Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Stații de epurare pentru ape uzate industriale

Epurarea apelor uzate industriale a devenit un subiect tot mai discutat in comunitatile activistilor de mediu, ceea ce atrage dupa sine o si mai mare atentie acordata de catre comisarii Garzii de Mediu calitatii apelor epurate si locului in care acestea sunt deversate.
Stații de epurare pentru ape uzate industriale

Specialistii 1st Criber acorda o atentie deosebita epurarii apelor uzate industriale si au conceput un sistem de epurare eficient pentru tratarea apelor rezultate din industrii precum cea alimentara, industria textila, industria constructoare de masini, industria tipografica, industria materialelor de constructii sau industrii generatoare de ape cu incarcare organica redusa dar incarcare in suspensii ridicata, ca in industria hartiei.

Statiile de epurare industriale 1st Criber au un sistem unic de tratare, avand o rata de eficienta mult mai mare comparativ cu tehnologiile standard ale altor statii de epurare a apelor uzate industriale. Rezultatele sunt materializate in eficienta de epurare marita, fiabilitatea ridicata si costurile minime de exploatare si de intretinere.

Pentru proiectarea statiei de epurare a apelor uzate industriale, specialistii 1st Criber au in vedere volumul, concentratia si compozitia apelor de epurat si cerintele de deversare. Datele de proiectare se aleg impreuna cu beneficiarul pe baza calitatii si cantitatii apelor uzate tehnologice, tinand cont de reglementarile legale. Acesti factori sunt influentati de tipul produsului procesat, programul de productie, cantitatea si scopul apei folosite, motiv pentru care se preleveaza probe si se trimit spre analiza pentru identificarea corecta a parametrilor de intrare.

Stații de epurare pentru ape uzate industriale

Daca luam un exemplu de ape uzate cu o incarcare organica de 4500 mg/l, materii in suspensie de 606 mg/l si amoniul de 98 mg/l, atunci limita in efluent, conform normativului NTPA 001/2002, trebuie sa fie de 20 mg/l, 35 mg/l, respectiv de 2 mg/l. Astfel, statia de epurare trebuie proiectata pentru a reduce cu 99%, 95%, respectiv 97% parametrii monitorizati. Aceste date devin realizabile prin angajamentul curajos si profesionist pe care inginerii 1st Criber l-au luat pentru a realiza un produs de top, eficient.Statia de epurare a apelor industriale 1st Criber este un produs romanesc ce necesita un spatiu redus de instalare si personal minim pentru operarea acestuia. Printre avantajele implementarii unui astfel de sistem amintim ca se recupereaza pana la 80% din apa epurata si se reduc semnificativ cantitatile de poluant evacuate in emisar.

1st Criber - pentru o Romanie curata!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET