Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Standardul ISO 19650 și cum poate fi respectat

Respectând standardul ISO 19650 puteți să economisiți timp și să eliminați modificările din proiecte cu ajutorul convențiilor standardizate în ceea ce privește denumirea proiectelor în Autodesk Construction Cloud.

Standardul ISO 19650 și cum poate fi respectat

Utilizarea standardelor pentru livrarea proiectelor de construcții a crescut exponențial în ultimul deceniu. Standardele definesc procesele de colaborare pentru gestionarea informațiilor pe parcursul ciclului de viață al proiectului. Asigurarea unui control consecvent al documentelor este esențială pentru îndeplinirea cerințelor proiectului și evitarea modificarilor. Fără un proces standardizat de control al documentelor, echipele pierd nenumărate ore în căutarea celor mai actualizate informații.

Cererile venite din partea beneficiarilor, precum și dezvoltarea conceptului de Building Information Modeling (BIM) au dus la dezvoltarea ISO 19650 – un standard global de management al informațiilor de proiectare și construcție. Autodesk Construction Cloud și BIM 360 includ acum fluxuri de lucru care ajută utilizatorii să respecte standardele ISO 19650.

Pentru a citi continuarea acestui articol click pe link.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CADWARE Engineering