Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

TeraPlast își majorează capitalului social cu 21 de milioane de lei, începând cu decembrie

Consiliul de Administrație al TeraPlast, unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru piața construcțiilor și totodată cel mai mare procesator de PVC din România, a aprobat vineri, 14 septembrie, data de 19 decembrie 2018, ca dată de înregistrare pentru majorarea capitalului social.
TeraPlast își majorează capitalului social cu 21 de milioane de lei, începând cu decembrie
Majorarea de capital social, în valoare de 21,3 milioane de lei, urmează să fie realizată prin emisiunea a 213.334.832 de acțiuni noi, cu valoarea nominală de 0,10 lei / acțiune. Acțiunile nou emise se vor distribui gratuit în 20 decembrie, tuturor acționarilor înscriși în registrul acționarilor la data de înregistrare stabilită.

Majorarea capitalului social se va realiza prin încorporarea rezervelor în valoare de 21,3 milioane de lei, constituite din profitul net al anilor anteriori.

În prezent, membrii Consiliului de Administrație ai TeraPlast sunt Dorel Goia (acționarul majoritar al Teraplast), RSL CAPITAL ADVISORS S.R.L (prin reprezentant Răzvan Ștefan Lefter), Alexandru Stânean (CEO Teraplast) și administratorii independenți Magda-Eugenia Palfi-Ţîrău și Sorin Olaru. Aceștia au fost aleși în ședința AGOA din 14 septembrie 2018 pe o perioada de 1 an.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0752.101.571 sau la adresa de e-mail: diana.bretfelean@teraplast.ro, persoană de contact Diana Bretfelean - Consilier Juridic.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TeraPlast
Lucru în România