesc. Fereastra nu va fi obturată de niciun obiect de mobilier. În cazul în care vă doriți un birou de lucru sau o măsuță de toaletă, o idee poate fi gruparea acestora cu un dulap, în același corp.

Iluminatul contribuie decisiv la obținerea unui dormitor ergonomic și estetic; veți urmări crearea unui iluminat stratificat, în care se îmbină lumina naturală cu cea artificială, aceasta din urmă având cele trei componente: ambientală (de preferat cât mai uniformă), de accent (spoturi sau aplice pe anumite zone de interes pentru încăpere) și lumină de sarcină – pentru un post de lucru, de exemplu, sau lampa de citit de la capul patului.

Tuburi corugate 630
Tuburi corugate 630

Aplicații tuburi corugate

 

La ce se folosesc tuburile corugate? La orice tip de proiect ce necesită tubulatură!

Aveți nevoie să construiți sau să recondiționați un sistem de canalizare? Tuburile corugate sunt onorate să facă parte din proiectul dumneavoastră!

Aveți nevoie să construiți podețe sau căi de acces în curte? Avem tuburi corugate de diferite diametre și dimensiuni, deci cu siguranță vă putem ajuta să alegeți tubul potrivit.

Aveți nevoie să construiți un sistem de drenaj? Vă felicităm pentru idee! Este obligatoriu pentru orice casă (gospodărie) să aibă un sistem de drenaj! Dacă țineți la fundația casei și la sol (fie din curte, fie din grădină), înseamnă că aveți deja un sistem de drenaj. Nu aveți încă un sistem de drenaj? Vă ajutăm cu tuburile corugate necesare!

Aveți nevoie să vă protejați instalația electrică? Dacă doriți să oferiți protecție cablurilor electrice, fie în perete, fie în pământ, vă punem la dispoziție tuburi corugate speciale pentru protecție! Acestea vin în formă de colaci de 25, 50 sau 100 de metri.

Aveți nevoie de conducte pentru transportul fluidelor? Tuburile corugate au un nivel perfect de etanșeitate, astfel că nimic nu scapă... Puteți transporta Oceanul Pacific fără probleme cu ajutorul tuburilor corugate. Nu e glumă... Avem tuburi corugate cu diametre mari (3000 mm).

În caz că vă doriți să construiți conducte de gaze, merită să știți că tuburile corugate sunt potrivite și pentru astfel de proiecte. După cum am precizat deja, tuburile corugate sunt potrivite pentru orice proiect care are nevoie de tubulatură și merită folosite datorită beneficiilor pe care le au.

 

Beneficii tuburi corugate

 

Tuburile corugate sunt la mare căutare datorită beneficiilor pe care le oferă atât constructorilor, cât și celor care vor beneficia de pe urma lor. Cel mai probabil, dacă n-ar fi utile, lumea nu le-ar mai folosi (în mod special meseriașii n-ar mai folosi astfel de tuburi dacă n-ar avea atâtea beneficii...).

Tuburile corugate sunt flexibile. E de bine? De rău nu poate fi... Un material flexibil este ușor de folosit (manipulat, instalat), astfel că reprezintă un avantaj care merită menționat. De ce este flexibil? Datorită formei corugate.

Ați văzut cum arată un tub corugat? Dacă sunteți meseriaș, cu siguranță ați lucrat cu astfel de tuburi. Dacă nu, atunci cel mai probabil ați văzut băieții de la „Drumuri și poduri” că lucrau cu niște tuburi crestate în formă de spirală. Ei bine, acele creste au un rol foarte bun când vine vorba de rezistență.

Tuburile corugate sunt rezistente. Poate un material flexibil să fie rezistent? Absolut! Tuburile sunt rezistente și datorită formei, dar și datorită compoziției. Apropo, știți din ce sunt compuse tuburile corugate? Dintr-un material de plastic...

În secolul vitezei, unde tehnologia „zburdă” dintr-o parte-ntralta, există material de plastic rezistent. Tuburile corugate sunt create din polietilenă de înaltă densitate (HDPE/PEHD) cu pereți dubli. Astfel, datorită compoziției, oferă un nivel ridicat de rezistență mecanică, dar și chimică (ceea ce rezultă că nu pot fi afectate de substanțele chimice și microorganisme).

