Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Alutytan - un nou tip de acoperiș

Acoperisul ALUTYTAN scaldat in razele soarelui confera un efect unic de reflexii cristaline. Invelitorile din otel sunt perfecte pentru un acoperis elegant si durabil, fiind potrivite pentru toate tipurile de acoperisuri abrupte.
Alutytan - un nou tip de acoperiș

Combinand solutiile traditionale si moderne, este folosit pentru ridicarea de case, anexe, cladiri si pentru renovarea acoperisurilor vechi.

Este unul dintre cele mai usoare materiale pentru acoperis, fiind un mare avantaj, deoarece nu necesita utilizarea structurii sarpante grele. Este un tip de invelitoare elegant si rezistent care poate fi utilizat pentru toate tipurile de acoperisuri inclinate. Imbinand traditia cu tehnologia moderna, tigla metalica este utilizata, atat in constructii rezidentiale, cat si pentru renovarea caselor vechi sau a lacasurilor de cult.

Tigla metalica denumita popular si table tip tigla reuseste sa inglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplina la alegerea culorii si finisajelor. O alta caracteristica importanta pentru tigla metalica este aceea ca permite montajul pe suprafete curbate sau foarte abrupte.

Se poate opta pentru acoperis din tigla metalica in culori si nuante clasice sau moderne, cu o gama larga de elemente de finisaj.


Acoperisul trebuie sa puna in evidenta frumusetea cladirii. Tigla metalica este singura solutie de invelitoare care ofera o gama variata de culori, materiale si forme, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de constructie si sa se integreze cu stilul architectural al comunitatii din care face parte.

Tigla Alutytan este extrem de rigida, are un nivel extrem de redus de atasare a microorganismelor si dispune de rezistenta sporita la abraziune.

Alutytan este un concept unic de aliaj metalic. Este format din aluminiu, titan, magneziu si mangan. Acest tip de tigla are proprietati ignifuge, intriseci si o stabilitate exceptionala la UV si radiatii, incadrandu-se in cel mai exigent standard european.

Cele mai multe dintre metale isi pierd ductibilitatea si puterea dupa cativa ani, devenind din ce in ce mai fragile. In schimb, aliajul din care este realizat Alutytan nu cunoaste efectele imbatranirii: studiile au aratat ca aliajul inovator propus de producator polonez nu isi pierde proprietatile nici dupa 100 de ani.

Slabirea metalelor este cauzata de schimbarile de temperatura, insa aluminiul a trecut cu brio testul timpului.


Stratul de vopsea are grosime minima de 55 microni, fiind foarte rezistent la deteriorari mecanice si zgarieturi si are o durabilitate crescuta a culorii.

Vopselele aplicate au o rezistenta exceptionala la imbatranirea fotochimica, ceea ce face acest produs ideal pentru utilizarea in proiectele in care estetica, durabilitatea si stabilitatea culorii sunt deosebit de importante.

Deteriorarea se produce ca urmare a diminuarii proprietatilor mecanice in timp.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva