Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ultima editie IMM ReStart 2014 aduce la Ploiesti cele mai noi informatii si solutii pentru dezvoltarea afacerii

Ultima editie IMM ReStart 2014 aduce la Ploiesti cele mai noi informatii si solutii pentru dezvoltarea

 

Antreprenorii si managerii din sudul tarii sunt invitati pe 27 noiembrie 2014 sa participe la ultima editie din acest an a conferintelor IMM ReStart, organizata de doingbusiness.ro, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova, la Ploiesti.

 

Evenimentul se desfasoara la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, Sala Europa, si aduce in atentia antreprenorilor si managerilor din departamente precum Financiar, HR, IT, Administrativ, Marketing sau Vanzari solutii concrete, resurse si informatii cu impact in zone cheie pentru dezvoltarea companiilor.

 

Prezidiul evenimentului reuneste experti si reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din tara. Acestia propun auditoriului o dezbatere deschisa privind perspectivele de viitor ale mediului de afaceri romanesc, problemele actuale si cea mai potrivita abordare pentru a le face fata cu succes. Subiectele tratate de catre prezidiu vor viza arii cheie din activitatea intreprinderilor mici si mijlocii, precum consultanta fiscala, financiara si legislativa, oportunitati pentru finantarea IMM-urilor, asigurarea afacerii si managementul riscului, retentia angajatilor cheie in companie, analiza avansata a datelor, noutati in tehnologia informatiei, aspecte legislative privind utilizarea software-ului, resurse si instrumente suport in mediul online pentru cresterea vanzarilor.

 

Totodata, IMM ReStart ofera participantilor oportunitatea de a beneficia de consultanta specializata personalizata si gratuita in cadrul sesiunilor de intalniri private. Astfel, pe site-ul oficial al evenimentului, http://evenimente.doingbusiness.ro/event/29, pot fi deja programate sesiuni de consultanta cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti (pentru teme privind finantarea prin bursa pentru IMM), EY Romania (beneficiile fiscale pe care le primesc investitorii din 2014, informatii despre schimbarile legislative sau problemele generate de legislatia in vigoare), BCR Pensii (pentru informatii despre optimizarea costurilor cu angajatii, motivarea si fidelizarea acestora) si BSA | The Software Alliance (riscuri in caz de descarcare, postare, instalare si/sau utilizare de software nelicentiat, administrarea documentelor necesare detinerii si utilizarii legale a software-ului).

 

„Incheiem la Ploiesti <<turul de forta>pe care l-am facut in 2014 cu caravana IMM ReStart in intreaga tara, reunind intr-un format interactiv de conferinte peste 1000 de manageri si antreprenori, care au avut ocazia de a discuta si a dezbate subiecte de cel mai mare interes cu experti si specialisti de renume. Ne dorim ca si de aceasta data sa generam un schimb real de experienta intre participanti, astfel incat sa oferim auditoriului o paleta completa de solutii care sa ii ajute sa isi administreze si sa isi dezvolte afacerea mai bine”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro

 

Proiectul este dezvoltat cu suportul Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, BCR Pensii, Microsoft Romania, Netland Computers, REI Finance Advisors, SAS Romania, Coface Romania, BSA | The Software Alliance, Altex, DHL, Regus, Equatorial, Kompass Romania, cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Prahova si cu sustinerea media oferita de Agerpres, Transilvania Business, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Revista Cariere, CalendarEvenimente, Spatiul Construit, Editura Amaltea, Business Review, Ziarul Raid Prahova, Telegrama de Prahova, Prahova Business si Observatorul Prahovean.

 

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/29.

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile oferite de economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

 

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi - Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010). 

Lucru în România