Tuburile corugate sunt ușoare. Parcă avem numai vești bune despre tuburile corugate... Ne bucurăm să vă punem la dispoziție materiale de calitate pentru proiecte de succes! Un tub corugat poate fi manevrat cu ușurință de un om sau doi oameni, dar un tub din metal sau din beton armat necesită echipamente speciale pentru manipulare.

Greutatea tuburilor corugate este mică în comparație cu greutatea altor tipuri de tuburi, cum ar fi cele din metal sau din beton armat.

Merită să amintim faptul că prețul tuburilor corugate este unul ușor, mai ales în comparație cu cel al tuburilor din metal sau beton armat? Per ansamblu, dacă luați în calcul transportul, manipularea, depozitarea și instalarea, tuburile corugate sunt mai ieftine.

Vă recomandăm să citiți articolul „Avantajele tuburilor corugate”.

 

Rezistență de nădejde

 

Rezistența este una dintre beneficiile tuburilor corugate. Dar nădejdea? Dacă „Speranța moare ultima”, atunci înseamnă că nădejdea nu moare niciodată (la fel ca speranța... de-aia se și numește speranță ca să sperăm în mod continuu... la nesfârșit).

Conform producătorilor, tuburile corugate au o durată de viață de cel puțin 50 de ani. Tuburile corugate rezistă atât la presiune (când sunt astupate în pământ), cât și la șocuri (lovituri mecanice).

Nu doar că rezistă din punct de vedere mecanic, dar au și o rezistență esențială la substanțele chimice. Ce-ați spune dacă sistemul de canalizare ar avea o scurgere sau o mică fisură? Ar însemna o compromitere totală. Nu doar o compromitere a instalației, ci și a solului. Bineînțeles că se poate interveni și remedia situația...

Dacă doriți să aveți o lucrare de calitate cu ajutorul tuburilor corugate, atunci trebuie să țineți cont și de mediu. E clar că tuburile corugate au o durată de viață îndelungată numai și numai dacă lucrarea a fost executată în parametri optimi și nu suferă din pricina neatenției omului (care poate să strice orice fără să vrea).

În funcție de proiectul pentru care folosiți tubulatura, e nevoie pe-alocuri și de mentenanță. Mentenanța trebuie să fie prezentă la orice lucrare, nu doar la tubulatură. Disciplina mentenanței trebuie să o avem zilnic în orice domeniu lucrăm, nu doar când vine vorba de construcții, corpul nostru sau gospodăria proprie.

 

Doriți lucrări de calitate?

 

Doriți lucrări de calitate? E frustrant să finalizezi o lucrare, iar la scurt timp să „puște” și să te-apuci din nou de proiect. Nu mai bine faceți de la bun început ceva de calitate? Pentru acest motiv aveți nevoie de materiale de calitate!

Pe pagina noastră, „Țeavă corugată / tub corugat”, aveți ocazia să alegeți tipul de tub corugat potrivit pentru proiectul dumneavoastră. În caz că nu găsiți diametrul de care aveți nevoie, vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 și vă ajutăm cu drag!

Acum știți că tuburile corugate au o mulțime de beneficii, o grămadă de aplicații, plus că sunt mai ieftine decât alte tipuri de tuburi, per ansamblu. Dacă aveți posibilitatea, mai ales în domeniul construcțiilor (sau chiar în orice domeniu ce ține de securitatea dumneavoastră), este bine să nu faceți economie...

Alegeți întotdeauna materiale de calitate dacă vă doriți proiecte de calitate!

 

Preț accesibil

 

Indiferent de ce criză economică va fi, trebuie să știți că lumea va construi în continuare. Cât credeți că pot urca prețurile la materialele de construcții? Prețurile fluctuează întotdeauna, mai ales acum la nivel global de când a fost criza sanitară și perioada cu războaiele. Nu trebuie să vă speriați de preț...

Oamenii de bună-credință vor construi indiferent de vremuri. E-adevărat că pe vremuri de criză economică unii vor construi mai puțin. Ce fac ceilalți? Se gândesc cum să construiască pe viitor. E bine să acționați în prezent cu perspectivă pentru viitor, mai ales în domeniul construcțiilor.

