Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Declaratia de la Oradea: 5 lucruri de care mediul de afaceri local are nevoie pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor

Declaratia de la Oradea 5 lucruri de care mediul de afaceri local are nevoie pentru dezvoltarea

Conferinta Regionala Business to more Business, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii si managerii din Bihor si judetele invecinate, s-a desfasurat la Oradea, in data de 20 octombrie 2016.

 

Evenimentul a fost organizat de Doingbusiness.ro si a permis participantilor sa ia la cunostinta informatii relevante pentru mediul de afaceri, atat in ceea ce priveste consultanta fiscala, financiara si managementul performant, cat si in privinta instrumentelor pentru accelerarea afacerilor.

 

Evenimentul a fost sustinut prin parteneriate media de: AGERPRES, Calendar Evenimente, Revista CARIERE, Evenimente Biz, Jurnalul de Afaceri, MANPRES, PrBox.ro, RBE Connect, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Transilvania Business, Investclub, ghidlocal.com, Inspire, Buzzjob, Crisana, Forbes. Participarea a fost gratuita pentru primele doua persoane inregistrate din cadrul fiecarei companii reprezentate la eveniment.

 

Conferinta face parte din Proiectul National Business to more Business care a debutat la Brasov, in 10 martie 2016 si a mai cuprins pana acum mediul de afaceri din Iasi, Prahova, Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Constanta si Cluj Napoca si va continua dupa Oradea cu evenimentul organizat la Timisoara in 8 decembrie 2016. Totodata, in luna noiembrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul de referinta CEO Conference, cea mai completa conferinta de afaceri dedicata top managerilor din toata tara in care Doingbusiness.ro invita cei mai importanti lideri si experti pentru a prezenta experientele si strategiile lor pentru sectoare cheie ale economiei romanesti (detalii aici: http://new.doingbusiness.ro/eveniment/CEO_Conference/Ceo_Conference_-_Shaping_the_Future/31).

 

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, BUSINESS to more BUSINESS, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre Doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Lucru în România