Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Top 5 avantaje ale unui acoperiș metalic. Recomandarea producătorului național ROOFART

Acoperișul reprezintă una dintre părțile esențiale ale unei case si trebuie să treacă cu brio testul timpului, oferind siguranță maximă locatarilor săi.
Top 5 avantaje ale unui acoperiș metalic. Recomandarea producătorului național ROOFART

De ce să alegi țigla metalică Umbrella? Iată principalele 5 motive:

1. Costurile mici

În comparație cu alte tipuri de învelitori, țigla metalică este un produs economic, însă cu performanțe ridicate în ce privește durabilitatea și durata medie de exploatare, care poate ajunge chiar și la peste 50 de ani. Costurile privind structura de lemn vor fi de asemenea diminuate, întrucât țigla metalică are o greutate redusă și nu va îngreuna acoperișul (aprox. 5kg/mp cântărește țiglă metalică față de aprox. 45kg/mp țigla ceramică).

2. Materia primă

În compoziția tablei pentru acoperiș stă oțelul scandinav, un oțel de duritate înaltă și cu cele mai bune performanțe dovedite în timp, folosit atât în industria construcțiilor, cât și în industria auto, industria maritimă, a infrastructurii și a utilajelor de ridicare și transport etc. Rezistența la razele UV, rezistența la coroziune și la zgârieturi, vopseaua cu acoperire bio sunt principalele atribute ale acestui material.

3. Gama largă de culori și texturi

Acoperirea de vopsea GreenCoat presupune că o parte substanțială a materialului tradițional pe bază de produse fosile este înlocuită cu o componentă bio, rezultând o vopsea ecologică cu impact minim asupra mediului înconjurător. Gama de culori este variată, proprietarul casei putând alege în funcție de preferințele personale, designul întreg al casei, trend-ul din zona geografică etc.

De rețiunt faptul ca tabla de oțel este prevopsită și ulterior profilată în forma/modelul de țiglă metalică.

4. Fixarea cu șuruburi ascunse

Inovația modelului țiglei metalice Umbrella dublu-modulare constă în faptul că șuruburile de prindere a panourilor sunt asftel poziționate încât să nu fie vizibile (pentru un design impecabil), dar mai ales ferite de locurile de acumulare a apei, protejând în timp uzura garniturilor folosite la șuruburi și eliminând orice risc de infiltrare a apei în structura acoperișului. Urmărește filmul de montaj pentru a înțelege mai bine tehnologia de montaj.

5. Garanția îndelungată

Țigla metalică Umbrella deține garanții reale bazate pe cele oferite chiar de producatorul de materie primă - oțel nordic prevopsit, compania scandinavă SSAB. Astfel, se asigură 30 de ani pentru coroziune/oxidare și 20 de ani pentru menținerea intactă a culorii. Durata medie de exploatare, bazată pe testările făcute la nivel internațional, este de 50 de ani.

Pentru detalii privind acest produs, consultanță și oferte de preț, ia legatura cu un specialist, apelând 0372900222.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România