Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Termoizolarea la interior – când este recomandată și ce avantaje are

Proiectele de amenajări și reabilitare implică totodată și termoizolarea imobilelor, aducând o serie de avantaje precum eficientizarea perfomanțelor termice, ce duc la reducerea facturilor pentru utilități.
Termoizolarea la interior – când este recomandată și ce avantaje are

După cum probabil stiți deja, termoizolarea la interior este recomandă ca ultimă soluție și doar în situații în care nu poate fi aplicată pe partea exterioară a zidului. Indiferent de materialul de zidărie și cel de termoizolație, punerea în operă la exterior are avantaje net superioare.

Cu toate acestea, termoizolarea la interior aduce un aport semnificativ de performanță energetică cladirii și trebuie luată în considerare în anumite circumstanțe.

Citește și: Cum este mai bine să izolez: la interior sau la exterior? 

Când alegem aplicarea la interior?

Atunci când termoizolarea clădirilor istorice sau de patrimoniu, care prin statut nu permit modificarea fațadelor și a decorațiunilor acestora, sau în situații în care datorită poziționării zidului este imposibil de aplicat (ex.: poduri, mansarde, planșee, demisoluri, pereți lipiți de camere fară sisteme de climatizare) se recurge la termoizolarea la interior.

Termoizolarea la interior – când este recomandată și ce avantaje are

De ce să alegi Izomineral ?

Recomandăm călduros să te orientezi către o termoizolație 100% natural, ce lasă pereții să respire. Cu atât mai mult dacă destinația spațiului este una precum băi, bucătării sau spații greu de aerist, ori în care se vor produce aburi.

Termoizolarea la interior – când este recomandată și ce avantaje are

Citește si: Zidăria – Materialele care îţi asigură un aer curat la interior 

De asemenea, este de avut în vedere și cazul în care se dorește placarea pereților cu materiale decorative cu masă proprie ridicată, precum gresie, faianță, marmură, travertin, ori piatră decorativă, caz în care este necesar un material suport cu o rezistență sporită la compresiune.

Imediat după stratul de var, primul contact cu mediul ambiant, este tocmai termoizolația. Izomineral este un material sănătos, produs doar din materiale minerale naturale fără adaosuri de lianți și substanțe volatile, ce nu eliberează în timp substanțe toxice.

Alege IZOMINERAL și pentru că are toate beneficiile blocurilor de BCA CELCO, dar cu o rezistență termică sporită ce va ține frigul afară din casa ta!

Și nu in ultimul rând, pentru că siguranța este pe primul loc, alege Izomineral deoarece este ignifug, fiind singurul set termoizolator din România certificat cu clasa A1 la incendiu.

Termoizolarea la interior – când este recomandată și ce avantaje are
Așadar alegerea materialului termoizolator este o decizie importantă, cu precădere atunci când se alege montarea acestuia la interior.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CELCO