Cine locuiește la casă știe foarte bine că întotdeauna este de lucru în gospodărie. Ce-ați zice dacă ați lucra cu materiale de calitate? Dar să lucrați ca un specialist? Dacă aveți materiale de calitate, nu durează mult până să ajungeți specialist...

Înainte de toate, vă recomandăm să apelați la specialiști și să învățați meserie de la ei. Merită efortul!

 

Lucrați cu specialiști!

 

De ce să lucrați cu specialiști? Din simplul fapt că vă doriți o lucrare de calitate... Nu puțini sunt cei care își acordă titlul de „specialist” sau care se bagă la orice... Cum să alegeți un specialist?

De obicei, meseriașii nu se pricep la marketing și nu știu cu ce se „mănâncă”. Singura lor reclamă este prin viu grai. Probabil că este și cea mai bună metodă...

De exemplu, dacă vecinul meu și-a făcut un sistem de drenaj cu tuburi corugate și e mulțumit, atunci îmi va spune și mie lucrul acesta. Fie vorba între noi, îmi va spune și dacă sistemul de drenaj este un eșec sau dacă meseriașul nu a dat dovadă de profesionalism și omenie.

Vecinul se va lăuda la toată lumea cu noul sistem de drenaj, astfel că e inevitabil ca cel puțin o persoană să-și dorească să lucreze cu meseriașul care a efectuat lucrarea la vecinu'. Și uite-așa, din vorbă-n vorbă, meseriașul „culege” client după client doar prin faptul că efectuează lucrări de calitate.

Până la proba contrarie, toată lumea e specialistă, nu-i așa? Mergeți la vecinu' și vedeți cu ochii voștri dacă lucrarea este executată cum trebuie, dacă este eficientă și cu siguranță, chiar dacă nu vă pricepeți, vă puteți da cu părerea dacă este bine sau nu. În mod inevitabil, aveți nevoie de tubulatură fie în jurul casei fie în curte, fie în grădină. Tuburile corugate vă pot fi de mare ajutor!

 

Contact

 

V-ați hotărât ce tuburi corugate să achiziționați? Cu siguranță vă doriți lucrări de calitate! Toată lumea dorește să lucreze cu specialiști, chiar dacă pare un pic mai scump, dar merită să plătești un meseriaș, decât să plătești doi „dorei” („dorelei”) și să aveți o lucrare compromisă.

E bine să alegeți înțelept de la bun început și să nu vă grăbiți. Noi vă punem la dispoziție tuburi corugate în orice dimensiune, indiferent de diametrul (dimensiunea) de care aveți nevoie! Mai mult decât atât, vă oferim și transportul materialelor direct la domiciliul dumneavoastră dacă locuiți în România!

Pentru mai multe detalii și ofertă de preț (care este personalizată în funcție de transport și tuburile dorite), vă rugăm să luați legătura cu noi la numărul de telefon 0757 129 561 sau să ne trimiteți un mesaj la adresa de e-mail vanzari@tubimax.ro.

Vă mulțumim!

Ultimul etaj si plafoanele atipice dau personalitate si dinamism unui apartament modern

Pentru a contracara aceste provocări, izolarea corectă a casei începe de la mansardă, pentru a bloca transferul de căldură prin acoperiș, menținând astfel constantă temperatura din interior.

Un aspect important de luat în considerare în izolarea mansardelor este alegerea materialului potrivit. Cea mai eficientă izolare pentru mansardă se realizează cu Sistemul Homeseal LDS de la Knauf Insulation, cu multiple avantaje de performanță termică, rezistență la umiditate și durabilitate. Pe lângă izolație, este crucial să se asigure în mansardă o ventilație corespunzătoare, pentru a preveni acumularea umidității și problemele asociate cu aceasta, cum ar fi mucegaiul sau deteriorarea structurii casei.

Prin urmare, izolarea corectă a mansardei nu numai că sporește confortul locuinței, dar și valorifică eficient spațiul disponibil, transformându-l într-un loc plăcut și funcțional, indiferent de anotimp.

Planșeele

Planșeele, elemente structurale care separă diferite niveluri ale unei clădiri sau fundația de sol, joacă un rol crucial în menținerea unei eficiențe energetice optime într-o locuință.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.