Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

TeraPlast lansează campania de conștientizare Apă curată înseamnă viață

TeraPlast, unul dintre principalii producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor și totodată cel mai mare procesator de PVC din România, demarează campania „Apă curată înseamnă viață”, prin intermediul căreia își propune să aducă în prim plan importanța calității sistemelor de transport apă. Totodată, TeraPlast își propune pentru anul acesta vânzări de peste 6 milioane de metri de țevi din polietilenă, cu 50% mai mult față de volumul livrat în 2017.
 TeraPlast lansează campania de conștientizare <i>Apă curată înseamnă viață</i>

În prezent, peste 65% din populația României este conectată la o rețea curentă de apă, majoritatea rețelelor având o vechime de cel puțin 50 de ani. În continuarea misiunii de responsabilizare față de mediu și societate, TeraPlast a lansat campania de educare și conștientizare "Apă curată înseamnă viață", care își propune să informeze populația - atât clienții direcți, cât și indirecți - despre importanța folosirii unor țevi de calitate în transportul apei și impactul asupra sănătății pe care îl poate avea utilizarea unor sisteme neconforme.

Astfel, prin intermediul site-ului dedicat - apacurata.com - campania oferă informații utile despre necesitatea unui sistem sănătos de transport și distribuție apă în România, avantajele folosirii unor sisteme eficiente și cele mai bune soluții în materie de produse.

„Le oferim clienților noștri direcți și indirecți produse și soluții profesioniste, în deplin acord cu responsabilitatea asumată a companiei față de mediul și societatea în care activează, pentru realizarea instalațiilor ce folosesc țevi din polietilenă (PE). Prin intermediul campaniei recent lansate, TeraPlast dorește să informeze partenerii si consumatorii despre necesitatea, respectiv beneficiile unei rețele sănătoase de transport și distribuție apă”, spune Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

Unul dintre cele mai performante produse TeraPlast este țeava din polietilenă, cunoscută și sub denumirea „țeavă Politub”. Aceasta are o gamă largă de întrebuințări, precum transportul de apă și gaze naturale, canalizare menajeră și industrială, drenaj, instalații de incendiu și irigații, aplicații miniere sau de transport al apei în industria alimentară. Caracteristicile produsului au fost dezvoltate continuu în ultimii 10 ani, ajungând în prezent la cea mai recentă generație fabricată, PE 100-RC, material performant ce aduce o rezistență semnificativ mărită.

Conform reprezentanților TeraPlast, țeava Politub PE100-RC pentru transportul apei aduce plus valoare constructorului și beneficiarului, prin avantaje precum eficiența în execuție și exploatare, economii financiare și compatibilitate absolută cu produsele auxiliare. Produsul inovează atât prin durabilitatea materialului, ce rezistă peste 100 de ani, cât și prin calitățile materialului, ce nu interacționează cu mediul și apa transportată, deci nu împrumută însușiri de miros, gust sau culoare. Mai mult, emisiile de mono și dioxid de carbon ale țevii din PE sunt de până la de 5 ori mai mici decât în cazul țevilor din oțel.

Totodată, datorită caracteristicilor încorporate, termenele de execuție sunt cu circa 35-40% mai scurte și nu sunt necesare pregătiri suplimentare, ele fiind integral compatibile cu fitingurile și cu echipamentele de sudură care se regăsesc în piață în mod uzual. De asemenea, folosirea țevii din PE atrage după sine o performanță bună a prețurilor și costurilor totale de execuție și exploatare, realizându-se economii de circa 10-15%. Mai mult, executarea lucrărilor se realizează fără impact major asupra mediului înconjurător și fără a fi nevoie de utilaje de mare tonaj, conferind siguranță în manipulare și utilizare.

Portofoliul de produse din polietilenă al TeraPlast cuprinde 7 categorii principale - țevi, fitinguri injectate, fitinguri confecționate, fitinguri electrosudabile, fitinguri mecanice, robineți din polietilenă și cămine de apometru - astfel încât TeraPlast poate oferi sistemele complete clienților săi.

Teava Politub Polietilena
Teava Politub Polietilena

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TeraPlast
Lucru în România