Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Toamna se numara noile produse Bose!

Toamna se numara noile produse Bose!

Ne-am bucurat cu toții de zilele de vacanță și de relaxare. Dar am și lucrat la proiectele în plan, astfel încât, începând cu jumătatea lunii septembrie, am început să lansăm noi și noi produse. Și încă nu ne-am oprit!

 

Pornind de la ideea perfecționării prin cercetare, produsele Bose evoluează continuu, cu tehnologii noi și oameni încrezători în lucrul bine făcut.

 

Începând cu această toamnă, am lansat programul “Parteneri pentru design”, program ce se adresează arhitecților, designerilor și constructorilor. În acest program, găsim împreună soluțiile de sonorizare cele mai potrivite, iar dumneavoastră beneficiați de consultanță gratuită și prețuri preferențiale.

 

V-am stârnit interesul? Vă putem informa cu privire la cele mai noi produse, tehnologii și aplicabilitatea lor. Pentru aceasta, vă invităm să vă înscrieți adresa de e-mail aici.

 

Conferind un sunet impecabil și o funcționalitate ireproșabilă, sistemele Bose înglobează multiple tehnologii pentru a se adapta celor mai îndrăznețe proiecte, oricăror idei de amenajare, design-ului și destinației de utilizare a fiecărei încăperi.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania
Lucru în România